ce dea luminite de eroare....help please

Totul despre C4 Picasso
Scrie răspuns
alky
Marca si model masina: C4 B7 2.0HDI 150Bhp Exclusive
Numar Inmatriculare: AF11RFO

ce dea luminite de eroare....help please

Mesaj de alky »

:help
De cateva zile caruta mea s-a facut brad de craciun pe bord apar gearbox, abs, parking brake, esp faulty toate cu beculetu lor separat. Am pus pe ea OBD2 scaneru care il aveam prin garaj, si mi-a dat doar eroarea U0415 Invalid Data Received From Anti-Lock Brake System Control Module.
din pacate nu gasesc niciunde pe net posibile cauze la aceasta eroare si nici locatia fizica pe c4 picasso a ABS ECU ca sa verific mufele de acolo.

As duce-o la reprezentanta dar doar diagnoza ii 120lire
asa ca am deschis acest topic :)
commandorsteel
PowerSteel
Numar Inmatriculare: B-88-

Re: ce dea luminite de eroare....help please

Mesaj de commandorsteel »

ai incercat sa-i resetezi calculatorul?
adica sa-i scoti borna de + ptr vreo 2-3 min?
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)
ImagineImagine
Imagine
alky

Mesaj de alky »

da, am incercat sa scot bornele si sa sterg erorile cu ajutorul ScanTools.net .. acum softul de OBD nu mai vede nici o eraore dar lminitele sunt tot aprinse.... grrr... si nu stiu unde ii abs ecu sa cerific cablurile de pe el. dn cate am cautat pe net e o eroare de retea sau senzor
karateka1978
Marca si model masina: C4 Grand Picasso Exclusive
Numar Inmatriculare: yy08vpf

Mesaj de karateka1978 »

acelasi lucru i-sa intamplat unui prieten de al meu meu care are un c4 coupe dar la el a fost mai grav dupa ce i s-au aprins lumini pe bord de eroare a ramas cu masina in drum problema a fost de la o revizie care tocmai si-o facuse la prestige. cumva au umblat la partea electica de suprafata si facuse un scurt care a dus la schimbarea alternatorului la ats...totul la costat 4800 lei...mai multe detalii nu stiu...si nici ce legatura a avut alternatorul...sper sa nu fie si la tine acelasi lucru!!
1.6HDI 110cp sedan 2008 negru
commandorsteel
PowerSteel

ai reusit sa rezolvi problema?
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)
ImagineImagine
Imagine
alky

Mesaj de alky »

Nu inca, merg cu ea asa deocamdata din moment ce doar esp si abs nu functioneaza. la dealer mi-au cerut 100 lire doar sa se uite. si au zis ca trebuie sa schimb ecu de abs si ecu de mitor. le-am recomandat politicos sa nu mai bea gaz. banuiesc ca a intrat apa pe la un conector din moment ce toatadistractia a aparut dupa o noapte englezeasca mega umeda, nu ploua dar totul se uda instant. Acum imi caut alt garaj mai normal care sa se uite.....as verifica eu dar nu stiu unde ii ecu de abs. cel de engine management l-am gasit sub cuita sigurante de sub capota.
Masina merge bine doar chestile legate de abs ecu nu merg.
alky

Mesaj de alky »

Revin cu un raspuns desi a trecut o vreme. Masina a stat in garaj la parinti petnru ca au trecut 6 luni si nu mai putaem circula cu ea in UK si a trebuit sa imi iau alta aici. am ramas fidel marcii si am bagat un c3 1.4 hdi exclusive 100.000km din 2002 cu 850 lire :D
on topic masina a fost testata la CITROEN aici in uk dar parca sunt frati cu baietii de la evaman :D
au zis ca ii major failure of electrical harness si ca tre sa il schimb de tot si ca costa cam 1200 lire....eu am ras de ei un pic de au zis ca sunt ciudat si am adus-o in romania unde a stat parcata pana acum.
mai pe scurt ...se infiltrase apa la ecu abs si facea scurt. din fericire fizic totul a ramas intact si dupa cateva zile de cautat unde ii problema in 5 minute a fost reparata, reetansata mufa si uscata zona respectiva. mi-a arata mecanicul unde era buba. Acum nu mai sunt beculete colorate la bord desi ma obisnuisem cu ele, era ca un pom de craciun tot anul imprejur :)
george.serik
Marca si model masina: C4 1.6 VTR
Numar Inmatriculare: B154SRK

Mesaj de george.serik »

felicitari ca ai rezolvat-o si mersi ca ne-ai lasat si solutia... Poate ai ajutat pe cineva si pentru asta iti zic mersi :hi
SOLD
Imagine
Victor.VR
Teh STIG
Marca si model masina: Leon FR 2015 (+Audi)

Mesaj de Victor.VR »

Si.. pe unde ar fi asta?

Cred ca aceeasi chestie am avut-o si eu cand mi-au disparut toate in bord si apoi mi-au venit numai erori..
Citroen C4 Coupe Facelift, 2009
Chevrolet Nubira CDX, 2005
autoclasic
Marca si model masina: Citroen Xm V6 Exclusive

Mesaj de autoclasic »

Aceasta problema poate fi provocata si de defectarea calculatorului franei de mana electrica, dar numai pentru C4 Picassso sau versiunile Citroen cu frana electrica.
commandorsteel
PowerSteel

victor.vr nu are motoras la frana de mana :wink:
cel mai probabil, la el s-ar putea sa fie senzorul de abs...
ImagineImagine
Imagine
autoclasic
Marca si model masina: Citroen Xm V6 Exclusive

Mesaj de autoclasic »

Da am vazut ulterior postarii mele ca se discuta despre C4 Coupe/Berlina in categoria C4 Picasso si am modificat textul initial
Scrie răspuns

Înapoi la “Citroen C4 Picasso”