maidanezul zburator :)
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
-
Motzoi C4
- C4 Ya Yo
- Numar Inmatriculare: PH-60-SMC
Re: maidanezul zburator :)
nu am nicio problema, e pus de 2 ani rezista perfect. go 4 it
Citroen C4 Coupe, 1.6i, 16 valve,Jaune Scott, jante Bellone 17'' Polished Black, viewtopic.php?f=19&t=2681" onclick="window.open(this.href);return false;
-
lelu_z
- Eolian
- Numar Inmatriculare: PH 88 SIA
la mine..nu au ramas urme..de nici un fel..simply the lex scrie:Se vad ceva urme unde au fost logo-urile?Aveam si eu in plan sa le dau drop ca-i prea incarcat hayonu' cu ele.As da si stergatoru jos da o sa imi stea pe creier comenzile care nu vor mai face nimic.lelu_z scrie:imi place la nebunie..
fara inscriptii gen "citroen c4" .. fara stergatorul ala inutil
mi'a dat ceva de furca sa scot bratul ala..dar..in final..am folosit o presa..asemanatoare cu cea de pivoti..si a cedat..
am deconectat simplu mufa..am improvizat acolo ceva de umplutura..si arata super
imi place
Nice ass indeed!
o sa te sperii cand vei incepe sa dezlipesti din ele..si v'a ramane banda deaia dubla'adeziva..dar...cu rabdare se curata..
eu am incercat si cu diluant...dar nu a mers exxtraordinar de tare..si am curatat..cu mana
cat despre stergator..nu ma deranjeaza in nici un fel ca am acolo comenzile..oricum..de aproape 2 ani de cand am masina..nu cred ca l'am folosit de 5 ori..
Si totusi se invarte!
-
lelu_z
- Eolian
am sunat azi..m'ar costa aprox 200 de lei ... tot mai scump decat la tuning color.Motzoi C4 scrie:nu am nicio problema, e pus de 2 ani rezista perfect. go 4 it
cu hdi'u mi'as permite sa ma duc sa colantez la ei..ca nu bag motorina de 70 de lei..
tu cunosti pe cineva acolo de ti'au facut oferta asta de pret?
nu d'alta..dar sunt de la tine din zona..deaia intreb
Si totusi se invarte!
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Ai folosit vreo sursa de caldura cand le ai dezlipit? Daca folosesti de ex un feon, se dezlipesc imediat si nici nu ramane prea mult lipicilelu_z scrie:la mine..nu au ramas urme..de nici un fel..simply the lex scrie:Se vad ceva urme unde au fost logo-urile?Aveam si eu in plan sa le dau drop ca-i prea incarcat hayonu' cu ele.As da si stergatoru jos da o sa imi stea pe creier comenzile care nu vor mai face nimic.lelu_z scrie:imi place la nebunie..
mi'a dat ceva de furca sa scot bratul ala..dar..in final..am folosit o presa..asemanatoare cu cea de pivoti..si a cedat..
am deconectat simplu mufa..am improvizat acolo ceva de umplutura..si arata super
imi place
Nice ass indeed!
o sa te sperii cand vei incepe sa dezlipesti din ele..si v'a ramane banda deaia dubla'adeziva..dar...cu rabdare se curata..
eu am incercat si cu diluant...dar nu a mers exxtraordinar de tare..si am curatat..cu mana) am frecat pur si simplu..si e ok.
cat despre stergator..nu ma deranjeaza in nici un fel ca am acolo comenzile..oricum..de aproape 2 ani de cand am masina..nu cred ca l'am folosit de 5 ori..
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

