Nu am CD-ROM-ul pe care mi-l cere atunci cand incerc sa schimb limba din menu.Aveti idee de unde as putea descarca softul necesar? Auto C4 1.6 HDI 110CP VTR Pack Plus. Multumesc anticipat!
Schimbare limba afisaj C4 cu navigatie color RT3
-
dorinzanfir
Schimbare limba afisaj C4 cu navigatie color RT3
Buna Seara.Am si eu o problema,sper sa gasesc sprijin in randul posesorilor de Citroen C4. Vreau sa schimb interfata navigatiei,meniului,in engleza.Masina e achizitionata din Austria,de fapt aici si sunt stationat momentan
Nu am CD-ROM-ul pe care mi-l cere atunci cand incerc sa schimb limba din menu.Aveti idee de unde as putea descarca softul necesar? Auto C4 1.6 HDI 110CP VTR Pack Plus. Multumesc anticipat!
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
Re: Schimbare limba afisaj C4 cu navigatie color RT3
Mai important ar fi daca am afla ce versiune de soft ai la navigatia ta. Pt asta tii apasat butonul MENU sau MODE pina iti apare un meniu in care ai tot felul de date. De acolo afli ce versiune e softul tau. 6.x. Zi-mi versiunea sa vad daca te pot ajuta.
-
dorinzanfir
6.63-stiu ca e ultima,citeste si mp3-cd-ul masinii,insa toate informatiile imi sunt afisate in germana 
Ultima oară modificat Lun Mar 12, 2012 10:19 pm de către dorinzanfir, modificat 1 dată în total.
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
6.6.3 o ai tu ? Pe mine ma intereseaza ce ai tu in al tau nu care e ultima versiune aparuta. Poate fi si in chineza ca informatia asta tot o poti identifica.
-
dorinzanfir
Soft Version 6.63,am fotografiat display-ul,sa am informatia tot timpul cu mine pe telefon,am verificat acum
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
Am o imagine a cd-ului pe hard de la versiunea 6.6D. Daca ti-o trebuie zi-mi.
-
dorinzanfir
Sincer,nu stiu cum se face update-ul,daca am deja 6.63 ,cum fac schimbarea de limba,ar trebui banuiesc sa introduc in player,un CD-Rom cu versiunea respectiva,adica 6.63.Daca tu stii altceva...
Nu as vrea sa fac experimente daca pasii de urmat nu sunt siguri,risc sa raman cu o caramida in loc de navigatie.
Ma poti lamuri,te rog.
Nu as vrea sa fac experimente daca pasii de urmat nu sunt siguri,risc sa raman cu o caramida in loc de navigatie.
Ma poti lamuri,te rog.
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
Eu am luat masina din Franta, deci cu meniul in franceza. Cind am schimbat limba la fel imi cerea cd-ul dar cum il aveam l-am introdus. A instalat limba si gata, dar eu am navigatie monocroma si nu stiu daca bagi cd-ul cu versiunea 6.6D se intimpla ceva nasol.
Tind sa cred ca nu. Stiu sigur ca iti distrugi ireversibil RT3 daca bagi 5.x si tu ai 6.x sau invers. Dar daca schimbi limba cu 6.6D si tu ai 6.63 ... nu cred ca se intimpla ceva dar nici nu pot garanta. Mai intereseaza-te ca nu stiu pe forum cine are acel soft.
Tind sa cred ca nu. Stiu sigur ca iti distrugi ireversibil RT3 daca bagi 5.x si tu ai 6.x sau invers. Dar daca schimbi limba cu 6.6D si tu ai 6.63 ... nu cred ca se intimpla ceva dar nici nu pot garanta. Mai intereseaza-te ca nu stiu pe forum cine are acel soft.
-
dorinzanfir
Multumesc pentru informatii,am sa caut o versiune de 6.63 pentru RT3,ar trebui in principiu sa se gaseasca pe undeva de downloadat.O seara placuta!vlad scrie:Eu am luat masina din Franta, deci cu meniul in franceza. Cind am schimbat limba la fel imi cerea cd-ul dar cum il aveam l-am introdus. A instalat limba si gata, dar eu am navigatie monocroma si nu stiu daca bagi cd-ul cu versiunea 6.6D se intimpla ceva nasol.
- commandorsteel
- PowerSteel
- Numar Inmatriculare: B-88-
si... daca mergi la o reprezentanta citroen, cat ar putea sa-ti ceara sa iti schimbe limba sau sa-ti dea o copie de pe cd-ul ala?
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)

-
dorinzanfir
Multumesc tuturor,am gasit pana la urma soft-ul pe net,am rezolvat problema!