C4 By Loeb no 1882

Prezinta-ti masina chiar daca e stock sau are modificari. Obligatoriu poze
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
Scrie răspuns
Aiurica
Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
Numar Inmatriculare: B 32 WRC

Re: C4 By Loeb no 1882

Mesaj de Aiurica »

nu am vazut ca coboara insa se pliaza cand inchidem masina!
problabil ma voi bucura mai mult cand voi avea una singura! :mrgreen:

despre pavilion si eu cam simt acelasi lucru....era cireasa de pe tort, insa vad transversal masinii o iesitura care la 1.6 nu era....teoretic arata a ramforsare si nu stiu cum se putea pune pavilion cu ranforsarea aia.
Stie cineva un 2.0 cu pavilion?

in alta ordine de idei, taranul din mine a rupt in a doua zi suportul de card de la telefon si dupa ce l-am lipit nu a mai functionat.am vazut ca costa 25 de lei si o sal comand.Acum functioneaza insa vreau sa fie unul nou :)
Tot in aceiasi nota am observat ca nu merg difuzoarele fata.Am vbt cu Mugurel si evident ca a fost amabil spunandu-mi sa o aduc sa se uite la ea.Intre timp am dat fata de usa jos sa vad daca are mufa scoasa insa parea totul ok.....f ciudat pt ca tweeterele se aud....daca aveti vreunul vreo idee...plss.

in perioada urmatoare va primi un detailing interior si covorasele vreau sa le schimb.
in rest benzina cam multa arsa :)...un 8,5 drum pana la Ranca si inapoi, mers 130 toata autotrada si foarte incet pe urcari.1,5 mai mult fata de 1,6.Nu ma pot obijnui cu surplusul de turatii..... :mrgreen: cateva sute de rpm in plus, te cam fac sa zambesti....
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
commandorsteel
PowerSteel
Numar Inmatriculare: B-88-

Mesaj de commandorsteel »

vlad scrie:Din alea pt blonde, ce ai tu, de coboara singure cind bagi in marsarier. ::P
taci mah ::P

eu ma gandesc, ca fiind asa de dotata masina si oglinzile se rabateaza, mai mult ca sigur se si indexeaza cand dai cu fundu :mrgreen:
relu, ia incearca asa: seteaza la o oglinda butonelu (ca si cum ai vrea sa umbli la ea sa o reglezi), apoi baga in marsalier si las-o in jos ca sa vezi bordura, apoi scoate-o din viteza si bag-o-n drive sau vit 1 ...
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)
ImagineImagine
Imagine
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
Numar Inmatriculare: BH 57 ELA

Mesaj de vlad »

Aiurica scrie: ... vad transversal masinii o iesitura care la 1.6 nu era....teoretic arata a ramforsare si nu stiu cum se putea pune pavilion cu ranforsarea aia.
Stie cineva un 2.0 cu pavilion?
2.0 HDI stiu (Laviniu) dar nu are treaba cu motorul. Toate C4 au ranforsarea intre stilpi B daca nu are pavilion vitrat. Daca are pavilion vitrat ranforsarea caroseriei e diferita pe marginea pavilionului.
Poate la by Leob sa fie diferit pavilionul si sa se muleze mai tare pe traversa sau poate e mai mare, dar cert e ca si 1.6 are asa ceva.

Aiurica, sper ca te-ai uitat sa nu fie balansul pus doar pe boxele din spate.
Black pearl, 1,6 HDI, 90 caluti.

ImagineImagineImagineImagine
Tomita
cre8or
Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS

Mesaj de Tomita »

1000rpm in plus mai exact.
ca sa storci motorul te duci la 7000.
e o adevarata nebunie fata de 1.6 si eu invatat cu schimbarile vechi, in putinul timp cat am avut placerea sa manevrez un vts am fost redresat pt schimbat "cum trebuie"
un zambet larg si tamp ramane pe fata dupa o astfel de experienta.
felicitari.
daca imi permiteam la momentul actual sigur ma inscriam si eu la achizitia lui de cum era pus la vanzare
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop

Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024

Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
tromeod
Numar Inmatriculare: B-06-ZPF

Mesaj de tromeod »

In sfarsit, a venit si timpul sa prezinti noua achizitie :D
Felicitari inca o data, sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea ! O minunatie de masina. :hi

Cu indexarea, sunt chiar curios daca la tine merge. Curios, deoarece eu credeam cand am luat masina ca merge si la mine, si s-a dovedit ca nu :(

Si inca o curiozitate. Eu stiam ca VTS-ul e o varianta de echipare. By Loeb-ul la fel. Ori e by Loeb (si asta e clar ca e), ori e VTS (vad ca lipsesc siglele de VTS si nu vad cum ar putea fi ambele) :D

Pavilionul e fita el asa, dar daca stai pe scaunul soferului, cam uiti de existenta lui, se bucura altii :)
Cand dai de bani, banuiesc ca ai sa ii pui si o folie ceva, eventual o antena de C8. 8)

