Schimbat culoare bord
-
ATK
- Numar Inmatriculare: B 41 CDB
Re: Schimbat culoare bord
deci mie imi place la nebunie! de pret vorbiti cu dragos direct, va pot da nr de tel, de durata........nu va faceti planuri in ziua aia!
pe mine nu ma oboseste deloc culoarea albastra la condus,e obositor ca toata lumea te intreaba la semafor cum ai facut albastru ala la ecrane, cat a costat, daca se poate si alte culori si etc!!!!
per total e o chestiune de gust...fiecare cu preferintele lui, mie unu asa imi place asa mi-am facut:D
Apropo, ultimul drum facut noaptea (romania-bulgaria- grecia) cu luminile stock, mi-au spart ochii!!! la un moment dat le-am stins si am dat la minim ecranu mare ca ma rupea in 14, simteam ca nu mai ma pot concentra la drum !
o sa imi exprim parerea si dupa primul drum mai lung cu cele albastre, pana acum chiar e ok, am condus 4 ore cu ele pe noapte si chiar nu m-au deranjat, dar poate sunt eu defect nu stiu:)))
pe mine nu ma oboseste deloc culoarea albastra la condus,e obositor ca toata lumea te intreaba la semafor cum ai facut albastru ala la ecrane, cat a costat, daca se poate si alte culori si etc!!!!
per total e o chestiune de gust...fiecare cu preferintele lui, mie unu asa imi place asa mi-am facut:D
Apropo, ultimul drum facut noaptea (romania-bulgaria- grecia) cu luminile stock, mi-au spart ochii!!! la un moment dat le-am stins si am dat la minim ecranu mare ca ma rupea in 14, simteam ca nu mai ma pot concentra la drum !
o sa imi exprim parerea si dupa primul drum mai lung cu cele albastre, pana acum chiar e ok, am condus 4 ore cu ele pe noapte si chiar nu m-au deranjat, dar poate sunt eu defect nu stiu:)))
Vanity....definitely my favorite sin
- silviuthomas
- Numar Inmatriculare: B 81 TPP
Salutare. bineinteles ca e ft frumos albastrul dar vorbeam strict de ce culoare e mai obositoare sau nu.In functie de cat de lung e drumul toti soferii ar trebui sa reduca din intensitatea luminii de la bord.eu am lucrat pe tir o mica perioada si faceam noaptea curse cu cativa km buni mai lungi doar din faptul ca nu-mi oboseau ochii de la lumina bordului.
Succes!
Succes!
-
Shadow
- AfterDark Racing Club
Conform studiilor...rosu este cea mai obositoare culoare, urmata de albastru...si eu am avut albastru pe o masina mai veche si la drum lung intr-adevar devenea cam stresanta...
Iar cea mai odihnitoare culoare ar fii verde, urmata de portocaliu...
Iar cea mai odihnitoare culoare ar fii verde, urmata de portocaliu...
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White
Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)
C4 coupe - Inferno Red (ex)
Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)
C4 coupe - Inferno Red (ex)
-
ATK
- Numar Inmatriculare: B 41 CDB
cea mai obositoare culoare depinde de ochii ficaruia sincer acum, ca daca ne luam dupa studiile la te miri ce cercetatori cu capu mare, ajungem sa mergem cu masina fara lumini!
pe mine unu culoarea portocalie ma oboseste la maxim, verde intr-adevar e odihnitoare insa arata ca draq pe C4! sunt persoane si persoane, in general pentru cat merg eu cu masina in oras, nu ma deranjeaza indiferent ce culoare e, la drum lung prefer sa merg ziua si rar noaptea.
pe mine unu culoarea portocalie ma oboseste la maxim, verde intr-adevar e odihnitoare insa arata ca draq pe C4! sunt persoane si persoane, in general pentru cat merg eu cu masina in oras, nu ma deranjeaza indiferent ce culoare e, la drum lung prefer sa merg ziua si rar noaptea.
