Apple iPhone vs Samsung Galaxy + Tablete
- Exosphere
- Marca si model masina: Citroen C4 1.6 VTi
-
LowProfile
Re: Apple iPhone4 vs Samsung Galaxy S2 + Tablete
Eu mi-am luat de curand un Nexus S... Imi placea mie cum arata! L-am luat sa imi pun si GPS pe el mai mult.. Frumos, ce sa mai...!
Poti pune iGo pe Iphone? Poti trimite prin Btooth fisiere? Cum e cu Flash-ul? Merge, nu merge? Dar semnalul?
Cea mai tare chestie mi se pare Android Market, care este mult mai stufoasa decat ce poate sa ofere Apple!
Eu nu mi-as lua Iphone pentru simplul motiv ca lumea nu si-l cumpara pentru functionalitate! Il cumpara pentru trend! Ce are Iphone si nu are un Android? Dar invers?
Consider ca ORICE telefon nou, cu ecran de minim 4inch si 1ghz si Android este mult mai folositor si mai bun decat Iphone - da, si ma refer si la LG
...
Ma intreb unde o sa fim peste 2-3 ani cu dispozitivele astea?!
PS: Tineti minte cum era acum 3-5 ani cu Nokia? Wow... In 1998-1999 cine avea Snake si 5110 era tatic! Daca aveai in 2000 3210 in liceu, practic iti garanta intalnirea cu cea mai tare colega din generatie
))
Remember 7210? Remember Comunicator? Wow... Ce era Nokia atunci...
Uite ce ma bucur ca s-a ales praful de finlandezi... EXACT asa o sa fie si cu Iphone in 2 ani! NU mai e Steve, nu mai e inovatie!
Acum 5-6 ani cand a aparut Samsung, toata lumea radea de ei
) ... Astazi sunt numarul 1 la smartphones!
Poti pune iGo pe Iphone? Poti trimite prin Btooth fisiere? Cum e cu Flash-ul? Merge, nu merge? Dar semnalul?
Cea mai tare chestie mi se pare Android Market, care este mult mai stufoasa decat ce poate sa ofere Apple!
Eu nu mi-as lua Iphone pentru simplul motiv ca lumea nu si-l cumpara pentru functionalitate! Il cumpara pentru trend! Ce are Iphone si nu are un Android? Dar invers?
Consider ca ORICE telefon nou, cu ecran de minim 4inch si 1ghz si Android este mult mai folositor si mai bun decat Iphone - da, si ma refer si la LG
Ma intreb unde o sa fim peste 2-3 ani cu dispozitivele astea?!
PS: Tineti minte cum era acum 3-5 ani cu Nokia? Wow... In 1998-1999 cine avea Snake si 5110 era tatic! Daca aveai in 2000 3210 in liceu, practic iti garanta intalnirea cu cea mai tare colega din generatie
Remember 7210? Remember Comunicator? Wow... Ce era Nokia atunci...
Uite ce ma bucur ca s-a ales praful de finlandezi... EXACT asa o sa fie si cu Iphone in 2 ani! NU mai e Steve, nu mai e inovatie!
Acum 5-6 ani cand a aparut Samsung, toata lumea radea de ei
Fost user: Adrian
- Exosphere
Logic ca poti pune iGO pe iPhone, de ce sa nu poti? N-are GPS sau cum? Fisiere poti trimite prin X metode (pe terminale non-Apple) si prin Bluetooth intre terminale Apple.
Nu ti-ai cumpara iPhone din cauza ca face lumea nu stiu ce? Conteaza ce fac altii sau ce vrei tu?
Nu ti-ai cumpara iPhone din cauza ca face lumea nu stiu ce? Conteaza ce fac altii sau ce vrei tu?
C4 coupe Rouge Aden - 122 cai frumosi
-
LowProfile
My bad... Stiam ca nu merge! 
