GPL Pro-Contra
- simply the lex
- aLEX YO!...
- Marca si model masina: Citroen C5 Exclusive 2.0 Hdi
- Numar Inmatriculare: AG 85 LEX
Re: GPL Pro-Contra
NU te-am contrazis.
In plus prima eroare este cea de amestec sarac,cum iti spuneam acum ceva posturi mai sus.Ceea ce vroiam sa subliniez este faptul ca acest amestec sarac nu poate fi generat de corp clapeta murdar sau treapta a doua a GMV-ului defecta.
Daca te-ai fi dus la cei care ti-au pus gaz sa iti stearga eroarea iti spuneau acelasi lucru: Amestec prea sarac.De asta se aprinde OBD,cand nu ai mix-ul care trebuie,sondele o iau razna si nu mai stiu ce valori sa dea si culmineaza cu eroarea asta.
Ma rog,o fi sau nu de la gpl,principiul e acelasi.Dar nu uita ca harta de gaz e copiata de pe cea de benzina,in momentul cand tu rulezi pe gaz,tot sistemul de benzina este emulat,masina stie ca merge tot pe benzina.
In plus prima eroare este cea de amestec sarac,cum iti spuneam acum ceva posturi mai sus.Ceea ce vroiam sa subliniez este faptul ca acest amestec sarac nu poate fi generat de corp clapeta murdar sau treapta a doua a GMV-ului defecta.
Daca te-ai fi dus la cei care ti-au pus gaz sa iti stearga eroarea iti spuneau acelasi lucru: Amestec prea sarac.De asta se aprinde OBD,cand nu ai mix-ul care trebuie,sondele o iau razna si nu mai stiu ce valori sa dea si culmineaza cu eroarea asta.
Ma rog,o fi sau nu de la gpl,principiul e acelasi.Dar nu uita ca harta de gaz e copiata de pe cea de benzina,in momentul cand tu rulezi pe gaz,tot sistemul de benzina este emulat,masina stie ca merge tot pe benzina.
Dezmembrari C4 Coupé/Hatchback 1.6i, 1.6 Hdi, 2.0 Hdi VTR/VTS : viewtopic.php?f=4&t=7439" onclick="window.open(this.href);return false;
- mediaset
- Numar Inmatriculare: 14-AG TVR
NU am zis ca m-ai contrazis.Nu ma pricep de aia am pus ce scrie ca voi poate va pricepeti.Asa a zis ala de la receptie.eu cred ca a fost ceva de pe la bujii.Una pare putin mai afumata ca celelalte.bine parerea mea care nu o sustin.Pai si amestecul ala sarac care ar fi cauza lui?din ce cauza apare?Oricum mie nu imi palce ca pentru un lucru de 20-3 min stai 2 ore.am avut prilejul sa privesc lucrarea.pai de cand a fost totul gata pana au facut proba a trecut o ora.Nu este cam multa lacomie?Si ne intrebam de ce repara romanii masinile prin garajuri la nea GICA in loc sa le faca la serviceuri
Peugeot 207 1,6 110cp Gris manitoba & Peugeot 307 ,1,6 110CP GPL+ Benzina Gris Aluminium 2005
- simply the lex
- aLEX YO!...
Hartile de gaz nu sunt asa bine puse la punct,mai pica,mai dau erori,softul transmite date aiurea sau exista o incompatibilitate cu motorul asta.Cel putin la unele modele de instalatii de gaz BRC si cu precadere montate pe motoarele astea PSA. Landirenzo am inteles ca sunt mai robuste,desi eu cand mi-am montat boii aia habar nu au avut ce sa imi recomande....
Dezmembrari C4 Coupé/Hatchback 1.6i, 1.6 Hdi, 2.0 Hdi VTR/VTS : viewtopic.php?f=4&t=7439" onclick="window.open(this.href);return false;
- Tomita
- cre8or
- Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
- Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS
astia de la brc erau cei mai tari. instalatia de la mine, 56 a fost super reusita, si se pare ca la astea mai noi au scazut la calitate din cate zic oamenii. ceva incompatibilitati de soft & shit. zici ca dai un ban in plus si ai ceva mai nou, dar uite ca nu e asa.
exceptand acel emulator pe care nu dau 60 de auro nici mort, nu ar exista nici un fel de repros.
ah ba da, faptul ca nu m-am incapatanat sa bag rezervorul mai mare de 54l brut, ca cica nu recunoastea softul marimea aia. cine stie poate ca totul a fost pt mai bine...
exceptand acel emulator pe care nu dau 60 de auro nici mort, nu ar exista nici un fel de repros.
ah ba da, faptul ca nu m-am incapatanat sa bag rezervorul mai mare de 54l brut, ca cica nu recunoastea softul marimea aia. cine stie poate ca totul a fost pt mai bine...
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop
Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024
Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop
Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024
Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
- mediaset
Azi am fost la Bucuresti si m-am invartit prin aglomeratia aia dupa care am fost la OTOPENI si acasa la Pitesti.Nu a mai aparut eroarea aia .Sper sa fi disparut definitiv.