Spor si la vanzarea celeilalte Relule si asteptam pareri detaliate, senzatii, de probleme sa nu auzim
C4 Coupe 1.6i THP, Rouge Loucifer - a special one -
Exosphere
Marca si model masina: Citroen C4 1.6 VTi

Mesaj de Exosphere »

Sa o stapanesti sanatos si bucuros! :P
Zici ca vrei sa schimbi covorasele? Cu astea ce faci? Ca stare sunt ok? Mi-ar sta bine cu ele :mrgreen:
C4 coupe Rouge Aden - 122 cai frumosi
Aiurica
Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
Numar Inmatriculare: B 32 WRC

Mesaj de Aiurica »

e gaurit cel de la sofer.
in cel mai rau caz le donez! :mrgreen: dupa ce iau altele.
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
Numar Inmatriculare: BH 57 ELA

Mesaj de vlad »

By Leob e o editie limitata derivata din VTS, punind dotari de top (dar nu maxime) si citeva elemente personalizate.

Sent from my LG-P690 using Tapatalk
Black pearl, 1,6 HDI, 90 caluti.

ImagineImagineImagineImagine
mugurel
Marca si model masina: DS3, DS4 Crossback, DS5 160HDi BVA.

Mesaj de mugurel »

este intradevar ciudata faza cu boxele din usi.
Este posibil sa fie din spatele radioului sau poate din ce am mai activat/ dezactivat cu Lexia la ultimul soft de navigatie. Prima chestie ar trebui pusa Lexia si verificarea parametrilor.
Referitor la indexarea oglinzilor, e functie pe care o activezi tot cu Lexia, am activat-o de vreo cinspe ori, a functionat de cateva ori dupa care nu mai functiona si aparea pe tester ca e dezactivata...intr-un final am renuntat. In configuratia masinii aparea ca nu este posibila functia asta, am facut cerere de asistenta la constructor si mi-au spus ca nu e posibila pe niciun C4, desi eu am vazut-o ca a functionat.

Dar pavilion vitrat nu ti-as recomanda. Am avut pe prima neagra. In afara de faptul ca se spargea singur, jaluzelele alea erau extrem de fragile si se rupeau niste cleme. Si ori ramaneau deschise, ceea ce nu recomand pe soare, ori ramaneau inchise ceea ce inseamna ca nu mai aveau niciun haz...
DS3 1,6HDi 92CP
emicald
Marca si model masina: Citroen C4 thp

Mesaj de emicald »

Asa, ma, Mugurel, se sparge singur pavilionul? Bine ca zici acum... :)

Pavilionul e un mare moft. Greutate in plus si ridica centrul de greutate, basca nu-l folosesti aproape niciodata.
C4
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

Bravo ma, un vis devenit realitate! Sa o stapanesti sanatos si fara incidente...aaa si las-o stoc :lol:
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
Exosphere
Marca si model masina: Citroen C4 1.6 VTi

Mesaj de Exosphere »

Sunt acri strugurii? :mrgreen: Cum sa se sparga ma singur pavilionul? De ciuda sau cum? :lol:
C4 coupe Rouge Aden - 122 cai frumosi
wolf
Numar Inmatriculare: DJ 10 WLF

Mesaj de wolf »

vrum,vrum,sa o stapanesti sanatos!
apropo,nu ai claxonat cand ai trecut prin Craiova! :D
:drive jucaria cu grija!
WOLF
viewtopic.php?f=19&t=7704&st=0&sk=t&sd=a&hilit=wolf" onclick="window.open(this.href);return false;

OPUSworkshop
viewtopic.php?f=95&t=6022&start=45" onclick="window.open(this.href);return false;
https://m.facebook.com/OPUSWorkshop" onclick="window.open(this.href);return false;

ImagineImagine
emicald
Marca si model masina: Citroen C4 thp

Mesaj de emicald »

Exosphere scrie:Sunt acri strugurii? :mrgreen: Cum sa se sparga ma singur pavilionul? De ciuda sau cum? :lol:
Daca te refereai la mine, eu am pavilion, stiu ce spun. ;)

Au fost cazuri de pavilion crapat, aparent fara un motiv clar (piatra sau asa ceva). Al meu inca nu :).
C4
mugurel
Marca si model masina: DS3, DS4 Crossback, DS5 160HDi BVA.

Mesaj de mugurel »

emicald scrie:Asa, ma, Mugurel, se sparge singur pavilionul? Bine ca zici acum... :)

Pavilionul e un mare moft. Greutate in plus si ridica centrul de greutate, basca nu-l folosesti aproape niciodata.
pai era vorba de masinile fara facelift!
la modelul tau s-a rezolvat de mult problema, ce esti pricinos...
oricum la cati ani ai tu cu masina s-ar fi spart de mult! :ok
DS3 1,6HDi 92CP
Scrie răspuns

Înapoi la “C4-ul tau”