Nu imi place Iphone pentru ca este asociat unui anume tip de persoane - nu vreau sa jignesc pe nimeni zicand asta...
Pur si simplu, cred ca peste 80 la suta din posesorii de la noi si l-au cumparat pentru ca 'da bine'! Si sunt convins ca daca intrebi posesorii ce inseamna IOS o sa se uite stramb la tine...
Nu imi place Iphone pentru ca este asociat unui anume tip de persoane - nu vreau sa jignesc pe nimeni zicand asta...
Pur si simplu, cred ca peste 80 la suta din posesorii de la noi si l-au cumparat pentru ca 'da bine'! Si sunt convins ca daca intrebi posesorii ce inseamna IOS o sa se uite stramb la tine...
Fost user: Adrian
- Exosphere
Da, asa e in Romania, astia sunt oamenii, insa nu este motiv intemeiat. Nici eu nu-mi voi cumpara S6 daca devin milionara peste noapte, ca au toti cocalarii, nu? Astea nu sunt criterii...
- catalin4u24
- StarShip Pilot
- Marca si model masina: Lancer Sportback
Piata de telefoane este vasta. Normal ca si LG este o optiune, ei sunt cei care au venit cu primul telefon cu procesor dual core (optimus 2x), sunt cei care au primul telefon 3d (optimus 3d). De LG nu spune nimeni ca a adus inovatie, cu iphone se lauda mereu apple... LG-ul nu are inca nume, nu are reclama, dar LG o sa vina tare din spate ca si coreenii de la hyundai si candva or sa fie un brand.
Momentan lumea este orbita de faima, brand si fala.
Imi iau iphone ca e trendy, nu conteaza ca nu stiu sa-mi setez o melodie de apel... Important e sa fie scump. Cam asta e marea majoritate si e valabil in orice domeniu.
Sent from my SGS2
Momentan lumea este orbita de faima, brand si fala.
Imi iau iphone ca e trendy, nu conteaza ca nu stiu sa-mi setez o melodie de apel... Important e sa fie scump. Cam asta e marea majoritate si e valabil in orice domeniu.
Sent from my SGS2
- karateka1978
- Marca si model masina: C4 Grand Picasso Exclusive
- Numar Inmatriculare: yy08vpf
eu cred ca nu m-am facut prea bine inteles...eu nu critic apple (iphone) nu zic ca e un telefon prost si nici nu critic "direct" pretul acestui gadget. eu ma referem numai la faptul ca, sunt alte gadget-uri la fel de performante sau in unele cazuri mai performante si mult mai ieftine PRIN COMPARATIE. Daca ai aceea suma si nu ai ce face cu ea cumpara-ti iphone, este treaba ta si banii tai...eu ma refeream strict ca sunt si alte produse la fel de bune sau mai bune la un pret mai bun.
Multi dintre noi acum catava ani eram fani inraiti NOKIA ca mai apoi sa fim fani inraiti SONYERRICSSON ca mai apoi fani inraiti SAMSUNG...trecem de la o extreme la alta prin motivatia ca suntem fani ai acelui produs...eu unul inteleg altceva prin a fi fanul unui produs. de exemplu. deci inca odata repet; acest topic a fost deschis sa ne dam cu parerea la diferentele dintre iphone 4 si Samsung SII si atat si eu asta am facut...chiar daca am pareri diferite fata de unii colegi de forum...
aaaaaaa...si nu ma pot abtine sa zic ca apple nu facut nici o inovatie ce a facut a fost sa revolutioneze (sunt 2 cuvinte diferite; INOVATIE=Noutate, schimbare, prefacere. ♦ Rezolvare a unei probleme de tehnică sau de organizare a muncii cu scopul îmbunătățirii (productivității) muncii, perfecționării tehnice sau raționalizării soluțiilor aplicate, REVOLUTIONA=A schimba radical, a transforma brusc și din temelii.)