Peugeot 207 1,6 110cp Gris manitoba & Peugeot 307 ,1,6 110CP GPL+ Benzina Gris Aluminium 2005
-
alc2
- Numar Inmatriculare: B90RLA
@Tomita , da-mi te rog detalii legat de emulatorul de 60 euro .
- mediaset
Azi eram la o spalatorie auto.Nu am fost cu masina mea.Si acolo era un cetatean cu o skoda tour.Si cat stateam la rand acolo am intrat in vorba de masini.Avea skoda aia 370.000 din care 200.000 numai pe GPL .Omul super-multumit de masina si consum.si am intrebat si eu ca tot romanul care aude de masini pe gaz si folclor mioritic adecvat ,daca papa ulei s-au cum e compresia s-au daca a umblat la motor.A spus ca in afara de consumabile nu a facut absolut nimic la motor si nu papa ulei .Din contra era foarte multumit ca nu are turbina ca nu are filtre de schimbat si ca se intretine usor.zice ca masina vede 6000 ture frecvent Unica problema care a zis-o ca ii bate un tachete dar de putin timp .cred ca la atatia km, oricum batea numai daca mergeai pe benzina si tot intervine uzura fireasca.Nici cand ne-am salutat de ramas bun nu i-am dezvaluit omului ca si eu am masina pe GPL.Dat fiind atatia km pe GPL parcursi acest lucru care nu face decat sa ne bucure
- mediaset
Inca ceva interesant .Dacile DUSTER nu au roata de rezerva si nici structura prevazuta pentru asta.,Lotul ce se face pentru diverse tari nu contin roata de rezerva , cele 4X4 au.Deci Dusterele noi nu au roata de rezerva dar au un compresor pentru aer in spatele stopului de semanlizare stanga
- ingfrancisc
- Marca si model masina: C4 Picasso, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: TM04DVF
ca doar nu vor sa umfli roata din km in km ...
si daca plezneste mai tare cauciucul? ce te faci fara rezerva? Mai ales ca din reclama rezulta ca e offroad
Macar o roata d'aia subtire puteau pune
C4 Picasso, 1.6 HDI 109 CP
C3 Picasso, 1.6 HDI 92 CP
C3 Picasso, 1.6 HDI 92 CP
- mediaset
Azi sambata Pitesti cabana Capra(balea Lac) si retur dat CB 1 la 0 si am avut pe cb un 7,6 adica echivalentul in lei la preturile actuale la un 3,9 litri de motorina.
-
alc2
- Numar Inmatriculare: B90RLA
Norocul nostru ca au crescut taxele la diesel , asta face GPL mai atractiv , aparent....O sa vedem cum majoritatea fanilor diesel se vor converti la GPL soon
Sa inteleg ca la tine nu se adeveresta ipoteza cu amestecul "prost" de GPL pe timp de iarna , deci consum crescut .
Sa inteleg ca la tine nu se adeveresta ipoteza cu amestecul "prost" de GPL pe timp de iarna , deci consum crescut .
- mediaset
Azi Pitesti A1 Bucuresti piata unirii calea vacaresti si retur prin Regie targoviste Pitesti 7,9 pe CB 3 persoane in masina.deci un consum ce echivaleaza la diesel sub 4.
- Oprean Petre
- Numar Inmatriculare: B-99-VTR
In decembrie am fost la revizia de 6 luni a instalatiei GPL,prima in garantie,si mi-au reglat-o din nou. Am facut 450 km in oras(Bucuresti) si consumul mi-a scazut la 10,8 l/100km,cu 43l am facut 397km numai in Bucuresti, viteza medie 33km/h.Inainte de revizie nu reuseam deloc sa scot sub 11,5/100km desi mergea la fel de bine si tragea la fel in sarcina.Singura diferenta e ca inainte daca mergeam mult pe gaz (adica un plin de gaz 43 l)m-i se aprindea becul portocaliu si antipolution faulty si daca mergeam 50 km pe benzina se stingea.Acum nu se mai aprinde deloc si de aici deduc ca era amestecul bogat in gaz.In rest sunt super multumit.
C4 2006 1,6 i coupe
- simply the lex
- aLEX YO!...
mediaset scrie:Azi Pitesti A1 Bucuresti piata unirii calea vacaresti si retur prin Regie targoviste Pitesti 7,9 pe CB 3 persoane in masina.deci un consum ce echivaleaza la diesel sub 4.
Da de ce te iei tu dupa CB mereu,esti sigur ca iti afiseaza corect? Eu imi fac consumul la gaz la cati km fac cu cat gaz pun.Adicatelea sa zicem alimentez 16 litri fac 160 km.Nu m-am luat niciodata dupa computerul de bord.
- mediaset
Nu nu ma uit.ieri cu 10 litri de gaz am facut 200km.Ala e orientativ,Dar ma uit si eu daca diselarii se uita si ei tot acolo.