Intalnire Timisoara

Scrie răspuns
schumi

Intalnire Timisoara

Mesaj de schumi »

Salut toti timisorenii si propun o intalnire sa ne vedem la fata si sa ne mai salutam prin trafic. Ca sa nu fie prea mic preavizul propun o intalnire in weekendul viitor la ora 20:00 in parcarea de la Mall partea dinspre magazinul motul (aradului). Ziua sa fie sambata, data 1 septembrie. Doritori ? Poate sunteti prin trecere si sunteti bineveniti. Ii barfim pe aia de la eveman, ne laudam si ne plangem deopotriva.
Astept confirmari!
C4 1,6i 16v hatchback noir obsidien, d-aia din jungla
HaPPy
"PIAR"

Mesaj de HaPPy »

avand in vedere ca in august nu ne-am reunit, si ca septembrie pentru multi este inceput de an fiscal... am o sugestie... pentru timisoreni si nu numai (ca doar avem ceva membrii si pe la iasi si galati, asta asa din ce-mi aduc aminte la prima strigare): de ce nu faceti voi o intalnire locala odata cu cea din bucuresti??? :D ce ziceti de niste duplex-uri triplex-uri...???
COUPE, 1.6, 110CP, noir obsidien, bestiala :D
schumi

Mesaj de schumi »

deocamdata ma intalnesc eu cu eu, asa ca eu as face orice sa ma intalnesc cu cat mai multi posesori de "ceuri" din timisoara, sau care se afla in trecere pe aici. sunt multi in oras, poate nu stiu toti de forumul asta!
C4 1,6i 16v hatchback noir obsidien, d-aia din jungla
onacus

Mesaj de onacus »

Eu am fost acum o saptamana in Timisoara, si in 2 zile cat am stat am vazut vreo 4 C4-uri. Nici unul nu cred ca stia de locul asta din ce mi-am dat seama :P
Honda Civic Sedan ES 1.8 M/T New Red Pearl
Ex C4 Coupe UJ 1.6i Gri Aluminium ...
Scrie răspuns

Înapoi la “2007-2008”