Ajutor Dauna la Carpatica!!!!
-
perfection
Ajutor Dauna la Carpatica!!!!
Buna seara ,nu stiu daca am postat unde trebuie dar tot caut pe forumuri si nu gasersc mai nimic.. in legatura cu plata de catre asigurator pagubitului.
Mi-a fost aprobata suma de 7800 lei sa repar robotelul ..dupa care mi-au taiat 1800 lei pe motiv ca parbrizul si farul stg nu au fost sparte in timpul accidentului
Am depus plangere la Csa si mi-au dat inapoi cei 1800 lei
Astazi m-au sunat de la carpatica sa ma intrebe pt a 1000 a oara daca repar in regie proprie masina sua de catre ei pt ca daca vreau sa o repar in regie proprie imi vor taia tva-ul adica vreo 2000 lei.
Vi se pare normal?Au facut ce au facut au revenit tot la suma de 6000 lei
Mi-au spus ca daca vreau suma de 7800 lei sa duc deviz si factura pe piese.
Sper sa ma poata lamurii si pe mine sau macar sa vina cu un sfat in legatura cu hotii de la Carpatica
Mi-a fost aprobata suma de 7800 lei sa repar robotelul ..dupa care mi-au taiat 1800 lei pe motiv ca parbrizul si farul stg nu au fost sparte in timpul accidentului
Am depus plangere la Csa si mi-au dat inapoi cei 1800 lei
Astazi m-au sunat de la carpatica sa ma intrebe pt a 1000 a oara daca repar in regie proprie masina sua de catre ei pt ca daca vreau sa o repar in regie proprie imi vor taia tva-ul adica vreo 2000 lei.
Vi se pare normal?Au facut ce au facut au revenit tot la suma de 6000 lei
Mi-au spus ca daca vreau suma de 7800 lei sa duc deviz si factura pe piese.
Sper sa ma poata lamurii si pe mine sau macar sa vina cu un sfat in legatura cu hotii de la Carpatica
- Tomita
- cre8or
- Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
- Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS
Re: Ajutor Dauna la Carpatica!!!!
nu ai pe acolo prin contract ceva care sa scrie asta?.si mie la fel mi-au dat 85 sau 75% in regim propriu..ardaf
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop
Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024
Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
- buzuramd
- Marca si model masina: 1.6i
- Numar Inmatriculare: CJ 14 AEC
Cam asa procedeaza toti in regie proprie. TVA-ul nu il da nimeni.
Ascut ovaz. Numai in timpul liber.
1.6 16v 80 kW
1.6 16v 80 kW
- Mihai.G
- Marca si model masina: Citroen C4 Coupe 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: B-??-DNA
Cei de la carpatia sunt cei mai ieftin la RCA dar ce multi nu stiu e ca ei nu platesc mai deloc daunele sau cauta motive pt a nu plati, tocmai de asta au cele mai mici tarife la RCA. Un coleg de munca a fost inplicat intr-un accident in care ia fost smulsa bara fata ,farurile spar radiatorul mai exact tot botul masini facut praf. Cel care a provocat accidentul era asigurat la carpatica, sau inteles amiabil, sa dus la carpatica pt a intocmi dosarul de dauna la care cei de acolo i-au respins pe motiv de fals in declarati. Intre timp au tot facut investigati si au tot cautat motive pt a nul depagubi si nici pana in ziua de azi nu a rezolvat nimic cu cei de la carpatica, a decis sa depuna o plangere penala care din cate am inteles de la el nu ia folosit la nimic deoarece trebuie sa se judece cu cel care a provocat accidentul ca sa-l despagubeasca iar vinovatul accidentului sa se judece cu cei de la carpatica pt recuperarea banilor platiti pt reparati.

раскрутка сайта киев
...:::Citroen C4 Coupe 1.6 HDI 90 CP-:::...
Uneori ma intreb daca citesti asta?!
- Tomita
- cre8or
amiabila e fail. politita e sfanta. nu vine?! atat le trebuie
"ma doare gatul si spatele"
"ma doare gatul si spatele"
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
Nu am fost implicat in astfel de evenimente dar daca polita m-ar refuza sa imi faca constatarea accidentului clar as face o plingere-sesizare catre superiorul lui. E dreptul tau de a alege ce varianta vrei, nu e cum vrea nea politistul ca ii este lene sa faca niste hirtii sau mai stiu si eu ce motive o avea sa ma refuze.