Vanity....definitely my favorite sin
- Oprean Petre
- Numar Inmatriculare: B-99-VTR
Ce spuneti de culoarea asta? A incercat cineva asa ceva?
http://www.youtube.com/watch?v=fZCmUZ-S ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;
Si cum se face:
http://www.youtube.com/watch?v=sV_BPHPdiWw&NR=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Stie cineva unde se gaseste folie LCD?
http://www.youtube.com/watch?v=fZCmUZ-S ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;
Si cum se face:
http://www.youtube.com/watch?v=sV_BPHPdiWw&NR=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Stie cineva unde se gaseste folie LCD?
C4 2006 1,6 i coupe
- simply the lex
- aLEX YO!...
- Marca si model masina: Citroen C5 Exclusive 2.0 Hdi
- Numar Inmatriculare: AG 85 LEX
Folia aia de care zici tu e un filtru de polarizare negativa.Nu stiu unde se gaseste,se foloseste in arta fotografica,printre altele probabil...
Dezmembrari C4 Coupé/Hatchback 1.6i, 1.6 Hdi, 2.0 Hdi VTR/VTS : viewtopic.php?f=4&t=7439" onclick="window.open(this.href);return false;
- siempre
- caraman
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6HDI, 66,2kw 2006
- Numar Inmatriculare: CJ 13 WDV
- siempre
monitoarele LCD au folie polarizata, ceea ce am folosit si eu.
Citroen C4 Coupe 1.6 16V SX VTR
- catalin4u24
- StarShip Pilot
- Marca si model masina: Lancer Sportback
Foarte frumos a iesit 
- simply the lex
- aLEX YO!...
@Siempre : Inainte de montarea filtrului de polarizare de la LCD,ai dezlipit pe cele originale de pe display-urile masinii?
Dezmembrari C4 Coupé/Hatchback 1.6i, 1.6 Hdi, 2.0 Hdi VTR/VTS : viewtopic.php?f=4&t=7439" onclick="window.open(this.href);return false;
- Tomita
- cre8or
- Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
- Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS
fain. si eu tot am cautat folie polarizanta. pe net am dat de preturi de +20 euro / dimensiune A4, ceea ce totusi mi se pare cam ridicat. plus ca nu stiu unghiul de vizibilitate cum va fi afectat de produsul respectiv.
asa, daca ne spui de unde le-ai procurat, eventual si alte unghiuri (poate o vedem si live) as investi sa le fac si eu la fel
asa, daca ne spui de unde le-ai procurat, eventual si alte unghiuri (poate o vedem si live) as investi sa le fac si eu la fel
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop
Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024
Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
- simply the lex
- aLEX YO!...
Pai a zis mai sus ca l-a luat dintr-un LCD.
- Tomita
- cre8or
- Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
- Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS
filtru de polarizare pt lcd se numesc aceste folii si banuiesc ca s-a referit la asta nu ca a decojit un lcd sa il foloseasca in masina
Led there b:LIGHT
- simply the lex
- aLEX YO!...
Eu nu stiu ce ti-e neclar,in aproape orice display cu cristale lichide se gaseste filtru de polarizare sau folie cum vrei tu sa ii zici,necesar pt a face posibila afisarea informatiilor,sa le faca vizibile.
Cum un LCD foloseste aceeasi tehnologie,in interiorul lui se gaseste acest filtru pe care scotandu-l si avand dimensiuni mai mari iti permite sa il decupezi in ce forma ai tu nevoie.Nu trebuie sa decojesti nimic.
Hai sa il lasam pe Siempre sa ne lamureasca decat sa ne facem noi scenarii useless,vrei?
Cum un LCD foloseste aceeasi tehnologie,in interiorul lui se gaseste acest filtru pe care scotandu-l si avand dimensiuni mai mari iti permite sa il decupezi in ce forma ai tu nevoie.Nu trebuie sa decojesti nimic.
Hai sa il lasam pe Siempre sa ne lamureasca decat sa ne facem noi scenarii useless,vrei?