dilema!!!!

Discutii generale,ce cumparam, de unde cumparam, de ce cumparam, ce dotari, ce motorizari etc
Scrie răspuns
masac

dilema!!!!

Mesaj de masac »

care este mai convenabil :aer conditionat sau clima bi-zonala?
sau pot sa le pun pe amandoua la dotari?
nu prea inteleg cu clima asta bi-zonala,aceasta aptiune are inclusa si aerul conditionat?
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Diferenta dintre clima si aerul conditionat manual este ca prima regleaza fluxul de aer rece si temperatura acestuia in functie de temperatura (si am impresia ca si umiditatea) din habitaclu.
Fiind bi-zona va face asta pe 2 zone diferite de temperatura, de obicei stnga si dreapta (mai sint si clime mai avansate care regleaza temperatura pentru fiecare pasager in parte).

Astfel, la aerul conditionat automat sau clima jetul de aer rece nu-ti va veni continuu peste ochi sa-ti imprastie maselele pe la toti stomatilogii din zona, sau sa-ti fragezeasca oasele de la miini, picioare, cap si spate ci va actiona mai puternic cind diferenta de temperatura reglata e mai mare decit cea ambientala si va mentine temperatura (fluxul de aer fiind mai redus) cind temperatura ambientala e cam cit aia reglata.

Sfatul meu: daca nu planuiesti sa iti imbatrinesti oasele 10 ani in 2 ia-ti clima. La citroen nici nu costa mult. Ea e disponibila incepind cu dotarea SX parca. Diferenta de la dotarea X la SX nu e foarte mare ca pret, nici n-o vei simti la credit/leasing.

Ca si concluzie, clima e un "aer conditionat" mai avansat. Deci nu le poti avea pe ambele pentru ca in principiu fac acelasi lucru (difera modul cum fac insa).
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Tomita
cre8or
Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS

Mesaj de Tomita »

deci clima este termen uzual folosit pentru AC manual, obisnuit.
clima automatata/climatronic este clima automata, adica AC automat.
desi multi considera ac automat un moft, nu este asa. un prieten pe golf 5 a inteles si el, dupa ce si-a cumparat-o ca e bun un climatronic. pur si simplu ori dai prea tare, ori dai prea incet. nu ai controlul oferit automat de computer.
acesta imprastie aerul controlat, cu puteri variabile, astfel incat confortul la bord sa fie optim.
eu votez AC automat
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop

Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024

Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
newt
CPatratzel
Marca si model masina: Mercedes-Benz CLA 250 4matic

Mesaj de newt »

Imagineaza-ti ca pleci din Bucuresti unde afara sunt 30 de grade, setezi climatizarea la 22 de grade si observi ca baga rece. Ajungi la cota 2000 (o simpla presupunere!) unde sunt afara 16 grade si constati ca masina baga caldura, desi tu n-ai atins nici un buton si tot drumul ai stat cat se poate de confortabil la 22 de grade.
Asta inseamna climatizare automata...
Jupiter Red CLA 250 4matic | AMG Sport | AMG Exclusive | Night | ILS | Command Online | RVC | Sunroof | Harman/Kardon
Ex: Golf V alb, 1.9TDI 105CP M6 Comfortline, ESP, clima bi-zona, cotiera
Ex: C4 coupe luciferos 1.6i 16v 110cp, VTR + clima bi-zona, monograme, sticker, '06
byte
Numar Inmatriculare: TM-11-NDZ

Mesaj de byte »

O chestie extraordinara daca ai climatronic este ca in cazul ploilor, daca dai pe auto nu se abureste nici un geam in masina!
Desi inainte de a cumpara masina am considerat-o o optiune, acum nu m-as mai gandi sa-mi iau masina fara climatronic. Eu zic sa nu te gandesti bine inainte si daca mai ai de unde mai stoarce niste bani si ia macar dotarea SX.
TM-11-NDZ
C4 berlina, SX, 1.6 16V Gris Aluminium
masac

am 14500 de euro!!!

Mesaj de masac »

spuneti-mi va rog ce dotarii imi pot da de banii acestia?de 14500.sau ce ma sfatui-ti sa cer de banii acestia
imi doresc saa cumpar cu c4 berlina 1,6 benzina
ce dotari pot avea la banii acestia
shomoyoque

Mesaj de shomoyoque »

Pai cred ca te incadrezi numai bine in oferta Champion ce include in aprox 14200 cam tot ce iti trebuie:

6 Airbag-uri (airbag-uri frontale, laterale si cortina)
ABS + EBD
Climatizare bi-zona
Radio CD cu 6 boxe si comenzi pe volan
Pilot automat si computer de bord
Oglinzi si geamuri electrice fata
Inchidere centralizata cu telecomanda
Proiectoare ceata
Pachet "viata la bord" **

La toate astea ai putea sa iti mai adaugi si:

Jante Aliaj 16" 299 €
MP3 65 €
oglinzi incalzite 52 €