Prezinta-ti masina chiar daca e stock sau are modificari. Obligatoriu poze
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
Stiu decat ca sunt mai inalte decat astea normale,ca sa zic asa.
Daca o sa intri pe diverse site-uri ale producatorilor de suspensii o sa vezi ca unii dintre ei mentioneaza ca nu e indicat sa cobori masina mai mult de 45 de mm pt ca in acel moment diverse componente ies din plaja normala de lucru...cum ar fi bara de torsiune,unghiurile directiei,flansele jambei de forta etc.
Eu am vazut astea in momentul cand eram in cautarea arcurilor,pe care ulterior le-am montat cu amortizoarele stock.Producatorii de suspensii,in cazul celor care coboara masina specifica treaba asta si in momentul cand pui sistem coilover si atunci cand montezi doar arcuri si lasi amortizoarele stock.
Ca o sugestie personala ti-as zice sa o lasi maxim 45 de mm tinand cont ca Enterprise-ul e mai inalta decat celelalte.Eu am coborat-o p-a mea 35mm si e fix ce imi doream,se vede perfect cu jantele pe 17.
Si ar mai fi ceva : Daca optezi decat pt arcuri,nu trebuie sa exagerezi coborand-o pt ca astfel amortizoarele vor iesi din tolerantele care pot asigura functia lor adica comprimare si destindere si rezultatul va fi usor dezastruos ...amortizoare distruse,flanse rupte si alte bucurii.
caraman scrie:@LEX, si fata si spate 35? eu ma gandeam la 30 fata si 40 spate sau 30/35!!
Ale mele sunt 35 fata si parca 25 spate insa s-a echilibrat ca am butelia de "nos" si bassul care atarna.Initial am vrut 35 cu 35 de la Apex dar nu am mai gasit importatori.
Vezi ce gasesti,ce optiuni ai si te orientezi dupa...
probabil sunt 15 si au multa carne pt mine personal.
coborat +17 minim - repet e personal, fiecare stie si ii place altceva...
apropo, eu nu as cobora. masina stck trece peste orice bordura, orice damb, groapa fara jena.
si traiesc in tara babuinera a gropilor
Ma uitam pe loc drept, nu e asa vizibil, distanta intre roata si aripa sus e la fel ca cea dintre roata si aripa pe orizontala. O sa stric proportiile daca o cobor, dar mi-ar place; alta dilema e cand merg in Republica, pe drumurile de acolo... am nevoie si de scut metalic!!
La mine in talon e trecut doar 15 si 16, alti bani, alta distractie, si cu trecutu pe 17, asta ma tine!
ce ciudatenie. pt masinile care vin din fabrica cu 16 inseamna ca trec si 17 si 15 optional?, dar la alea cu 15 trec doar 16?! de ce oare
la noul c4/ds4 oare se trec si 19 pt ca masina vine si cu 19 din fabrica
Clar, daca o cobor, merg pe 35 fata spate; Acum sa vedem ce-mii aduce iepurasul pascal. Intre timp am facut comanda de filtre si ulei pentru revizie + placute de frana EBC black stuff! Pe mai iunie ne gandim la discuri de frana si arcuri.
Merci Tomita, cand vii la Cluj sa treci prin Turda, da Vlad berea!!
daca stiam de voi acum 3-5 ani ne tot vedeam ca tot ma plimbam prin turda. pe vremea aia cu greu era club c4 prin tara. eu ce populam orasele tarii.
in pitesti primul, in oradea primul, in arad primul, in timisoara parca era cineva cand am trecut si pe acolo.
PS: vreau sa ii multumesc acum, la taspe ani de cand m-a ajutat sa ma ghidonez prin oras pe acolo u un c4 coupe. cand sa ii povestesc de club n-am mai avut cum ca ne-a despartit circulatia, si fosta consoarta nu prea ma favoriza cu pasiunea mea de clubc4. de aia si o mare lipsa a mea pe aici pe forum. intre timp fete noi aparusera
@caraman ... arcuri de coborare 30 sau 35mm si ai rezolvat problema. uita-te la pozele cu masina lu Exo, ca si ea are jante pe 17 si arcuri de coborare.
126.485km
Facem revizia inainte de calatoria cu ocazia sarbatorilor, mergem sa umplem cu praf filtrele.
Maine am programare pentru schimbarea cablajului de la haion. Tot maine schimbam si uleiul si placutele - pana la urma EBC black stuff, pacat ca nu au venit si cu suruburi noi!! (revizia o fac personal)