am nevoie de ajutorul vostru
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
Re: am nevoie de ajutorul vostru
Sa te lamuresc cu cutiile astea.
Cutia manuala e o cutie de viteze care necesita ambreiaj comandat de sofer (adica apesi pe o pedala) si se schimba treptele manual tot de catre sofer.
Cutia manuala pilotata e la baza tot o cutie manuala dar are un calculator si niste sisteme suplimentare care inlocuiesc treaba soferului. Adica s-a eliminat ambreiajul si schimbarea nu o mai faci tu fizic ci calculatorul si sitemele lui auxiliare. Adica tu dai comanda schimbari vitezelor de la schimbator sau padelele de la volan iar calculatorul apasa ambreiajul in locul tau (tu nemaiavind pedala de ambreiaj) si schimba si treapta de viteza aleasa de tine.
Deci nu are cum fi amindoua pe o masina. In cazul masinii ce ne-ai arata-o i-a fost schimbata cutia in totalitate.
Sper ca te-am lamurit cum sta treaba cu cutiile manuale si manuale pilotate de la PSA.
Cutia manuala e o cutie de viteze care necesita ambreiaj comandat de sofer (adica apesi pe o pedala) si se schimba treptele manual tot de catre sofer.
Cutia manuala pilotata e la baza tot o cutie manuala dar are un calculator si niste sisteme suplimentare care inlocuiesc treaba soferului. Adica s-a eliminat ambreiajul si schimbarea nu o mai faci tu fizic ci calculatorul si sitemele lui auxiliare. Adica tu dai comanda schimbari vitezelor de la schimbator sau padelele de la volan iar calculatorul apasa ambreiajul in locul tau (tu nemaiavind pedala de ambreiaj) si schimba si treapta de viteza aleasa de tine.
Deci nu are cum fi amindoua pe o masina. In cazul masinii ce ne-ai arata-o i-a fost schimbata cutia in totalitate.
Sper ca te-am lamurit cum sta treaba cu cutiile manuale si manuale pilotate de la PSA.
-
miha06
- Numar Inmatriculare: tr06eli
MIHA06: MS MULT DE TOT. AM MAI PUS CATEVA POZE SE VEDE BINE DIN FATA. NU STIAM CUM STAU LUCRURILE CU ,,MANUALA PILOTATA,,. STIAM CU CEA AUTOMATA.vlad scrie:Sa te lamuresc cu cutiile astea.
-
fartnold
- Numar Inmatriculare: ms11dns
ai grija ca din cate vad eu are padele pt cutie automata si acum masina are cutie manuala......ceva nu ein regula. doi la mana volanul este de pe c4 picasso ,grija mare. in al treilea rand pe exclusive din cate stiu eu farurile sunt adaptive.....el are faruri normale cu halogen.... acolo e ceva cu cutia , parerea mea ca a fost fauta un pic praf si a inlocuit motorul cu cutie, dar prostul de el a uitat padelele..... si atatia kmin 5 ani de utilizare.... ti e clar ca sunt dati inapoi, nici sa nu ti faci griji .asa ca nustiu ce sa spun , trebuie vazuta masina si testata la sange ca sa nu ai surprize ulterioare. ai noroc la cumparare
- Victor.VR
- Teh STIG
- Marca si model masina: Leon FR 2015 (+Audi)
eu zic ca e masina din bucati. faruri normale, bara normala, cutie manuala.. de motor? oare e si ala schimbat?
Citroen C4 Coupe Facelift, 2009
Chevrolet Nubira CDX, 2005
Chevrolet Nubira CDX, 2005
-
Eddy
- Numar Inmatriculare: B-04-ECW
Ce e cu atati km ? Eu am 65000 din 2005 pana acuma....
Cred ca a fost lovita puternic masina in fata, altfel nu imi explic de ce nu mai are nimic in fata din ce ar trebui sa aiba....
Cred ca a fost lovita puternic masina in fata, altfel nu imi explic de ce nu mai are nimic in fata din ce ar trebui sa aiba....
C4 1.6i 16v SX VTR - 110 armasari [( B - 04 - ECW )]
1) Esti pe net
2) Esti pe forumul ClubC4
3) Imi citesti semnatura
5) Nu ai observat ca lipseste punctul 4
6) Tocmai ai verificat daca exista punctul 4
7) Zambesti, sau chiar razi
1) Esti pe net
2) Esti pe forumul ClubC4
3) Imi citesti semnatura
5) Nu ai observat ca lipseste punctul 4
6) Tocmai ai verificat daca exista punctul 4
7) Zambesti, sau chiar razi
-
fartnold
- Numar Inmatriculare: ms11dns
daca ai cumparat o sa ne zici si noua cum e masina, ce surprize ai....
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
nu mai bine iei tot una alba cu km garantati si fara alte suspiciuni?
tot alba...cu 2 usi mai putin....
viewtopic.php?f=16&t=6805" onclick="window.open(this.href);return false;
scuze pt offtopic, dar esti a doua pers care o aud ca se arunca la astfel de ciudatenii...mai e una de vanzare cu 200k si extrem de ciudata(o ofensa adusa marcii)si care ciudat daca nu vorbea cu mine avea un real interes pt acea masina...pretul oare face totul?
daca e ieftina chiar atat de mult conteaza????
tot alba...cu 2 usi mai putin....
viewtopic.php?f=16&t=6805" onclick="window.open(this.href);return false;
scuze pt offtopic, dar esti a doua pers care o aud ca se arunca la astfel de ciudatenii...mai e una de vanzare cu 200k si extrem de ciudata(o ofensa adusa marcii)si care ciudat daca nu vorbea cu mine avea un real interes pt acea masina...pretul oare face totul?
daca e ieftina chiar atat de mult conteaza????