-
lelu_z
- Eolian
am folosit puterea razelor solare
)
nu..din pacate suflanta era plecata in deplasare..dar a iesit si asa..fara urme..fara efecte secundare
nu..din pacate suflanta era plecata in deplasare..dar a iesit si asa..fara urme..fara efecte secundare
Si totusi se invarte!
-
Motzoi C4
- C4 Ya Yo
Nu stiam pe nimeni, doar ca l-am pus acum 2 ani jumate, s-a mai marit pretul de atunci...
Citroen C4 Coupe, 1.6i, 16 valve,Jaune Scott, jante Bellone 17'' Polished Black, viewtopic.php?f=19&t=2681" onclick="window.open(this.href);return false;
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
ce feon ma Bog.....pt litere?lelu_z scrie:am folosit puterea razelor solare)
cel mai bine e cu o bucata de guta.NU risti astfel sa indoi zgarii nici vopseaua.
cat despre adeziv, el se ia imediat cu mana frecand acolo putin.....
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
-
lelu_z
- Eolian
exact asta spuneam si eu..am frecat cu degetu..si magie..a disparutAiurica scrie:[cat despre adeziv, el se ia imediat cu mana frecand acolo putin.....
am literele puse bine..intr'o cutiuta..nu se stie niciodata
Si totusi se invarte!
-
lelu_z
- Eolian
am intelesMotzoi C4 scrie:Nu stiam pe nimeni, doar ca l-am pus acum 2 ani jumate, s-a mai marit pretul de atunci...
Si totusi se invarte!
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Da pentru litere! Eu le am scos pe ale mele iarna, si am folosit feon! S-au dezlipit imediat si nici nu am frecat prea mult la lipici!Aiurica scrie:ce feon ma Bog.....pt litere?lelu_z scrie:am folosit puterea razelor solare)
cel mai bine e cu o bucata de guta.NU risti astfel sa indoi zgarii nici vopseaua.
cat despre adeziv, el se ia imediat cu mana frecand acolo putin.....
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013

-
lelu_z
- Eolian
eu cand m'am apucat sa scot literele..eram rezervat..ma gandeam ca se vor vedea urme dupa atatia ani..bla bla..dar..am fost placut surprins..sa descopar ca totul e ok 
Si totusi se invarte!
-
Motzoi C4
- C4 Ya Yo
Nu merge pur si simplu cu o cheie de 13, cat are piulita? Vreau si eu sa il scot, arata mult mai bine asa.lelu_z scrie:imi place la nebunie..
imi place
-
lelu_z
- Eolian
e mai complicat decat pare
)
cu cheia de 13, desfaci piulita..si de aici incepe nebunia
ai nevoie de o presa..ca sa scoti bratul..e o prindere conica..care oxideaza..
apoi..pe interior..motorul, e prins in niste nituri...ai nevoie de o bormasin+ spiral, iar la final, ai nevoie de un dop pe masura
spor la treaba
cu cheia de 13, desfaci piulita..si de aici incepe nebunia
ai nevoie de o presa..ca sa scoti bratul..e o prindere conica..care oxideaza..
apoi..pe interior..motorul, e prins in niste nituri...ai nevoie de o bormasin+ spiral, iar la final, ai nevoie de un dop pe masura
spor la treaba
Si totusi se invarte!
-
lelu_z
- Eolian
dupa indelungi asteptari...jantele wolfrace,...sunt pe masina..
din ce erau:

jantele au ajuns asa:

probleme cu ele..decat una a fost fisurata..si am rezolvat problema la noi, in ploiesti.
capacele..sunt tot negre, insa urmeaza sa fac pe centrul ala, logo'ul citroen, care v'a fi acelasi visiniu.
mie..
posibil sa nu placa tuturor contrastul facut..insa mie unul..imi place.
din ce erau:

jantele au ajuns asa:

probleme cu ele..decat una a fost fisurata..si am rezolvat problema la noi, in ploiesti.
capacele..sunt tot negre, insa urmeaza sa fac pe centrul ala, logo'ul citroen, care v'a fi acelasi visiniu.
mie..
posibil sa nu placa tuturor contrastul facut..insa mie unul..imi place.
Si totusi se invarte!
- alex82
- Alex Ploiesteanu'
- Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI