Eliminare logo spate Citroen c4
- Raducv
- Marca si model masina: Passat CBAB
- Numar Inmatriculare: DJ 01 RMB
Eliminare logo spate Citroen c4
Salut!
Am vazut asta seara un citroen c4 f frumusel , jante folie pe geamuri , mi-a sarit in ochi imediat! Este la fel ca al meu dar avea toate logourile de pe spate date jos (clean look) , mi-a placut f mult cum arata .
Asa ca vreau sa va intreb daca a incercat cineva treaba asta ? Am mai citit pe alt forum (nu dau nume) ca scrisul cu citroen si c4 s-ar da usor jos dar emblema cica ar fi prinsa in suruburi .
Am vazut asta seara un citroen c4 f frumusel , jante folie pe geamuri , mi-a sarit in ochi imediat! Este la fel ca al meu dar avea toate logourile de pe spate date jos (clean look) , mi-a placut f mult cum arata .
Asa ca vreau sa va intreb daca a incercat cineva treaba asta ? Am mai citit pe alt forum (nu dau nume) ca scrisul cu citroen si c4 s-ar da usor jos dar emblema cica ar fi prinsa in suruburi .

C4 1.6 HDi 90cp
- fanut
- Numar Inmatriculare: LGR
Re: Eliminare logo spate Citroen c4
doar chevroanele de pe mijloc sunt prinse si raman gauri in rest poti inlatura tot si Citroen si C4 cu nailon de pescuit si cu rabdare spoor
- commandorsteel
- PowerSteel
- Numar Inmatriculare: B-88-
vezi si in topicul lui aiurica 
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)

- Tomita
- cre8or
- Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
- Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS
la cald cu un feon.
daca e veche masina se va vedea diferenta intre suprafete mai mult sau mai putin in functie si de culoarea masinii
daca e veche masina se va vedea diferenta intre suprafete mai mult sau mai putin in functie si de culoarea masinii
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop
Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024
Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop
Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024
Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
- Raducv
Este din 06/2006 , 5 ani , iar culoarea gris fer . Nu stiu deocamdata sunt in studiu cu problema ... ma mai gandesc daca fac sau nu .Tomita scrie:la cald cu un feon.
Multumesc oricum de sfaturi !

C4 1.6 HDi 90cp
-
Stebingar Mihai
- Numar Inmatriculare: CT-87-STB
Salut! Daca te hotarasti sa le dai jos o poti face cu incredere ca nu iti raman urma. Nici mkr logo-ul citroen nu este prins cu sugruburi. Tragi incet de ele pana se dezlipesc sau folosesti un feon daca sunt prea bine fixate. Urmele de la adeziv le dai jos cu un degresant bun sau cu fff putina acetona. Eu le am date jos de vreo 3 ani 
- Raducv
Salut! Poti sa pui o poza sa vad cam cum arata te rog?Stebingar Mihai scrie:Salut! Daca te hotarasti sa le dai jos o poti face cu incredere ca nu iti raman urma. Nici mkr logo-ul citroen nu este prins cu sugruburi. Tragi incet de ele pana se dezlipesc sau folosesti un feon daca sunt prea bine fixate. Urmele de la adeziv le dai jos cu un degresant bun sau cu fff putina acetona. Eu le am date jos de vreo 3 ani
Multumesc!

C4 1.6 HDi 90cp
- Costi596
- Numar Inmatriculare: B 42 CJJ
Stebingar Mihai scrie:Salut! Daca te hotarasti sa le dai jos o poti face cu incredere ca nu iti raman urma. Nici mkr logo-ul citroen nu este prins cu sugruburi. Tragi incet de ele pana se dezlipesc sau folosesti un feon daca sunt prea bine fixate. Urmele de la adeziv le dai jos cu un degresant bun sau cu fff putina acetona. Eu le am date jos de vreo 3 ani
te contrazic "ca sunt foarte bine prinse" , vara trecuta m-am trezit cu "i-ul" de la cItroen in palma , dar am rezolvat-o
- Exosphere
- Marca si model masina: Citroen C4 1.6 VTi
C4 coupe Rouge Aden - 122 cai frumosi
- Raducv
Chevroanele le-ai imbracat in colant ?
Mai imi dadusi o idee..

C4 1.6 HDi 90cp
- Exosphere