Serviceul Pro Motor din Valcea

Atelier mecanica, Livrare vehicule noi, Vanzare piese de schimb, ITP, Atelier Caroserie si Vopsire, Vehicule noi
Scrie răspuns
mugurel
Marca si model masina: DS3, DS4 Crossback, DS5 160HDi BVA.

Mesaj de mugurel »

Sigur ca da, numai ca trebuie rabdare pt k avem peste 70 masini programate.
Iar despre Chrysler, Merc, BMW si audi, toti si le fac la noi, inclusiv zona sibiului.
Si poate astfel ma pot si revansa fata de tine...
kriss13

Mesaj de kriss13 »

Merci
Se pare ca deja ti-ai construit o reputatie :).. la mai mare.
DODGE Caliber SXT 2L 159CP CVT 17" Black/Beige... and anything but cute.
SAMmy
My C4 Rocks!
Marca si model masina: Citroën C6 Exclusive
Citroën C4 Coupé VTR
Numar Inmatriculare: VN 29 SAM

Mesaj de SAMmy »

@mugurel: tocmai m-am intors din concediu si masinutza a facut un salt fantastic de la 14000km la 18000km,
Eu vroiam sa-i fac revizia mai devreme - adica 15000km, dar e bine si acum... vreau sa o fac la voi...
1. Cum imi recomanzi sa procedez?
2. Se poate in week-end?
3. Vreau sa fac o verificare completa (adika pe langa ulei, filtre si chestiile uzuale, as dori sa-mi verific si trenul de rulare - amortizoare, frane)! Se poate?
Citroën C6 Exclusive 2.7 V6 HDi Gris Fer Claudia Alezane nicknamed Jax
Citroën C4 Coupé VTR 1.6i 16V Noir Obsidian nicknamed Tux
mugurel

Mesaj de mugurel »

Salut,

1. Iti recomand sa te programezi la service
2. Nu putem sa facem lucrarea in weekend pentru ca avem program restrans
3. se face o verificare completa, dar din momentul programarii telefonice, as dori sa comunici toate doleantele.

pentru programari la service 0250-702916 sau mail service@promotor.com.ro.

Mugurel
SAMmy
My C4 Rocks!
Marca si model masina: Citroën C6 Exclusive
Citroën C4 Coupé VTR
Numar Inmatriculare: VN 29 SAM

Mesaj de SAMmy »

multumesc mult! iti voi urma recomandarea...
Citroën C6 Exclusive 2.7 V6 HDi Gris Fer Claudia Alezane nicknamed Jax
Citroën C4 Coupé VTR 1.6i 16V Noir Obsidian nicknamed Tux
newt
CPatratzel
Marca si model masina: Mercedes-Benz CLA 250 4matic

Mesaj de newt »

Tocmai m-am intors de la Valcea, unde am fost sa fac revizia la ProMotor. Nu pot sa spun decat atat: nota 11 tuturor celor de acolo!! :headbang: :hello1: :occasion5:
Jupiter Red CLA 250 4matic | AMG Sport | AMG Exclusive | Night | ILS | Command Online | RVC | Sunroof | Harman/Kardon
Ex: Golf V alb, 1.9TDI 105CP M6 Comfortline, ESP, clima bi-zona, cotiera
Ex: C4 coupe luciferos 1.6i 16v 110cp, VTR + clima bi-zona, monograme, sticker, '06
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Cit a durat de cind ai predat masina pina ai iesit pe poarta?
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
newt
CPatratzel

Mesaj de newt »

Am stat cu masina tot timpul (inclusiv in proba de drum dupa ce s-au incheiat operatiunile). Am avut programarea la 10:30 si am plecat de acolo la ora 13:00.
Jupiter Red CLA 250 4matic | AMG Sport | AMG Exclusive | Night | ILS | Command Online | RVC | Sunroof | Harman/Kardon
Ex: C4 coupe luciferos 1.6i 16v 110cp, VTR + clima bi-zona, monograme, sticker, '06
tipitip
Admin

Mesaj de tipitip »

@newt Ceeeeeee? Ai fost ieri acolo, până la 13??? Păi atunci am intrat io, aşa chiori suntem, de nu ne-am văzut????

