Si eleron care vi se pare cel care da cel mai bine cu masina? Cel mare mi se pare mai interesant dar nu-mi place cum se vede la spate, din cauza parantezelor alora din lateral.
Black C4
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
-
c4upe
Cine are idee cat costa kitul de la Musketier ca nu am vazut pretul pe site ? Cel mai mult ma intereseaza bara spate daca se poate lua si pe bucati nu tot kitul. Mi se pare cea mai adevarata.
Si eleron care vi se pare cel care da cel mai bine cu masina? Cel mare mi se pare mai interesant dar nu-mi place cum se vede la spate, din cauza parantezelor alora din lateral.

- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Urat arata fara suspensie coborata...
Vezi la www.carequipment.be ca au si de la musketier. Sa nu te astepti insa la preturi mici
Vezi la www.carequipment.be ca au si de la musketier. Sa nu te astepti insa la preturi mici
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

-
Shadow
- AfterDark Racing Club
Fara suparare, stiu ca gusturile nu se discuta, dar mie mi se pare urat rau kitul ala si eleroanele mult prea mari pt masina.
Daca vrei un eleron mai agresiv care sa dea si relativ bine, ia-l pe ala de WRC si modifica-l putin.
Daca vrei un eleron mai agresiv care sa dea si relativ bine, ia-l pe ala de WRC si modifica-l putin.
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White
Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)
C4 coupe - Inferno Red (ex)
Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)
C4 coupe - Inferno Red (ex)
-
c4upe
nu`mi place nici mie tuningul asta.. ziceam asa ca fapt divers.. era mai interesant daca eleronul arata ca cel de vts dar putin mai mare..intreba`l pe bogdan ca stie ce gusturi am
deci fii sigur ca nu`mi place kitu ala.. bara aia nici nu zici ca e pt c4.. zici ca e luata dupa o alta masina identica ca dimensiuni si pusa pe asta.. iar in spate gaurile alea mari.. naspha..
eu vb doar de eleron .. ala mare de e in poze e interesant dk-tzi tunezi masina agresiv si coborata.. dar.. pt un tuning finutz merita unu mai maricel.. identic cu cel de vts.. mai ridicat sa zicem