Am plecat dimineata la 6 din Bucuresti si am ajuns la Cenad, unde ne-am cazat la o pensiune pentru 90 de lei pe noapte - 3 paturi! Am intrat in Ungaria a doua zi dimineata. La granita am cumparat vignete pentru Ungaria - 4zile, si Austria 10 zile.. Au costat ambele 18euro.
Am intrat cu buletinele, nu mi-a cerut nimeni imputernicirea de iesire din tara.
Ungaria am facut-o foarte repede, tin minte ca am ajuns in oraselul german pe la 18.00! La granita cu Austria nu ne-a cerut nimeni nimic, vamesii nici nu ne-au cerut actele. Catre Germania nu mai exista vama.
Preturi benzina: in Romania le stiti. In Austria 1.16 de 95 la Parndorf, la Shell, iar in DE 1.28 pe autostrada, uneori urca si la 1.35e!
In DE ne-am cazat la o pensiune pentru 45e, camera cu 3 paturi si mic-dejun inclus - vezi pozele
Preturile la alimente- la jumatate de cat la noi... La haine- de 2-3 ori mai mici, mi-am luat din Berlin adidasi Reebok cu 19,99 euro, Nike Cortez cu 35,99, ghete de iarna cu 12,99, bluze de la 5e la 12e. Am avut pe cineva care ne-a plimbat mai peste tot si am vazut tot felul de magazine. Cu toate ca erau mult mai frumoase decat la noi, preturile erau mult mai mici.
Traficul: mergeai lejer cu 180-190, fara sa deranjezi pe nimeni, adesea te depaseau break-uri conduse de femei cu peste 180km/h
Masina mi-a consumat 8.4l/100km, viteza medie 70km/h!
Nu mai stiu ce sa spun, intrebati-ma voi.. Acum pun pozele!