Multi dintre noi acum catava ani eram fani inraiti NOKIA ca mai apoi sa fim fani inraiti SONYERRICSSON ca mai apoi fani inraiti SAMSUNG...trecem de la o extreme la alta prin motivatia ca suntem fani ai acelui produs...eu unul inteleg altceva prin a fi fanul unui produs. de exemplu. deci inca odata repet; acest topic a fost deschis sa ne dam cu parerea la diferentele dintre iphone 4 si Samsung SII si atat si eu asta am facut...chiar daca am pareri diferite fata de unii colegi de forum...
aaaaaaa...si nu ma pot abtine sa zic ca apple nu facut nici o inovatie ce a facut a fost sa revolutioneze (sunt 2 cuvinte diferite; INOVATIE=Noutate, schimbare, prefacere. ♦ Rezolvare a unei probleme de tehnică sau de organizare a muncii cu scopul îmbunătățirii (productivității) muncii, perfecționării tehnice sau raționalizării soluțiilor aplicate, REVOLUTIONA=A schimba radical, a transforma brusc și din temelii.)
1.6HDI 110cp sedan 2008 negru
- VeNoM386
Eu sunt posesor de iPhone 4 (fost posesor de 3gs) si sunt foarte multumit de acest device. Am cumparat din AppStore in jur de 40-50 de aplicatii, de la 0.99 la 15 eur.
Ca persoana pot spune ca sunt un geek, ca job sunt programator web/linux sysadmin. Stiu/pot afla foarte usor cam orice se poate face cu orice device existent pe piata. Si aici ma refer la jailbreak, compilare/instalare custom firmware, aplicatii samd.
Nu mai am jailbreak pe telefon de la versiunea 4.3.5 pentru ca nu am nevoie. Consider ca 90% din aplicatiile din Cydia sunt netestate corespunzator/pline de bug-uri.
Am ales iPhone pentru "user experience" si pentru AppStore. In general app pentru iOS sunt mult mai bine facute/gandite pentru "user experience". Sincer va zic ca personal chiar nu ma mai intereseaza ce procesor/memorie are un telefon atata timp cat sunt extrem de multumit de "user experience". In schimb ma intereseaza ecranul/rezolutia. Ma mai intereseaza sa pot instala ultima versiune a sistemului de operare cand apare, sa nu depind de cei care fac device-urile/de carrier. Vedeti "fragmentarea" pe Androis vs iOS http://techcrunch.com/2011/10/27/charte ... mentation/" onclick="window.open(this.href);return false;.
Sunt sigur ca 80% dintre posesorii iPhone din Romania nu au cont de appstore/nu vor avea nicodata, 70% din ei nu au conexiune de date (fara conexiune la internet acest device nu are nici o valoare).
Uitandu-ma la tot felul de telefoane cu Android, consider ca iPhone 4 este perfect ca dimensiuni. Apple a studiat foarte mult acest aspect.
Cand voi fi multumit de "user experience" pe un device Android, o sa gasesc in Market toate aplicatile pe care le folosesc pe iPhone si o sa gasesc un telefon care sa imi placa ca design/feel/size, nu o sa am nici o problema sa trec pe Android.
Legat de dimensiuni, chiar daca e de iPad, e valabil si pentru iPhone.
http://www.cultofmac.com/133531/steve-j ... ks-to-use/" onclick="window.open(this.href);return false;
Legat de "user experience" la sistemului de operare
http://www.slashgear.com/google-enginee ... -06200487/" onclick="window.open(this.href);return false;
Cat despre ce a facut Apple cu iPhone, vedeti la link-ul de mai jos. Apple a schimbat complet piata cand a scos iPhone. Daca nu ar fi facut-o, astazi am fi folosit Nokia/Blackberry sau o copie de BlackBerry cu Android pe el.
http://thenextweb.com/apple/2011/11/08/ ... important/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ca persoana pot spune ca sunt un geek, ca job sunt programator web/linux sysadmin. Stiu/pot afla foarte usor cam orice se poate face cu orice device existent pe piata. Si aici ma refer la jailbreak, compilare/instalare custom firmware, aplicatii samd.
