Dimensiuni jante C4 Picasso

Totul despre C4 Picasso
Scrie răspuns
lucky_eu

Dimensiuni jante C4 Picasso

Mesaj de lucky_eu »

Salutare tuturor!

Detin de circa o saptamana un C4 Picasso, 1.6 HDI din 2008 si vreau sa achizitionez niste jante de aliaj si nu cunosc ET-ul.
Stiu ca le vreau pe 16 inch, au prinderile 4x108, un J maxim de 7 dar cu ET-ul nu ma descurc.
Pe cele de tabla scrie ET 26, ieri am probat unele cu ET 40 la insistentele unui amic si nu intrau, asa ca, ma poate lamuri si pe mine cineva care ar trebui sa fie ET-ul?
Trebuie neaparat 26 sau merg si altele apropiate ca marime?
Multumesc anticipat!
fanut
Numar Inmatriculare: LGR

Re: Dimensiuni jante C4 Picasso

Mesaj de fanut »

et 26 daca nu spun eu prostii avem si noi la coupe-uri , cat despre cele probate de tine cu et 40 le poti folosi doar daca pui si niste distantiere cam de 20mm asta daca nu ai nici o problema cu aceasta solutie(jante et 40 si distantiere 20mm) spor la cautat
Juliu
Numar Inmatriculare: B-14-KWD

Mesaj de Juliu »

ET intre 5 si 25, cred. Sau distantiere daca ET-ul este mai mare, pentru a ajunge la o valoare intre 5 si 25.

Si eu visez la niste jante de aliaj. Visez pentru situatia mea financiara este cam amara in acest moment, dar, nah, poate intr-o zi...
Ca sa trec la subiect, cand va fi sa caut, ET15 este ideal. Fiind si mai iesite in exterior datorita ET-ului mic, masina va arata chiar bine pe roti.
Daca gasesc pe ET25, ata ete, este foarte ok si asa. ET5 nu am vazut inca pe C4, poate cu distantiere.
Citroen C4, 1.6 vti
Imagine
Costi596
Numar Inmatriculare: B 42 CJJ

Mesaj de Costi596 »

et5 are Exo, dar cu distantiere , pe c4 coupe/berlina stiu ca merge ET intre 35 si 15 poate asa o fi si la picasso , incearca sa iti iei et15 pe langa ca o sa arate mai bine, o sa fie si ceva mai stabila :hi
lucky_eu

Mesaj de lucky_eu »

http://www.anvelope-jante-auto.ro/Jante ... z-bmw.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Sa inteleg ca unele ca acestea, cu un ET de 25 s-ar potrivii fara distantiere?
Juliu
Numar Inmatriculare: B-14-KWD

Mesaj de Juliu »

ET cuprins intre 5 si 25.

ET 25 este ok. Daca pui niste distantiere de 10 mm (dar nu se merita decat daca ai buzunarul plin, sunt scumpe rau), vei avea ET15 si va arata chiar mai bine pe roti, fiind putin mai iesite in exterior (1cm mai in exterior fata de ET25, 2 cm fata de ET35 etc.). La roti ata ete, cativa mm in plus sau in minus conteaza, pentru aspect.

Eu, personal, as alege ET15, sa fiu 100% sigur de aspect... desi mai conteaza si modelul jantei care influenteaza aspectul. De fapt modelul este deosebit de important, putand sa diminueze sau sa augmenteze efectul vizual dat de ET.
Citroen C4, 1.6 vti
Imagine
Costi596
Numar Inmatriculare: B 42 CJJ

Mesaj de Costi596 »

uite aici un site http://www.janta.ro/5821/pages/cautare- ... del=108838" onclick="window.open(this.href);return false; au preturi acceptabile si au magazin pe langa targul vitan :hi
Scrie răspuns

Înapoi la “Citroen C4 Picasso”