Subscriu cu nota 11!
Kia Cerato 1.6 crdi roşu B 19 PFR
Imagine
m0rpheus
Numar Inmatriculare: B 69 GCB

Mesaj de m0rpheus »

@tipitip .. vezi ca newt a fost pe 5 octombrie nu noiembrie :lol:
C4 Berlina Champion, 1.6i 16V 110CP Negru Obsidien B 69 GCB

Imagine
newt
CPatratzel

Mesaj de newt »

Sory tiptip dar am fost acum o luna.... S-ar putea insa sa ii mai fac o vizita pentru ca se prefigureaza o problema cu volanta/ambreiajul la Patratel.... :crybaby:
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

newt scrie:Sory tiptip dar am fost acum o luna.... S-ar putea insa sa ii mai fac o vizita pentru ca se prefigureaza o problema cu volanta/ambreiajul la Patratel.... :crybaby:
A propos de asta, si la mine da semne ca incepe sa vrea sa tremure din nou, dupa ce l-am schimbat odata (pe cheltuiala mea!) pe la 29k km (acum am 41k).
Mugurel, stii cumva de vreun defect dintr-ala cu cod de la citroen care sa prinda acest tremur la plecarea de pe loc? Si daca stii si nu e confidential, crezi ca ne-ai putea spune si noua?
Mi se pare foarte dubios sa se intimple asta mai ales ca eu folosesc ambreajul impecabil (si cind zic asta nu ma laud, ci pur si simplu asa-l folosesc). Nu-l patinez aiurea (chiar ii dau drumu foarte repede), nu smuncesc masina (chiar daca-i dau drumu repede, insa pot face asta entru ca aduc motorul la turatie), nu plec de pe loc cu a 2-a sau a 3-a (masina asta in 41k km a plecat de 2 ori cu a doua si odata cu a treia de pe loc), nu schimb fara sa apas ambreajul, samd.
Ca decit sa dau iar 800RON pe ambreaj + manopera mai bine dau tot atita pe benzina pina la RM Vilcea si mai mai si bucur de masina.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
mugurel

Mesaj de mugurel »

As vrea sa va povestesc o intamplare referitoare la acest tremurat al ambreiajului:

In 2004 primul C4 Coupe care a venit in tara a fost VTS-ul negru pe care l-am detinut 80.000km.
La varsta de 1.250km masina mi-a fost solicitata de catre presa din Romania prin intermediul ATS.
Dupa mai multe insistente am inmanat-o catre AMS, Autoexpert, Super Car, etc.
Am primit-o inapoi la 5350 km zgariata cu aripa spate infundata cu o factura la telefonul masinii de care nu mai vreau sa imi amintesc...
In fine, problema a fost ca ii tremura ambreiajul rau la plecarea de pe loc. Atunci am avut de ales intre a-l inlocui pe garantie sau sa incerc sa merg asa. M-am gandit insa si la ce se poate intampla cel mai grav... Si am ajuns la concluzia ca decat sa demontez ce a fost facut de fabrica, mai bine incerc sa nu ma mai gandesc la ce a fost, sa imi adaptez stilul de plecare la noul tip de ambreiaj si sa ma bucur cat mai mult de masina.
Acum masina are 98.000km. Nu a fost inlocuit ambreiajul si o conduce o tanara din Craiova.
Mai departe continuati voi discutia.
nero
Robotizat

Mesaj de nero »

Am facut revizia de 45000km la Pro Motor (detalii aici). Pe scurt am fost foarte multumit.
Citroen C4 - 1.6HDI - SX Pack
alecu260579

Mesaj de alecu260579 »

se merita si pentru revizia de 15000 km sa se mearga la Valcea?
din cate am inteles....e destul de ieftina, si fiind doar filtre de aer, ulei, polen si schimb ulei...chiar si ATS nu prea o poate da in bara.
De fapt am citit de ceva cazuri in care au zis ca au pus filtre noi si nimic...
1,6 Hdi coupe rouje lucifer 110CP, Champion
Scrie răspuns

Înapoi la “Pro Motor Râmnicu Vâlcea”