upgrade leduri smd
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
- Tomita
- cre8or
- Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
- Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS
Re: upgrade leduri smd
si la vechiul c3 face la fel. am vazut la o donsoara ca ii batea repede semnalizarea spate si trecand pe langa dansa am vazut ca pe fata nu lumina nimic.
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop
Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024
Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop
Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024
Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
- simply the lex
- aLEX YO!...
- Marca si model masina: Citroen C5 Exclusive 2.0 Hdi
- Numar Inmatriculare: AG 85 LEX
Pai cam la orice masina face la fel.
Dezmembrari C4 Coupé/Hatchback 1.6i, 1.6 Hdi, 2.0 Hdi VTR/VTS : viewtopic.php?f=4&t=7439" onclick="window.open(this.href);return false;
- fanut
- Numar Inmatriculare: LGR
Asa e daca ai bec ars pe semnalizare clipaie mai repede sa te avertizeze cred ca la toate masinile e asa
- Costi596
- Numar Inmatriculare: B 42 CJJ
- nikoss_82
- Numar Inmatriculare: B 08 MKI
mikeyvl scrie:magazinul e in piata marasti ... gasesti de toate tipurile si e o doamna foarte de treaba, pe mine m-a ajutat sa le montez , s-a pus pe jos si mi le-a montat pe alea din barade acolo o sa imi iau si becurile pe spate cu led , si are si niste baieti care se ocupa sa monteze numa sa o intrebi ...
in ajun trec prin cluj k merg acasa sau dupa revelion pe 6 sau 7 ......te rog dak esty amabil o adr completa sa o pot pune si pe navigator
-
mikeyvl
- Numar Inmatriculare: vl27mky
Destinatie : Piata Marasti ... ori ca intrebi pe cineva ori ca bagi pe gps ajungi cu siguranta, mai multe nu stiu sa iti spun . Bafta si La multi ani !
- B25BUY
- Numar Inmatriculare: B-BUY
La C4 se retine eroarea de bec ars.
Am vazut cu Lexia la service, aveam eu un pomelnic de vreo 20-30 de mesaje de eroare de bec ars (am stat la un moment dat vreo 2 saptamani cu o pozitie sau o faza scurta arsa), in bord in schimb nu zice nimic.
Am vazut cu Lexia la service, aveam eu un pomelnic de vreo 20-30 de mesaje de eroare de bec ars (am stat la un moment dat vreo 2 saptamani cu o pozitie sau o faza scurta arsa), in bord in schimb nu zice nimic.
C4 berlina 5 usi, culoare: Mativoire/2.0 HDI VTR Pack 140 CP - 2009