am nevoie de ajutorul vostru

Discutii despre orice legat de masini
miha06
Numar Inmatriculare: tr06eli

am nevoie de ajutorul vostru

Mesaj de miha06 »

Buna ziua, tuturor
Sunt noua pe acest forum si am nevoie de ajutorul vostru. Vreau sa achizitionez un citroen c4,2008, 68.000km, 110 cp, motor 1,560, diesel. vanzatorul mi-a spus ca este varianta exclusive si din ce am vazut in poze, are plafon panoramic. spune ca a fost a sotiei, a luat-o de la unul din galati, acum un an, care a adus-o din franta. are parbrizul fisurat si mi-a spus ca atunci cand a luat-o avut o fisura mica, de la o pietricica si din ea, s-a extins.pretul este 5500euro.
am vorbit sa ne vedem joi, dar as vrea neaparat sa o pun pe un tester, sa vad ce probleme are. Nu stiu cum sa fac cu nr de km. daca sunt reali. si nu stiu cum sa procedez. sa ma duc la un service in oras la el? atasez foto

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine
Imagine

Imagine
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
Numar Inmatriculare: BH 57 ELA

Re: am nevoie de ajutorul vostru

Mesaj de vlad »

Tu nu esti din Pitesti ? Parca o cunostinta de a mea vroia masina asta dar proprietarul i-a zis ca o vrea o prietena de-a lui (ceva de genul) adica tu. ::P
Eu sint curios de ce are faruri normale pe Exclusive. Poti sa ne scrii seria de sasiu aici sa verific asta ? E sub bratul stergatorului din stinga la baza parbrizului. Se vede din exterior.
In rest masina isi merita bani la ce dotari are. Ramine de vazut ce probleme are pe la ea, daca are iar km ... daca i-a dat inapoi cu cap nu prea se vad urme. Ramine sa vezi istoricul interventiilor din garantie care il iei de la o reprezentanta Citroen pe baza seriei de sasiu si poate poate deduci ceva legat de km.
Black pearl, 1,6 HDI, 90 caluti.

ImagineImagineImagineImagine
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE

Mesaj de vlad »

Hopaa ... padelele la volan pt cutia pilotata dar defapt are cutie manuala ?! Ceva pute aici. Astept seria de sasiu.
Sa mai zic ca bara fata e schimbata si nu mai are senzori de parcare ?!

Cosma Adrian
Numar Inmatriculare: SJ-45-ADY

Mesaj de Cosma Adrian »

Chiar ca e ciudata masina asta!
C4 berlina, 1,6i ,16v (110cp),gri iceland
miha06

Mesaj de miha06 »

WF7LC9HZH74813626
seria de sasiu. astept informatii. va multumesc mult
vlad scrie:Hopaa ... padelele la volan pt cutia pilotata dar defapt are cutie manuala ?! Ceva pute aici. Astept seria de sasiu.
Sa mai zic ca bara fata e schimbata si nu mai are senzori de parcare ?!
miha06

Mesaj de miha06 »

vlad scrie:Tu nu esti din Pitesti ? Parca o cunostinta de a mea vroia masina asta dar proprietarul i-a zis ca o vrea o prietena de-a lui (ceva de genul) adica tu. ::P
Eu sint curios de ce are faruri normale pe Exclusive. Poti sa ne scrii seria de sasiu aici sa verific asta ? E sub bratul stergatorului din stinga la baza parbrizului. Se vede din exterior.
In rest masina isi merita bani la ce dotari are. Ramine de vazut ce probleme are pe la ea, daca are iar km ... daca i-a dat inapoi cu cap nu prea se vad urme. Ramine sa vezi istoricul interventiilor din garantie care il iei de la o reprezentanta Citroen pe baza seriei de sasiu si poate poate deduci ceva legat de km.
sunt din alexandria, teleorman. am avut un nissan primera pana acum trei saptamini. a intrat am intrat intr-o skoda octavia, care a tisnit in drumul principal gara sa se asigure. cei de la asigurari au zis ca e dauna totala. astept suma care mi se ofera.
Juliu
Numar Inmatriculare: B-14-KWD

