Handicapatii Romaniei !!

Discutii despre orice va taie capul
commandorsteel
PowerSteel
Numar Inmatriculare: B-88-

Re: Handicapatii Romaniei !!

Mesaj de commandorsteel »

naspa, dar bmw-istu nu putea sa intre si el ca tot omu cu masina in magazin, sa coboare pitzi direct la raft?
serios, @navzar_x, dar si tu puteai sa mai astepti linistit pana-si cumpara pitzi tampoanele si se urca iar in masina, nu sa-l oblici moral pe bmw-ist sa-si traga masina din usa de la intrare #-o
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)
ImagineImagine
Imagine
navzar_x
Numar Inmatriculare: B-XX-DBR

Mesaj de navzar_x »

:ok :ok :ok pai nu si-a mutat cazanu' :ok :ok :ok .. a inchis portiera si am avut loc sa ma strecor afara :mrgreen:
m-am uitat si eu la usile benzinariei dar nu-i permiteau sa intre pana la raft cu masina #-o
oricum ... nevasta-mea era in masina si a vazut toata faza ... se uita cu o fata tampa la mine ... parca astepta sa-i dau eu palme sa-si revina din soc - ceva de genu ..."hai zii ca e camera ascunsa" :mrgreen:
C4 facelift berlina 1.6i 122 de fugareti ... blue recife - albastra ca focul ... de la aragaz :)
alex82
Alex Ploiesteanu'
Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI

Mesaj de alex82 »

ala trebuia sa intre in wc ... cu tot cu masina ... si daca nu era toaleta d`aia automata , sa traga cineva si apa dupa ei , sa se ducaaaa.... :lol:
Imagine
Se vinde leul - 2.0 HDI 190 cp fara FAP , an 2005
Scrie răspuns

Înapoi la “Cafenea”