- Tomita
- cre8or
nici eu, dar am auzit la cativa plangadu-se pe forumuri ca politia le-a dat cu flit daca erau doar daune materiale, sa chestii minore. de ce sa se deplaseze ei pana acolo si chiar recomandan folosirea amiabilei.
tocmai din acest motiv, de ai sus, prin tehnici neloiale de asigurare a raspunderii, platite de catre "agresor", sistemul amiabil e fail. destui am auzit sa fie bagati la culpa comuna de catre un papagal de agent constatator al firmei respective de asigurari. dafuq. ce competente are ala. a fost politist rutier? sau cum poate stabili el. exista si destule fraude, dar tocmai ca sistemul e construit de asemenea natura, avand ei, asiguratorii interese directe comerciale.
tocmai din acest motiv, de ai sus, prin tehnici neloiale de asigurare a raspunderii, platite de catre "agresor", sistemul amiabil e fail. destui am auzit sa fie bagati la culpa comuna de catre un papagal de agent constatator al firmei respective de asigurari. dafuq. ce competente are ala. a fost politist rutier? sau cum poate stabili el. exista si destule fraude, dar tocmai ca sistemul e construit de asemenea natura, avand ei, asiguratorii interese directe comerciale.
- cpv_13
- Numar Inmatriculare: VL 21 CPG
Si daca faci cu politia ce rezolvi? Ii da amenda celuilalt... tu masina tot pe polita lui rca o sa ti-o faci.
Asta daca nu ai casco.. caz in care pentru Carpatica, Euroins si ce petarde mai sunt prin piata se face prin regres. Eu mi-o fac pe casco (si imi fac totul pe casco) si apoi astia isi recupereaza de la rca-ul celuilalt dauna - au alte parghii...
Asta daca nu ai casco.. caz in care pentru Carpatica, Euroins si ce petarde mai sunt prin piata se face prin regres. Eu mi-o fac pe casco (si imi fac totul pe casco) si apoi astia isi recupereaza de la rca-ul celuilalt dauna - au alte parghii...
C4 Berlina - Rosu Lucifer
1.6 HDI 92 CP
1.6 HDI 92 CP
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
Daca mergi la politie se stabileste adevaratul vinovat. Nu lasi la seama unui muist de inspector de daune, condus de orbia targeturilor, sa zica ca e fals in declaratii sau alte aberatii din astea, cind tu evident esti pagubit si trebuie ca societatea care o reprezinta papagalul sa te despagubeasca.
- Tomita
- cre8or
in caz ca nu s-a inteles, asta ziceam si eu.
bine ca si cu politia poti sa ai culpa comuna, depinde de caz, dar sigur de las capul locului stii unde stai. nu ca vine apoi ala sa iti refuze dosarul pe muschii lui.
bine ca si cu politia poti sa ai culpa comuna, depinde de caz, dar sigur de las capul locului stii unde stai. nu ca vine apoi ala sa iti refuze dosarul pe muschii lui.
- cpv_13
Asta da....
Am vazut ca majoritatea habar n-au ce reguli se aplica in intersectie si apoi mai sunt si cretinitatile legilor romanesti (caz concret: intrat pe strada cu sens unic la dreapta, semn de cedeaza. Orice om normal se asigura doar din stana, de unde vin masinile... lui i-a venit din dreapta, pe interzis si s-au pocnit. Ghici a cui a fost vina? Ati ghicit: a lui ca chipurile nu a acordat prioritate).
Asa ca... asigurati-va cand treceti pe sub poduri ca se arunca unu' pe voi si e vina voastra
Am vazut ca majoritatea habar n-au ce reguli se aplica in intersectie si apoi mai sunt si cretinitatile legilor romanesti (caz concret: intrat pe strada cu sens unic la dreapta, semn de cedeaza. Orice om normal se asigura doar din stana, de unde vin masinile... lui i-a venit din dreapta, pe interzis si s-au pocnit. Ghici a cui a fost vina? Ati ghicit: a lui ca chipurile nu a acordat prioritate).
Asa ca... asigurati-va cand treceti pe sub poduri ca se arunca unu' pe voi si e vina voastra
1.6 HDI 92 CP
1.6 HDI 92 CP
- Tomita
- cre8or
de aia avem camera in bord care filmeaza hd
- cpv_13
nu-i o idee rea, la noi.
Cat te-a costat?
Cat te-a costat?
1.6 HDI 92 CP
1.6 HDI 92 CP
-
perfection
In cere din urma mi-au spus ca pot sa le duc si o factura proforma si factura pe manopera la sfarsit ca sa imi vireze si restul de bani..eu majoritatea pieselor deja le comandasem mai ales ca lucrez in domeniu deja le aveam in magazin gta de montaj...asteptam doar banii de la ei
Maine o sa merg sa le duc facturile ...sper sa imi vireze banii ,am inebunit de cand ma cert cu ei ..de 3 luni tin citroenul in garaj..
Maine o sa merg sa le duc facturile ...sper sa imi vireze banii ,am inebunit de cand ma cert cu ei ..de 3 luni tin citroenul in garaj..
- Tomita
- cre8or
felicitari pt perseverenta.
asta e rezultatul care l-ar obtine toti. doar ca se lasa influentati si cedeaza pe drum. viata mi-a demonstrat de cateva ori ca poti sa rezolvi astfel de cazuri pe buna dreptate.
asta e rezultatul care l-ar obtine toti. doar ca se lasa influentati si cedeaza pe drum. viata mi-a demonstrat de cateva ori ca poti sa rezolvi astfel de cazuri pe buna dreptate.