Nu mai am jailbreak pe telefon de la versiunea 4.3.5 pentru ca nu am nevoie. Consider ca 90% din aplicatiile din Cydia sunt netestate corespunzator/pline de bug-uri.
Am ales iPhone pentru "user experience" si pentru AppStore. In general app pentru iOS sunt mult mai bine facute/gandite pentru "user experience". Sincer va zic ca personal chiar nu ma mai intereseaza ce procesor/memorie are un telefon atata timp cat sunt extrem de multumit de "user experience". In schimb ma intereseaza ecranul/rezolutia. Ma mai intereseaza sa pot instala ultima versiune a sistemului de operare cand apare, sa nu depind de cei care fac device-urile/de carrier. Vedeti "fragmentarea" pe Androis vs iOS http://techcrunch.com/2011/10/27/charte ... mentation/" onclick="window.open(this.href);return false;.
Sunt sigur ca 80% dintre posesorii iPhone din Romania nu au cont de appstore/nu vor avea nicodata, 70% din ei nu au conexiune de date (fara conexiune la internet acest device nu are nici o valoare).
Uitandu-ma la tot felul de telefoane cu Android, consider ca iPhone 4 este perfect ca dimensiuni. Apple a studiat foarte mult acest aspect.
Cand voi fi multumit de "user experience" pe un device Android, o sa gasesc in Market toate aplicatile pe care le folosesc pe iPhone si o sa gasesc un telefon care sa imi placa ca design/feel/size, nu o sa am nici o problema sa trec pe Android.
Legat de dimensiuni, chiar daca e de iPad, e valabil si pentru iPhone.
http://www.cultofmac.com/133531/steve-j ... ks-to-use/" onclick="window.open(this.href);return false;
Legat de "user experience" la sistemului de operare
http://www.slashgear.com/google-enginee ... -06200487/" onclick="window.open(this.href);return false;
Cat despre ce a facut Apple cu iPhone, vedeti la link-ul de mai jos. Apple a schimbat complet piata cand a scos iPhone. Daca nu ar fi facut-o, astazi am fi folosit Nokia/Blackberry sau o copie de BlackBerry cu Android pe el.
http://thenextweb.com/apple/2011/11/08/ ... important/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ultima oară modificat Mie Dec 07, 2011 12:28 pm de către VeNoM386, modificat 1 dată în total.
C4 Champion Coupe 1.6 HDI 110 CP
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Esti un fitzos cum ar zice multi
Glumesc evident...totul se reduce la ce are fieceare nevoie si gusturi!
Glumesc evident...totul se reduce la ce are fieceare nevoie si gusturi!
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

- Tomita
- cre8or
- Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
- Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS
pana una alta a oferit un raspuns concret si la obiect la ce sa urmaresti la un smartphone.
un fel de guideline de sub capota, nu doar marketingul produsului.
ceea ce eu cerusem de la inceput.
la android vad ce se poate face, dar la ios nu stiam si doream informari. raspunsurile clasice condescente ca nu iti permiti sunt penale. de craciun imi iau ifon 4 si gata. binenteles ca nu la cartela si doar nu stiu cum, ci cum mi-am luat si acest telefon, cu toate functiile disponibile.
dar merita oare? pt ca sunt un cumparator agresiv (nu dobitoc care atunca banii pe fereastra, ci inchegat si coerent, care isi bazeaza alegerile dupa niste criterii sanatoase, si stie ce primeste{cat timp nu vorbim de informatii mult prea tehnice care depasesc nivelul normal}) si vad daca o cheltuiala merita facuta si nu e moft.
as vrea sa nu va simtiti atacati de psoturile mele, posesorii de tot feul de produse scumpe, caci nu ma leg de voi, ci doar incerc sa aflu ce ganditi, ce apreciati, ce nu..
