O sa vezi dupa ce pui jantele ca efectul care trebuie nu o sa il obtii decat daca o lasi mai jos un pic,sunt sigur ca esti in asentimentul meu.Ce daca are 66 de mii,pui arcurile de fabrica de-o parte,daca o sa astepti sa se duca suspensia o sa cam ai de asteptat
Angel Car Coupe VTR+
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
- simply the lex
- aLEX YO!...
- Marca si model masina: Citroen C5 Exclusive 2.0 Hdi
- Numar Inmatriculare: AG 85 LEX
Re: Angel Car Coupe VTR+
200 de euro in plus sau in minus ce mai conteaza
O sa vezi dupa ce pui jantele ca efectul care trebuie nu o sa il obtii decat daca o lasi mai jos un pic,sunt sigur ca esti in asentimentul meu.Ce daca are 66 de mii,pui arcurile de fabrica de-o parte,daca o sa astepti sa se duca suspensia o sa cam ai de asteptat
.Asta daca nu ai in plan vreun set de overcoiluri.
Dezmembrari C4 Coupé/Hatchback 1.6i, 1.6 Hdi, 2.0 Hdi VTR/VTS : viewtopic.php?f=4&t=7439" onclick="window.open(this.href);return false;
-
ferrarienzogumball
- Numar Inmatriculare: 6510 GCX
Sunt 200€ arcurile+150€ montare+100€ homologare asa k dak o sa o schimb, o schimb cu totul(amortizoare+arcuri).
Salut
Salut
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Ce i aia omologare? Adica tre sa mergi undeva cu masina sa iti omologheze arcurile?
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

-
ferrarienzogumball
Da, trebuie sa le omologhez, dak nu o fac knd mă opreste poliția me poate amenda sau dak mă duc la ITV(RAR sau ITP cum se zice in tara) nu trece masina dak nu sunt omologate si nu au proiect de montaj. Aici putine lucruri te lăsa sa modifici la masina
Salut
Salut
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Si noi ne plangem ca trebuie sa avem folie omologata

Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013

- catalin4u24
- StarShip Pilot
- Marca si model masina: Lancer Sportback
Pai asa e in tarile civilizate, orice modificare adusa masinii trebuie omologata.
Daca ar fi si la noi ca p-afara, iti dai seama cate xenoane, folii si alte modificari ar disparea?
Daca ar fi si la noi ca p-afara, iti dai seama cate xenoane, folii si alte modificari ar disparea?
- simply the lex
- aLEX YO!...
Macar acolo poti sa omologhezi,du-te la noi la RAR sa omologhezi jante pe 18" de exemplu sa vezi ce mare jet iti iei...
Dezmembrari C4 Coupé/Hatchback 1.6i, 1.6 Hdi, 2.0 Hdi VTR/VTS : viewtopic.php?f=4&t=7439" onclick="window.open(this.href);return false;
- fanut
- Numar Inmatriculare: LGR
scuze ferrarienzogumball de offtopic am vrut sa omologhez de la R12 la R13 la masina si am fost la Rar raspunsul lor a fost mergi la firma producatoare ei au facut masina ei sa iti omologheze alta dimensiune la roti si nu am vrut R13 decat din simplul fapt ca papucei de iarna pt roti R12 nu gasesti deci nu era un moft 
- simply the lex
- aLEX YO!...
Tico?
-
ferrarienzogumball
Si aici trebuie sa omologhez jantele pe 18", dar după cate știu mă costa vre-o 30-40€ si le trece in talon.
Yo trebuie sa mai omologhez luminile de zi, k m-a oprit poliția si cum am hârtia de la Citroen k si cum ei le-au montat, mi-a zis domnu' polițist k tre sa le trec in talon knd mă duc sa trec prima data ITV-ele, dar nu mă poate amenda, decât dak nu aveam hartia de la service-ul Citroen si yo in gandu' meu
jajajajjaa
Salut
Yo trebuie sa mai omologhez luminile de zi, k m-a oprit poliția si cum am hârtia de la Citroen k si cum ei le-au montat, mi-a zis domnu' polițist k tre sa le trec in talon knd mă duc sa trec prima data ITV-ele, dar nu mă poate amenda, decât dak nu aveam hartia de la service-ul Citroen si yo in gandu' meu
Salut
- fanut
Da da un cauciuc Debica de 12... 230 lei enorm zic eu practic sunt niste biscuitisimply the lex scrie:Tico?
-
ferrarienzogumball
cum nu am rabdare, nu am asteptat sa imi ajunga cauciucurile noi(am montat jantele cu cele care veneau si sunt slick jajajaja)
poze

stiu k ii trebuie un kit de suspensi k sa arate perfect, dar pana la vara sper sa imi cumpar
acu masina va suferi cateva modificara k sa ajunga iar pe gustul meu(voi vopsi capota alba din nou, voi schimba angelurile pe farurile de serie, ink nu stiu dak sa schimb portbagajul cu cel de serie, si voi schimba piesele din interior pe cele imbracate in carbon 3D)
salut si sper sa va placa
poze

stiu k ii trebuie un kit de suspensi k sa arate perfect, dar pana la vara sper sa imi cumpar
acu masina va suferi cateva modificara k sa ajunga iar pe gustul meu(voi vopsi capota alba din nou, voi schimba angelurile pe farurile de serie, ink nu stiu dak sa schimb portbagajul cu cel de serie, si voi schimba piesele din interior pe cele imbracate in carbon 3D)
salut si sper sa va placa
- f1gio
- Numar Inmatriculare: E8344FWZ
Anda que no sabes tu nada,jajja.Te sigo desde la obscuridad
(tambien c4treros).Bueno saludos a los de Igualada.Ala que no me enrollo mas......
. .
Felicitarii ptr tot y Feliz navidad.

Felicitarii ptr tot y Feliz navidad.
- fanut
phuuuuuu ce mi plac papuceii tai pe 18 faini tare. De ce treci la faruri standard renunti la lupe???
-
ferrarienzogumball
Quien eres y que nick tienes en el c4atreros.es?f1gio scrie:Anda que no sabes tu nada,jajja.Te sigo desde la obscuridad(tambien c4treros).Bueno saludos a los de Igualada.Ala que no me enrollo mas......
![]()
. .
Felicitarii ptr tot y Feliz navidad.![]()
![]()
Saludos y me alegro que te guste