inca un c4 coupe la iasi

Prezinta-ti masina chiar daca e stock sau are modificari. Obligatoriu poze
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
alesul

Mesaj de alesul »

Shadow scrie:Vezi ca sunt si unele la Citroen la 120 RON si sunt mai bune decat cele din selgros care nu pica perfect.
cand am luat eu bolidu erau vreo 2 mil, astea din semnatura sunt din selgros si au ceva mocheta si au costa 1 milion....

alea de 2 mil erau 100% textile, dupa parerea mea cam nepractice!
Renault Laguna III, Noir Nacre, Dynamique.
Ex: Berlina cu hayon, 1.6 HDI Noir Obidisien.
bestskud
Numar Inmatriculare: IS-84-TOM

Mesaj de bestskud »

da...pai nici eu nu vreau mocheta...mai simplu sa tragi un jet de apa si gata curatenia decat sa stai sa aspiri la alea de 2 ori pe saptamana
c4 coupe 1.6i 110 cp gris fer IS-84-TOM
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Eu am gasit niste covorase michelin si le-am luat din metro (iasi). Poate mai au. Cred ca m-au costat 80 sau 120RON un set fata + un set spate (sa crap daca mai tin minte :oops:, dar cred ca 120RON ambele). Se potrivesc destul de bine, insa daca stiam mi le luam pe alea de la reprezentanta (dupa ce le-am luat pe ale mele le-am vazut in showroom-ul din foscani la 210RON/set sau ceva pe aici).
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Scrie răspuns

Înapoi la “C4-ul tau”