samsung S2 nu e gtr decat in vesele sale umede. poate versiunea HD sa se apropie, dar mai e mult pana acolo. e doar un porsche 911
si ma repet. ce aplicatii asa smechere sunt in ios si le folositi in mod curent, ca sa fie asa business like
10x
un fel de guideline de sub capota, nu doar marketingul produsului.
ceea ce eu cerusem de la inceput.
la android vad ce se poate face, dar la ios nu stiam si doream informari. raspunsurile clasice condescente ca nu iti permiti sunt penale. de craciun imi iau ifon 4 si gata. binenteles ca nu la cartela si doar nu stiu cum, ci cum mi-am luat si acest telefon, cu toate functiile disponibile.
dar merita oare? pt ca sunt un cumparator agresiv (nu dobitoc care atunca banii pe fereastra, ci inchegat si coerent, care isi bazeaza alegerile dupa niste criterii sanatoase, si stie ce primeste{cat timp nu vorbim de informatii mult prea tehnice care depasesc nivelul normal}) si vad daca o cheltuiala merita facuta si nu e moft.
as vrea sa nu va simtiti atacati de psoturile mele, posesorii de tot feul de produse scumpe, caci nu ma leg de voi, ci doar incerc sa aflu ce ganditi, ce apreciati, ce nu..
samsung S2 nu e gtr decat in vesele sale umede. poate versiunea HD sa se apropie, dar mai e mult pana acolo. e doar un porsche 911
si ma repet. ce aplicatii asa smechere sunt in ios si le folositi in mod curent, ca sa fie asa business like
10x
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop
Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024
Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop
Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024
Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
- karateka1978
fata de multi posesori de smatphone-uri nu ma incalzeste cu nimic ca altii gandesc pentru mine si de aici il citez pe venom386: "Uitandu-ma la tot felul de telefoane cu Android, consider ca iPhone 4 este perfect ca dimensiuni. Apple a studiat foarte mult acest aspect." Daca tu studiezi iphone 4 si vi si imi spui: Cumpara-l e foarte bun pentru tine!! asta nu inseamna ca eu sunt cu "belita" in sus si il cumpar 
si chestia AppStore si Android...prefer moca daca mi-se ofera posibilitatea, decat sa platesc pentru niste aplicatii, si oricum din ce in ce mai multe aplicatii pentru iphone sunt disponibile pe Android si invers!
acum poate eu sunt nascut in '78 si sunt mai redus la minte...
si chestia AppStore si Android...prefer moca daca mi-se ofera posibilitatea, decat sa platesc pentru niste aplicatii, si oricum din ce in ce mai multe aplicatii pentru iphone sunt disponibile pe Android si invers!
acum poate eu sunt nascut in '78 si sunt mai redus la minte...
- VeNoM386
Ce am scris mai sus este parerea mea bazata pe experienta mea (nascut in 80
). Nu iti spun tie nimic. E treaba ta ce iti cumperi cu banii tai, dar "cat dai atata face" ramane valabil in marea majoritate a cazurilor.
Da, sunt disponibile app pe Android si invers, dar nu uita de acel mic detaliu, "user experience". Cel mai bun exemplu este app Facebook.
Eu folosesc zilnic aplicatiile, nu punem aici safari/mail :
w - work
p -personal
2do - w/p
Money 6 - p
Whatsup - w/p
MobileRSS - p
Facebook - p
Tapatalk - p
iSSH - w/p
Notifo - w
eWallet - p
Dropbox - w/p
Endomondo - p
Viber - p
Pingdom - w
Da, sunt disponibile app pe Android si invers, dar nu uita de acel mic detaliu, "user experience". Cel mai bun exemplu este app Facebook.
