Handicapatii Romaniei !!

Discutii despre orice va taie capul
alex82
Alex Ploiesteanu'
Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI

Handicapatii Romaniei !!

Mesaj de alex82 »

Propun ca in acest topic sa punem poze cu "handicapatii Romaniei" care de fapt nu au nici o legatura cu respectivele locuri de parcare ...

Dacia - PH-03-DXA
Laguna - PH-43-WAL
Octavia - PH-14-GDV
Matiz - BZ-07-NJE
Audi - PH-14-PMM ( nu sunt prea sigur de numarul asta )

Parcarea avea muuuulte locuri goale , dar evident cele pt pers cu dizabilitati sunt langa intrarea in supermarket ...

ImagineImagineImagine
Imagine
Se vinde leul - 2.0 HDI 190 cp fara FAP , an 2005
Tomita
cre8or
Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS

Re: Handicapatii Romaniei !!

Mesaj de Tomita »

in timp ce tata, care a rams cu un picior tarsait in urma unei interventii si este calificat pentru grad de handicat nu vrea nici in ruptul capului sa faca dosar. ca ce. nu e handicapat. ca se simte in forta, ca e taur.
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop

Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024

Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
alex82
Alex Ploiesteanu'

Mesaj de alex82 »

am prins ura pe aceste specimene... :twisted:
Imagine
Tomita
cre8or

Mesaj de Tomita »

matizul se vede clar ca nu e parcat pe loc de handicapat. este intre locurile respective sa nu mai intre potentialii nevoiasi de acele locuri deloc :ok
imi pare rau de cei care chiar au nevoie de acele locuri si nu au parte de ele.
in unele centre comerciale se blocheaza locurile respective cu popice si un paznic vine frumos si iti elibereaza locul daca esti legitim in dorinta ta de a folosi locul de parcare destinat persoanelor cu handicap.
totul se rezuma atat la ocupatorii de locuri cat si la responsabilii magazinelor in cauza, care de fapt poarta 100% raspundere morala. stiu si au demonstrat in ce tara traim, atunci se adapteaza blocand vitele in a intra acolo

alex82
Alex Ploiesteanu'

Mesaj de alex82 »

si aici , dupa audi`ul ala mai sunt 2 locuri si e pus lant ... ca sa ai ba totusi in caz de nevoie unde sa parcheze si cei cu dizabilitati ... dar dc trebuie sa ajungem la masuri de genu` ?? nu e mai usor sa dea aia niste amenzi , ca sunt pe sptiu privat pana la urma , sau sa`i cheme pe aia cu ridicarile ?? ca sa`i invete minte pe dobitoci ...
se bat toti pe alea 10 locuri pt handicapati , in conditiile in care mai sunt cel putin 50 de locuri goale de parcat ...
Imagine
catalin4u24
StarShip Pilot
Marca si model masina: Lancer Sportback

Mesaj de catalin4u24 »

Bah ai inebunit cu topicul tau. Pai vrei sa-ti umplu asta de poze cu nesimtiti d-astia... Da-i incolo ca pana la urma sunt intradevar handicapati intr un fel anume...
Obisnuieste-te deja mah, ce dreq... e ceva ce vezi tot timpul, nimic special.
Auzi ce s-a gandit el sa faca si o lista :ok Si cand o sa umpli lista aia apoi ce? O duci la militie? :ok O trimiti lui Mos Craciun sa nu le mai de a cadouri :hi
ingfrancisc
Marca si model masina: C4 Picasso, 1.6 HDI
Numar Inmatriculare: TM04DVF

Mesaj de ingfrancisc »

alex82 scrie: ...
se bat toti pe alea 10 locuri pt handicapati , in conditiile in care mai sunt cel putin 50 de locuri goale de parcat ...
:D da, dar locurile pentru persoane cu disabilitati sunt langa intrare, cele 50 libere mai departe ... si cefele groase sau fitipoancele nu se simt VIP daca nu parcheaza in fata intrarii.
C4 Picasso, 1.6 HDI 109 CP
C3 Picasso, 1.6 HDI 92 CP
cpv_13
Numar Inmatriculare: VL 21 CPG

Mesaj de cpv_13 »