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
- stevey
- Marca si model masina: C4 1.6i BLACK
Preturi reale pt un c4 sunt pe mobile.ro.Toata lumea vrea ieftineli dar putini realizeaza ce probleme le vor pune acele masini.Cineva care a intretinut masina, are putini km, indiferent de ani, nu o va vinde cu 2 lei.
-
miha06
fartnold scrie:daca ai cumparat o sa ne zici si noua cum e masina, ce surprize ai....
MIHAO6: MULTUMESC PT AJUTOR. AM INCREDERE IN SFATURILE VOASTRE. AM RENUNTAT LA ACEA MASINA.
VOI CAUTA ALTA SI VOI APELA, DIN NOU, LA AJUTORUL VOSTRU. MI-A FOST DE UN REAL FOLOS.
-
miha06
MULTUMESC TUTUROR PT SFATURILE UTILE. E BINE CA EXISTA ASTFEL DE FORUMURI CARE NE PROTEJEAZA DE TEPE. VOI APELA, DIN NOU LA VOI, DACA VOI GASI O ALTA MASINA.miha06 scrie:Buna ziua, tuturor
Sunt noua pe acest forum si am nevoie de ajutorul vostru. Vreau sa achizitionez un citroen c4,2008, 68.000km, 110 cp, motor 1,560, diesel. vanzatorul mi-a spus ca este varianta exclusive si din ce am vazut in poze, are plafon panoramic. spune ca a fost a sotiei, a luat-o de la unul din galati, acum un an, care a adus-o din franta. are parbrizul fisurat si mi-a spus ca atunci cand a luat-o avut o fisura mica, de la o pietricica si din ea, s-a extins.pretul este 5500euro.
am vorbit sa ne vedem joi, dar as vrea neaparat sa o pun pe un tester, sa vad ce probleme are. Nu stiu cum sa fac cu nr de km. daca sunt reali. si nu stiu cum sa procedez. sa ma duc la un service in oras la el? atasez foto
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
Nu mai da citeaza cind raspunzi ci raspunde si nu mai scrie cu litere mari ca vedem toti destul de bine. 
-
miha06
Am retinut. Voi tine cont de sugestii. O zi buna!
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
Altfel arata acum posturile tale. Te asptetam cu noua posibila masina si cu o prezentare a masinii pe care o vei lua. Bafta la achizitie.
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Cauta una care se vinde aici pe forum. Macar i se cam stie istoricul, se cam stie pe unde si cum i s-au facut reviziile, la cit timp, cam ce probleme a avut si de ce, samd.miha06 scrie: MULTUMESC TUTUROR PT SFATURILE UTILE. E BINE CA EXISTA ASTFEL DE FORUMURI CARE NE PROTEJEAZA DE TEPE. VOI APELA, DIN NOU LA VOI, DACA VOI GASI O ALTA MASINA.
Apoi, de obicei astia de pe forum nu sint toti chiar sanatosi la cap si-si intretin masinile cu un pragmatism la limita dintre logica si nebunie. Asta e bine pentru masini insa.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
- Tomita
- cre8or
- Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
- Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS
probabil acel c4 a ramas integral fara partea fata (caci si cutia de viteze tot acolo este).
e clar de ce aceasta masina are acum manuala si nu pilotata. cred ca daca s-ar uita la un service pe dedesub,s-ar gasi si zonele de sudura.
pt asa ceva, mai mult de 3k nu merita (epava reconditionata)
de asemenea as avea o idee. sa cream un topic sticky cu masinile din tara expuse in vederea noastra si dovdite ca au grave probleme. cand dam de una sa o trecem acolo, cu vin cu tot.
astfel comunitatea citroen c4 ar putea furniza informatii sanatoase unor potentiali doritori ai acestei masini, care sa nu fie prostiti pe fata de niste hoti nenorociti, sau oameni care vor sa profite de pe urma altora.
mai era un VTS argintiu pe autovit. m-am dus sa il vad si mi s-a ridicat parul in cap. desi initial avea 9800 euro, in 3-4 luni a scazut la 7000, si din pozele de pe site nu se vede ca are pragul lovit incercat de reparat si ruginit, bordul plin de erori cica de la un mic accident cu o aripa smulsa. revizii "facute" cine stie pe unde la gigel in parcare ca e scump la reprezentanta (desi masina fusese pe firma mare, si apoi luata de privati, dar cred ca au ceva functii mari pe acolo[adica cu bani suficienti sa intretina masina corespunzator])
e clar de ce aceasta masina are acum manuala si nu pilotata. cred ca daca s-ar uita la un service pe dedesub,s-ar gasi si zonele de sudura.
pt asa ceva, mai mult de 3k nu merita (epava reconditionata)
de asemenea as avea o idee. sa cream un topic sticky cu masinile din tara expuse in vederea noastra si dovdite ca au grave probleme. cand dam de una sa o trecem acolo, cu vin cu tot.
astfel comunitatea citroen c4 ar putea furniza informatii sanatoase unor potentiali doritori ai acestei masini, care sa nu fie prostiti pe fata de niste hoti nenorociti, sau oameni care vor sa profite de pe urma altora.
mai era un VTS argintiu pe autovit. m-am dus sa il vad si mi s-a ridicat parul in cap. desi initial avea 9800 euro, in 3-4 luni a scazut la 7000, si din pozele de pe site nu se vede ca are pragul lovit incercat de reparat si ruginit, bordul plin de erori cica de la un mic accident cu o aripa smulsa. revizii "facute" cine stie pe unde la gigel in parcare ca e scump la reprezentanta (desi masina fusese pe firma mare, si apoi luata de privati, dar cred ca au ceva functii mari pe acolo[adica cu bani suficienti sa intretina masina corespunzator])
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop
Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024
Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop
Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024
Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led