Mesaj de Juliu »

GENRE DE PRODUIT VEHICULE PARTICULIER
MARQUE COMMERCIALE, TYPE ORGANE CITROEN
LIGNE DE PRODUIT C4
SILHOUETTE BERLINE 5PTES
FINITION EXCLUSIVE VTS
MOTEUR DIESEL TURBO DV6TED4 FAP
TRANSMISSION BVM PILOTEE 6 RAPPORTS
TYPE DE PEINTURE PEINTURE OPAQUE
COULEUR DE CAISSE EWP - PEINTURE BLANC BANQUISE
TYPE D’HABILLAGE INTÉRIEUR ALCANTARA + VELOURS TABRE "SU"
COULEUR DE GARNISSAGE "FZ"
BOITE DE VITESSES (CARACTÉRISTIQUES) BVM MCD
MOTEUR (TYPE) MOTEUR TYPE EV/DV
MONOGRAMME COMPLÉMENTAIRE, DIVERS SANS MONOGRAMME COMPLEMENTAIRE

Pe Service.citroen.com scrie ca este cutie pilotata.

Mai poti pune o poza cu schimbatorul de viteze? Doar cu schimbatorul de viteze.
In ultima ta poza se vede nuca schimbatorului care este de la o cutie manuala (nu pilotata) cu 5 viteze + marsarier. De aici si semnele de intrebare.
Citroen C4, 1.6 vti
Imagine
caraman
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6HDI, 66,2kw 2006
Numar Inmatriculare: CJ 13 WDV

Mesaj de caraman »

Are volan de picasso, pedalele de pilotata, poate au fost schimbate. Nu cred ca e schimbata cutia de viteze, oricum, e ciudat!!
Imagine
miha06

Mesaj de miha06 »

Juliu scrie:GENRE DE PRODUIT VEHICULE PARTICULIER
MARQUE COMMERCIALE, TYPE ORGANE CITROEN
LIGNE DE PRODUIT C4
SILHOUETTE BERLINE 5PTES
FINITION EXCLUSIVE VTS
MOTEUR DIESEL TURBO DV6TED4 FAP
TRANSMISSION BVM PILOTEE 6 RAPPORTS
TYPE DE PEINTURE PEINTURE OPAQUE
COULEUR DE CAISSE EWP - PEINTURE BLANC BANQUISE
TYPE D’HABILLAGE INTÉRIEUR ALCANTARA + VELOURS TABRE "SU"
COULEUR DE GARNISSAGE "FZ"
BOITE DE VITESSES (CARACTÉRISTIQUES) BVM MCD
MOTEUR (TYPE) MOTEUR TYPE EV/DV
MONOGRAMME COMPLÉMENTAIRE, DIVERS SANS MONOGRAMME COMPLEMENTAIRE
sunt singurele poze. dar transmisia e manuala. asa scrie in anunt.

Pe Service.citroen.com scrie ca este cutie pilotata.

Mai poti pune o poza cu schimbatorul de viteze? Doar cu schimbatorul de viteze.
In ultima ta poza se vede nuca schimbatorului care este de la o cutie manuala (nu pilotata) cu 5 viteze + marsarier. De aici si semnele de intrebare.
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE

Mesaj de vlad »

Aceasta masina a iesit din fabrica cu echiparea Exclusive si avea pe ea urmatoarele dotari mai importante:
- interior alcantara si voleur
- motor 1,6 HDI + FAP
- cutie manuala pilotata cu 6 trepte
- jenti pe 17 resolfen
- senzori presiune roti
- esp
- oglinzi rabatabile electric
- parbriz atermic
- fara alarma stock
- cotiera bancheta spate
- subwoofer + amplificator JBL
- scaune fata cu reglaj lombar
- faruri bixenon directionale
- senzori parcare fata-spate- bari fata-spate cu insertie cromata si cea fata cu spalatoare de faruri

Observi ca pe aceasta masina lipsesc citeva din dotarile originale si cea mai ingrijoratoarea lipsa e cutia de viteze. A trecut de la cutie manuala pilotata la cutie manuala simpla. De ce a facut asta ? Cum a ramas cu softurile, calculatorul cutiei pilotate si instalatia electrica ?
Farurile de ce a trecut de la xenon la halogen ? La fel cum a ramas cu softurile, calculatorul farurilor si instalatia electrica ?

