Salut,
Ma bate gandul sa-mi curat injectoarele dar nu stiu unde. daca aveti sugestii de service-uri unde se lucreaza ok, fara probleme si la bani decenti (poate dati si niste scoruri) va rog sa lasati post.
10x!
Service-uri curatare injectoare
- vip3r_yo05
- Marca si model masina: Citroen DS5
- Numar Inmatriculare: B-65-YAT
- fanut
- Numar Inmatriculare: LGR
Re: Service-uri curatare injectoare
"pai de ce sa le curatati???cu ce alimentati???cu EFIX??pai sunt curate , poti sa canti la ele:D"
- commandorsteel
- PowerSteel
- Numar Inmatriculare: B-88-
incearca sa vb cu bogdan98
la Rune stiu ca au statii de pompe si injectoare
la Rune stiu ca au statii de pompe si injectoare
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)

- Marius The Boss
- Marca si model masina: Citroen C4 Coupe 1.6HDI
M-ar interesa si pe mine un astfel de service,am probleme cu un injector.La inceput tremura masina grav de tot la ralanti,i-am schimbat duza,e ok la ralanti acum, dar tremura masina intre 1800-2200 de ture cand accelerez brusc si numai la cald.Am inteles ca trebuie recalibrat sau ceva de genul? In ce consta treaba asta?
-
lexx_gabi
- Numar Inmatriculare: B-87-TTZ
Incearca Express Diesel Bosch din Bucuresti, sunt profesionisti.
Am avut aceeasi problema ca si tine, imi tremura motorul la relanti, asa de rau incat ma misca si pe mine in masina:)
asa ca am fost la ei, mi-au schimbat duza de la un injector, acum motorul merge ca uns.
Sunt scumpi dar fac treaba buna, cost total: 600 lei (diagnoza 100 lei + demontat+montat/injector 100 lei + duza noua 200 lei + montat duza 200 lei)
Am avut aceeasi problema ca si tine, imi tremura motorul la relanti, asa de rau incat ma misca si pe mine in masina:)
asa ca am fost la ei, mi-au schimbat duza de la un injector, acum motorul merge ca uns.
Sunt scumpi dar fac treaba buna, cost total: 600 lei (diagnoza 100 lei + demontat+montat/injector 100 lei + duza noua 200 lei + montat duza 200 lei)