Placute de frana

Discutii generale,ce cumparam, de unde cumparam, de ce cumparam, ce dotari, ce motorizari etc
Scrie răspuns
al3ks-B40XXS
Numar Inmatriculare: B 53 CPB

Placute de frana

Mesaj de al3ks-B40XXS »

Salut. Am o problema cu placutele de frana pe fata. Am cam amanat momentul de a le schimba si acum cand m-am hotarat sa le schimb am verificat si discurile sa vad cum sunt...si nu sunt prea bine...din cauza placutelor s-au tocit si discurile...aproximativ 1 mm si ceva...sau 2...mi-am dat comanda de placute...dar vroiam sa va intreb daca este necesar sa schimb si discurile...
Momentan nu dispun si de suma necesara pentru schimbarea discurilor...si daca este vreo problema daca mai merg o luna de zile cu ele asa? Multumesc! O zi buna va doresc!
alex82
Alex Ploiesteanu'
Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI

Re: Placute de frana

Mesaj de alex82 »

Discurile se tocesc si ele . La service cand montezi placutele , spune-le sa-ti masoare si discurile sa vezi daca sunt tocite in limite sau mai mult . Ideea e ca in momentul in care schimbi discurile , trebuie sa schimbi si placutele...
Imagine
Se vinde leul - 2.0 HDI 190 cp fara FAP , an 2005
al3ks-B40XXS
Numar Inmatriculare: B 53 CPB

Mesaj de al3ks-B40XXS »

Am inteles...ok...multumesc!
florinel_c4
Numar Inmatriculare: B -17 -F L R

Mesaj de florinel_c4 »

salut, eu am dus discurile la rectificat pe strung si au iesit ca noi doar 50 lei ambele :)
ingfrancisc
Marca si model masina: C4 Picasso, 1.6 HDI
Numar Inmatriculare: TM04DVF

Mesaj de ingfrancisc »

florinel_c4 scrie:salut, eu am dus discurile la rectificat pe strung si au iesit ca noi doar 50 lei ambele :)
:) pai vezi ca nu-s ca noi ... au minus uzura initiala si minus cat o fi strunjit ala sa le indrepte. Verifica sa mai ai grosimea necesara la ele.
C4 Picasso, 1.6 HDI 109 CP
C3 Picasso, 1.6 HDI 92 CP
cisu
Numar Inmatriculare: AG1.6HDI

Mesaj de cisu »

Mai mare munca degeaba, sa le duci la rectificat pe strung. Daca era doar de luat buza (1-2mm) o luai pe loc, pe masina. Super simplu si eficient, fara nici o minune de scula sau masina de rectificat. Plus ca era gratis.
se schimba ceva la citroen service ... sau numai la CARTEC?
( hmmm....)
Scrie răspuns

Înapoi la “Citroen C4 Coupe, Berlina & Sedan”