Eu folosesc zilnic aplicatiile, nu punem aici safari/mail :
w - work
p -personal
2do - w/p
Money 6 - p
Whatsup - w/p
MobileRSS - p
Facebook - p
Tapatalk - p
iSSH - w/p
Notifo - w
eWallet - p
Dropbox - w/p
Endomondo - p
Viber - p
Pingdom - w
C4 Champion Coupe 1.6 HDI 110 CP
- karateka1978
ideea era ca nu imi cumpar, de exemplu iphone pentru ca a zis Steve Jobs (cand traia) ca e cel mai bun telefon de pe piata...se rezuma totul la ce imi place mie, la ce folosesc telefonul si la ce "fitze" am
)...si htc are un user interface excelent prin HTC SENSE...la fel si eu pe android folosesc 90% din applicatiile pe care le-ai enumerat...
cu cat trec anii sau lunile, firmelor ca Andoid si Apple le va fi foarte greu sa vina pe piata cu ceva inovativ si revolutionar, deja este o concurenta enorma, nu mai zic ca si samsung si-a lansat OS-ul lui prin BADA...foarte asemanator cu Android! Eu asta apreciez la Android ca iti ofera tot ce au si altii dar gratis! sa nu intelegeti prin asta ca sunt vreun zgarcit dar gandesc ca foarte multi de altfel...daca e gratis de ce sa nu iau!?!?
)))))
si inca ceva nu consider ca daca vreun produs e foarte scump asta nu il face sa fie si cel mai bun...parerea mea
cu cat trec anii sau lunile, firmelor ca Andoid si Apple le va fi foarte greu sa vina pe piata cu ceva inovativ si revolutionar, deja este o concurenta enorma, nu mai zic ca si samsung si-a lansat OS-ul lui prin BADA...foarte asemanator cu Android! Eu asta apreciez la Android ca iti ofera tot ce au si altii dar gratis! sa nu intelegeti prin asta ca sunt vreun zgarcit dar gandesc ca foarte multi de altfel...daca e gratis de ce sa nu iau!?!?
si inca ceva nu consider ca daca vreun produs e foarte scump asta nu il face sa fie si cel mai bun...parerea mea
- Exosphere
Si in Android Market sunt multe aplicatii contracost, dar pe care, multi, le pirateaza. Aplicatiile nu sunt oferite de catre Samsung sau Apple, ci de catre dezvoltatori de aplicatii de genul, si din cate stiu, nimeni nu depune efort gratis. Faptul ca sunt multe gratuite, da, asa este, pentru aplicatiile care apartin de anumite servicii online / offline, branduri care isi permit si au nevoie si de versiune mobile. Insa aplicatiile gen utilities, business, navigatie, etc, sunt create de oameni care muncesc pentru ele. E normal sa se puna pret pe munca, indiferent ca e AppStore sau Android Market. Insa reclama proasta prinde numai la Apple, nu? De fapt si Android are aplicatii cu bani.
Eu cumpar aplicatiile de care am nevoie (si nu sunt asa multe), inclusiv jocuri, pentru ca am respect pentru munca altora. Incerc sa piratez cat mai putin, ma duc la cinema, iau un antivirus cu licenta, samd.
Eu cumpar aplicatiile de care am nevoie (si nu sunt asa multe), inclusiv jocuri, pentru ca am respect pentru munca altora. Incerc sa piratez cat mai putin, ma duc la cinema, iau un antivirus cu licenta, samd.
-
lelu_z
- Eolian
- Numar Inmatriculare: PH 88 SIA
eu am lg optimus 2x, dupa aifone 3gs...si pot spune ca.."il scuipa"
procesor dual de 1, 512 ram..cipset nvidia..4"..gorilla glass
filmeaza full hd..camera de 8 mpx..autofous..android
in mare..da clasa 3gs'ului
procesor dual de 1, 512 ram..cipset nvidia..4"..gorilla glass
filmeaza full hd..camera de 8 mpx..autofous..android
in mare..da clasa 3gs'ului
Ultima oară modificat Mie Dec 07, 2011 4:21 pm de către lelu_z, modificat 1 dată în total.
Si totusi se invarte!