Sfat achizitie...

Discutii despre orice legat de masini
cioaxer
Numar Inmatriculare: BC 12 BGD

Sfat achizitie...

Mesaj de cioaxer »

As vrea in decurs de cateva zile sami schimb masina si sa-mi iau un c4 coupe din 2007 inmatriculata , origine franta.. Multzi miau zis sa ma feresc de masinile albe de franta.. Vreau sa zic ca cam are tot pe ea in afara de jante(genti :D ).. Cum imi dau seama daca are ESP masina este vreun buton anume sau ceva care indica? Trebuie sa ma feresc de masinile albe de franta?? Ajutorr

Mulumesc anticipat posesori de c4
catalin4u24
StarShip Pilot
Marca si model masina: Lancer Sportback

Re: Sfat achizitie...

Mesaj de catalin4u24 »

Da, are buton in stanga langa volan.
Majoritatea nu au bancheta de spate, sau au o bancheta pusa apoi de samsar. Centurile din spate de obicei lipsesc. De ce lipsesc astea doua lucruri? Pentru ca in Franta a fost masina de marfa. S-a carat cu ea.
Apoi mai sunt kilometrii. TOATE au kilometrajul dat inapoi! Ca altfel nu s-ar mai cumpara. Tu ai mai lua-o la 210 000 km (sunt bland aici) ? Nu iti ia ochii mai repede daca are doar 80 000 ?
In rest sunt masini fiabile... prea putine am auzit cu probleme.
Eu am avut o astfel de masina timp de un an si ceva si n-am avut nici o problema. Consumul era ridicol de mic...
Cel mai bine, daca te hotaresti pe una d-asta, sa-i iei seria de sasiu "VIN" -ul si sa-i faci o verificare la reprezentanta. Vezi ce s-a schimbat si cand, si cati km avea cand s-a schimbat.
Bafta
fanut
Numar Inmatriculare: LGR

Mesaj de fanut »

Daca are esp are acel buton incercuit cu galben , cat despre masini albe din franta cred ca suntem o gramada care avem enterprise-uri si masinile inca functioneaza depinde si de noroc. bafta
Imagine
cioaxer

Mesaj de cioaxer »

Mersi lume.. Oricum masina nu are esp dar nu am avut pana acum masina cu esp deci nar fi asa o mare problema ... intrebare : se poate pune esp dupa si cat mar costa? Pot sa vad istoricul masinii dupa seria de sasiu ? daca da unde?
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
Numar Inmatriculare: BH 57 ELA

Mesaj de vlad »

Ca sa pui ESP dupa insemna sa schimbi discuri de frina, placute de frina, suport etrier, posibil etrier, modul ESP, instalatie electrica, giroscop, soft. Deci mai bine lasa.
Cu seria de sasiu afli DOAR ce incidente s-au facut pe garantie, la ca data si la ce kilometraj. De aici doar poti deduce km reali dar nu stii cu cit s-a dat km inapoi.

Sent from my LG-P690 using Tapatalk
Black pearl, 1,6 HDI, 90 caluti.

ImagineImagineImagineImagine
cioaxer

Mesaj de cioaxer »

Deci daca o iau fara esp asa moare... Ca la banii astia am gasit si un clio din 2008 cu esp si tot dar parca tot renault e ... si inca ceva cum tine curbele ? Vreau sa zic ca acum am un 206 care intra fara probleme pt cine stie dar oricum am auzit ca c4 e cu totul altceva.. Multumesc pentru raspunsuri
catalin4u24
StarShip Pilot
Marca si model masina: Lancer Sportback

Mesaj de catalin4u24 »

C4 e una dintre cele mai stabile masini din clasa! 206 ala e nimic pe langa un C4 coupe pe curbe!
Raducv
Marca si model masina: Passat CBAB
Numar Inmatriculare: DJ 01 RMB

Mesaj de Raducv »

cioaxer scrie:Deci daca o iau fara esp asa moare... Ca la banii astia am gasit si un clio din 2008 cu esp si tot dar parca tot renault e ... si inca ceva cum tine curbele ? Vreau sa zic ca acum am un 206 care intra fara probleme pt cine stie dar oricum am auzit ca c4 e cu totul altceva.. Multumesc pentru raspunsuri
La capitolul curbe iti zic cu mana pe inima ca se tine ff bine! Inainte am avut un passat si nici cu ala nu luam curbele asa cum le iau cu c4 , la care nu am ESP.
Vad ca tot insisti cu al ESP . Vrei neaparat cu esp? Nu zic ca nu este util sau ca nu te ajuta in anumite situatii , dar sunt mai rare modelele cu esp.
Bafta la alegere si te asteptam sa ne-o prezinti ! :drive
Imagine
C4 1.6 HDi 90cp
cioaxer

Mesaj de cioaxer »

90 la suta o iau pe asta tre sa mai vad niste mici chestii si vineri cred ca e a mea cel tarziu sambata..si asa scap de consumul exagerat de la 206
Yaz

Mesaj de Yaz »

Eu am avut 206 2 ani, acum pe langa C4 conduc tot un 206 Sw, care este consumul ala exagerat?
" Eu nu blochez intersectia. "
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

206 citareste 3 kile si 2 mere, chiar si benzinarul de 1.6 nu prea sare de 9.5 in oras.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Yaz

Mesaj de Yaz »

Pai sa spuna ce motor are pe masina si ce consum ca s-a exprimat de parca are consum de A8. Nu intru in polemica in ceea ce priveste consumul ca fiecare cu parerea lui dar vreau sa aud de la el. Am auzit atatea " povesti vanatoresti " despre Peugeot in general si as vrea sa mai aud una.

Pana sa ma hotarasc sa imi iau C4 am avut in familie 6 masini Peugeot si a mai ramas una 206 Sw pe care o conduc in paralel cu C4, stiu ca lumea are in general o parere proasta despre masinile frantuzesti invocand 100.000 de motive...........si trebuie sa recunosc ca nu am auzit pe nimeni sa se planga de consum mai ales la 206......chiar si pe benzina........de aia intreb.
" Eu nu blochez intersectia. "
cioaxer

Mesaj de cioaxer »

mituc scrie:206 citareste 3 kile si 2 mere, chiar si benzinarul de 1.6 nu prea sare de 9.5 in oras.
Am 1.4 benzina si poate mam exprimat un pic gresit... Eu sunt agent comercial si in medie fac 2000 de km cu masina saptamanal .. Afara bea cam 8 la mers lejer de 100 pe la 140 150 10.. Faza e ca in oras cam zece la suta ..poate pentru tine nu e mult daca faci 10 km pe saptamana dar eu mai putin de 1500 nu fac deci e mult
cioaxer

Mesaj de cioaxer »

Si cum benzina in Italia costa 1.90 (euro) cu un consum de 10 la suta fa un calcul simplu...
cotzo

Mesaj de cotzo »

Salutare,
Sunt nou pe acest forum(dupa cum se vede si la profil:D).
Ma bate gandul achizitionarii unui c4, dar are putin cam multi km, cam 220.000, este din 2007, 1.6 hdi.
nu stiu daca am postat chiar in locul potrivit, dar vreau sa va rog daca ma puteti ajuta cu o verificare dupa vin-ul masinii, credeti ca este posibil?
Astept cu interes un raspuns pozitiv:)

Va multumesc.
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii diverse”