Prezinta-ti masina chiar daca e stock sau are modificari. Obligatoriu poze
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
f misto masina!
ai avut noroc ca ai pus mana pe asa ceva!
f rara masina....
referitor la sunetul JBL cu sub inclus, pot garanta ca este mai mult decat isi doresc multidintre noi.Voi stiti cate modificari am adus pe parte de sunet....am ramas impresionat de felul in care se aude asa ceva stoc.
inca odata felicitari pt masina!
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
Cum spune si Catalin, mergi la un service de A/C si roaga-i sa iti bage si substanta de contrast pentru a detecta eventualele scurgeri.Eu saptamana trecuta am patit la fel, nu racea deloc, si s-a dovedit ca radiatorul de a/c era spart. Sper sa nu ai aceeasi problema ca si mine si sa fie doar o banala lipsa de freon. Bafta.
PS e un service pe 23 august vis-a vis de EKA Trust
Imi retrag cuvintele: Sa nu cumva sa te duci la cei pe care i-am mentionat mai sus, nu pot sa iti spun de ce aici fara sa fiu banat sau avertizat dar in niciun caz, sa nu te duci la ei! Sper ca o sa vezi mesajul inainte sa alegi un service de A/C