Daca vreti sa va distrati duceti-va in orice centru comercial si stati 10 minute la intrare. O sa observati aceleasi masini care dau ture, doar, doar vor prinde un loc in fata. Ba unii isi mai lasa si tantica din dotare (pardon, sotia) sa ocupe locul. Daca am putea sa lasam plasa pe clanta si in parcare ce bine ar fi.... orice am face tot nu scapam de amintirea comunismului.
Oriunde ma duc parchez in cel mai departat colt. In cea mai mare parcare nu faci cu un minut-doua mai mult decat daca o parchezi in fata.
C4 Berlina - Rosu Lucifer
1.6 HDI 92 CP
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

..si nici nu-ti deschide vreun buhai sau vreo cucoana grabita cu 30 de sacose in mina portiera peste masina ta. Uite, daca-ti poti da seama la citi metri e cea mai apropiata masina:

Imagine
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
commandorsteel
PowerSteel
Numar Inmatriculare: B-88-

Mesaj de commandorsteel »

bai mituc, tu te-ai dus si ai parcat masina, pe inserat, cand supermarketul era deja inchis :mrgreen:
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)
ImagineImagine
Imagine
alex82
Alex Ploiesteanu'

Mesaj de alex82 »

@catalin da ma , o sa tot fac poze si o sa postez ...
urmatorul pas , cand se mai incalzeste ca acum nu stau pe frigurile astea , o sa`mi umplu masina si stau printr`o parcare o ora , doua ... si`i astept p`astia si o sa`i filmez ... o sa le dau la fiecare cate`un leu cand vor veni la masina , si o sa le spun ca imi pare rau pt handicapul lor ... ceva de genu` , inca nu m`am decis ce si cum ... :twisted:
Imagine
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Vezi-ti de treaba, daca sint suficient de handicapati sa parcheze pe loc de handicapat doar ca sa nu mearga 30 de metri mai incolo unde e parcarea libera iti dai seama ca nu au cum sa aiba prea multe intre urechi.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
alex82
Alex Ploiesteanu'

Mesaj de alex82 »

pai tocmai d`asta am zis ca merg cu masina plina :lol:
Imagine
Tomita
cre8or

Mesaj de Tomita »

bai lasati-o moarta. eu o parchez in spatiile goale cat mai aerisite. mereu vine unu si parcheaza langa mine. baaaaaaaaaaaaaaai. fmm, ai o gramada de alte locuri goale, de ce draq ai pus-o langa mine? nu vezi ca tocmia de aia am parcat-o undeva in pustietate, ca sa nu am pe vreunul langa mine? unde sa o parchez, in afara spatiului comercial, numai sa nu vina magnetici din astia langa masina mea?
de ce zic? stim prea bine ce fel de usi are coupe-ul c4, si tocmai de aia vreu spatiu in jurul meu.

si unii chiar parcheza regulamentar perfect pe locul adiacent, si stim prea bine ca dimensionarea locurilor de parcare e milimetrica (mai ales pt un c4 coupe) pe latime.

de nu imi vine odata sa il astept pe proprietarul trol sa il iau la intrebari de ce nu a vazut ca are alte 20 de locuri libere

navzar_x
Numar Inmatriculare: B-XX-DBR

Mesaj de navzar_x »

mi s-a intamplat de curand o faza de am ramas masca ... credeam ca nu ma mai poate surprinde nimic dar m-am inselat :mrgreen: ... dau sa ies din benzinarie, ajung la usile glisante, se deschid dar nu puteam sa ies :shock: ... parcase unu (bmw cred ... nici nu m-am mai uitat la masina ... eram prea socat) ca sa coboare pisdipoanca sa-si cumpere tampoane sau ce-o fi avut nevoie urgenta - clar era o urgenta :ok :ok :ok ... efectiv nu aveam loc sa ies ... am asteptat sa coboare fufa si sa inchida portiera ca sa am loc sa ies #-o ... nu cunosc cate grade de handicap sunt ... dar asta era de cel mai mare (grav) dupa parerea mea :mrgreen:
C4 facelift berlina 1.6i 122 de fugareti ... blue recife - albastra ca focul ... de la aragaz :)
Scrie răspuns

Înapoi la “Cafenea”