Calatorie Bucuresti-Berlin... Prin Austria!

Calatorii auto si nu numai, locuri vizitate, locuri recomandate, etc...
Scrie răspuns
Adrian
Membru 'tunat'

Calatorie Bucuresti-Berlin... Prin Austria!

Mesaj de Adrian »

Deci am facut acest traseu pentru ca tatal meu a locuit 3 ani in Germania, adica partial in Berlin si partial intr-un orasel de munte, in land Bayern, pe acolo pe la fabrica Audi :)

Am plecat dimineata la 6 din Bucuresti si am ajuns la Cenad, unde ne-am cazat la o pensiune pentru 90 de lei pe noapte - 3 paturi! Am intrat in Ungaria a doua zi dimineata. La granita am cumparat vignete pentru Ungaria - 4zile, si Austria 10 zile.. Au costat ambele 18euro.
Am intrat cu buletinele, nu mi-a cerut nimeni imputernicirea de iesire din tara.

Ungaria am facut-o foarte repede, tin minte ca am ajuns in oraselul german pe la 18.00! La granita cu Austria nu ne-a cerut nimeni nimic, vamesii nici nu ne-au cerut actele. Catre Germania nu mai exista vama.

Preturi benzina: in Romania le stiti. In Austria 1.16 de 95 la Parndorf, la Shell, iar in DE 1.28 pe autostrada, uneori urca si la 1.35e!

In DE ne-am cazat la o pensiune pentru 45e, camera cu 3 paturi si mic-dejun inclus - vezi pozele :)

Preturile la alimente- la jumatate de cat la noi... La haine- de 2-3 ori mai mici, mi-am luat din Berlin adidasi Reebok cu 19,99 euro, Nike Cortez cu 35,99, ghete de iarna cu 12,99, bluze de la 5e la 12e. Am avut pe cineva care ne-a plimbat mai peste tot si am vazut tot felul de magazine. Cu toate ca erau mult mai frumoase decat la noi, preturile erau mult mai mici.

Traficul: mergeai lejer cu 180-190, fara sa deranjezi pe nimeni, adesea te depaseau break-uri conduse de femei cu peste 180km/h :lol: ...
Masina mi-a consumat 8.4l/100km, viteza medie 70km/h!

Nu mai stiu ce sa spun, intrebati-ma voi.. Acum pun pozele! :twisted:

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
stefan_zzz

Mesaj de stefan_zzz »

very nice!...........sa iti fie de bine vacanta! :lol:
C4 Coupe ice pack 1.6 HDI Noir Obsidien
AG-79-STF
DMX
Fan C4
Marca si model masina: Saab

Mesaj de DMX »

Gata omule dute la munca ca ai spart toti banii ....
Frumoase poze , frumoase peisaje , iar de masina ce sa mai spun .....
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

Baga si tu o poza cu o nemtoaica ceva...ca numai cladiri ai pozat..
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
HaPPy
"PIAR"

Mesaj de HaPPy »

da pe perioada vacantei ai spalat masina in fiecare zi? pare muuuult prea curata!!!!!
COUPE, 1.6, 110CP, noir obsidien, bestiala :D
ace117
WRC

Mesaj de ace117 »

HaPPy scrie:da pe perioada vacantei ai spalat masina in fiecare zi? pare muuuult prea curata!!!!!
acolo ajunge sa speli masina o data pe saptamana ca nu este praful ca la noi si culmea cand ploua devine mai curata :shock:
SEAT LEON FR "STEALTH KNIGHT"- 2.0 TDI - POWERED BY RaBaNne - 220 CP / 450 NM soon STAGE 2: 250 CP / 500 NM!
DESIGN BY ONO TUNING
Imagine
http://www.clubseat.eu/viewtopic.php?t= ... &start=525" onclick="window.open(this.href);return false;
ex C4 COUPE 1.4 16V - POWERED BY DIMSPORT - 110 CP, LESTER DESIGN
Adrian
Membru 'tunat'

Mesaj de Adrian »

Deci... Am spalat masina de 2 ori.. Daca nu ploua, masina este foarte curata!

De spart banii nu prea am putut, caci din 1450, m-am intors cu 500 :P ... Ma repet, totul este foarte ieftin, sau cel putin asa mi s-a parut mie! Mi-am luat haine pentru 1 an... A fost bine pt ca am facut cazarea si benzina juma-juma cu ai mei ;)

Femei bune NU sunt acolo.. Am vazut 2, dar nu am apucat sa le fac poze!
Scrie răspuns

Înapoi la “Calatorii (Auto), vacante, etc”