Eu as cam renunta la aceasta masina avind in vedere modificarile mari de la starea initiala destul de dubioase.

L.E: Caraman, acel volan nu il gasesti doar pe Picasso ci si pe C4 cu cutie pilotata din fabrica.

vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE

Mesaj de vlad »

Cel mai bine se vede ca a fost moficiata la cutie manuala normala ca are pedala de ambreiaj, cele pilotate se stie ca nu are acea pedala. Deci nu are rost sa mai faci poze la schimbator ca e cert ca s-a schimbat cutia.

mircea21
Numar Inmatriculare: b 777 asa

Mesaj de mircea21 »

Eu acum 8 luni ma uitam tot dupa un citorien c 4. vazusem acest model doar ca nu era imatriculat avea nr rosi de CT si cerea unde-va la 8000-9000 E daca imi aduc bine aminte > este destul de greu sa fie confundata aceasta masina pt ca nu exista mult C4 in 5 usi cu panoramic in romania din cate stiu eu si pe alb.iar acum cam 3 luni am vazuto din nou la vanzare pe auto vit. nu situ ce sa iti spun de aceea masina dar a 2 oara cerea 6500.
miha06

Mesaj de miha06 »

vlad scrie:Aceasta masina a iesit din fabrica cu echiparea Exclusive si avea pe ea urmatoarele dotari mai importante:
- interior alcantara si voleur
- motor 1,6 HDI + FAP
- cutie manuala pilotata cu 6 trepte
- jenti pe 17 resolfen
- senzori presiune roti
- esp
- oglinzi rabatabile electric
- parbriz atermic
- fara alarma stock
- cotiera bancheta spate
- subwoofer + amplificator JBL
- scaune fata cu reglaj lombar
- faruri bixenon directionale
- senzori parcare fata-spate- bari fata-spate cu insertie cromata si cea fata
cu spalatoare de faruri

miha06> cum ti-ai dat seama ca farurile nu sunt cu xenon si cutia nu este automata?

Observi ca pe aceasta masina lipsesc citeva din dotarile originale si cea mai ingrijoratoarea lipsa e cutia de viteze. A trecut de la cutie manuala pilotata la cutie manuala simpla. De ce a facut asta ? Cum a ramas cu softurile, calculatorul cutiei pilotate si instalatia electrica ?
Farurile de ce a trecut de la xenon la halogen ? La fel cum a ramas cu softurile, calculatorul farurilor si instalatia electrica ?

Eu as cam renunta la aceasta masina avind in vedere modificarile mari de la starea initiala destul de dubioase.

L.E: Caraman, acel volan nu il gasesti doar pe Picasso ci si pe C4 cu cutie pilotata din fabrica.
miha06

Mesaj de miha06 »

miha06 scrie:Buna ziua, tuturor
Sunt noua pe acest forum si am nevoie de ajutorul vostru. Vreau sa achizitionez un citroen c4,2008, 68.000km, 110 cp, motor 1,560, diesel. vanzatorul mi-a spus ca este varianta exclusive si din ce am vazut in poze, are plafon panoramic. spune ca a fost a sotiei, a luat-o de la unul din galati, acum un an, care a adus-o din franta. are parbrizul fisurat si mi-a spus ca atunci cand a luat-o avut o fisura mica, de la o pietricica si din ea, s-a extins.pretul este 5500euro.
am vorbit sa ne vedem joi, dar as vrea neaparat sa o pun pe un tester, sa vad ce probleme are. Nu stiu cum sa fac cu nr de km. daca sunt reali. si nu stiu cum sa procedez. sa ma duc la un service in oras la el? atasez foto

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine
Imagine

Imagine
ESTE POSIBIL SA FIE SI MANUALA SI PILOTATA CUTIA DE VITEZE?
miha06

Mesaj de miha06 »

miha06 scrie:Buna ziua, tuturor

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine
Imagine

Imagine
MAI AM CATEVA POZE

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine