problema ambreaj

Scrie răspuns
adi_c4_2007

problema ambreaj

Mesaj de adi_c4_2007 »

in momentul cand incep sa fac cuplu se simte in pedala de ambreaj ca si cum as ascutii o dalta la polizor, se simte un harsait in pedala si cu mici vibratii
acest lucru nu mai este valabil incepand cu treapta a III a
poate sa ma ajute cineva cu un diagnostic, sau chestia este "normala" la C4 ca orice alta problema?
C4 1,6 16v din 2007 Constanta
PsH
PasHa
Numar Inmatriculare: B 58 HDI

Mesaj de PsH »

ceva de genul am simtit si eu de cateva ori.... dar nu am dat importanta...
Imagine

C4 VTR 1.6 16v Bleu Oriental B 58 HDI - merg cu cioara vopsita doar numarul este de diesel, masina merge cu benzina
m0rpheus
Numar Inmatriculare: B 69 GCB

Mesaj de m0rpheus »

Ambreiajul .. mda .. cand am luat masina de la ATS au pus aia asa de bine covorasele incat cand apasam ambreiajul si sa plec de pe loc mi se prindea ambreiajul in covoras si imi aluneca piciorul de pe el .. si asa am oprit motorul de 3 sau 4 ori :roll:
C4 Berlina Champion, 1.6i 16V 110CP Negru Obsidien B 69 GCB

Imagine
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Nu va mai bateti joc de oamenii care chiar au o problema pentru ca e posibil sa ajungeti si voi aici.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
mituc

Mesaj de mituc »

Vezi aici:
viewtopic.php?t=675&postdays=0&postorder=asc&start=0
daca se potriveste vreouna dintre simptome.

Problemele cu ambreajele separe ca au si alte marci de rable, nu doar citroen. Probabil ratatii care le fabrica le fac din guma de mestecat.
Daca vei merge in service sa-ti schimbi ambreajul insista sa fac lucrarea pe garantie, pentru ca nu l-ai busit tu. Mie mi-au schimbat deja o placa de presiune si un disc si problema revenirii anevoioase a pedalei + scirtiitul din momentul in care o face a inceput sa se simta din nou, si asta a aparut prima data cam cu 1500-2000km inainte de a incepe rabla sa se zguduie la plecarea de pe loc (eu nu aveam probleme decit in treapta 1).

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
m0rpheus

Mesaj de m0rpheus »

Nu imi bateam joc de nimeni, ziceam ca fapt divers ca nu stiam de ce naiba mi se opreste ambreiajul :|

Imagine
mituc

Mesaj de mituc »

Pai man, daca nu-ti dai seama ca ambreajul sau orice alta pedala ti se opreste in covorase, cum vrei tu sa-ti dai seama ca-ti tremura sau ca nu se comporta cum ar trebui?! :roll:
Omul a descris destul de clar problema, si nu prea are treaba cu presurile, nu?

bizkit1

Mesaj de bizkit1 »

Mie o sa imi schimbe a 2-a oara volanta..foarte tare...imi iubesc masina!
C41.6 diesel 110 CP, TRACTOR VERSION + honda accord (echipare sportline) 2.2 diesel
m0rpheus

Mesaj de m0rpheus »

Se prindea fix in colt .. si revenea apoi asa ca nu stiam de ce ca nu vedeam .. asta era problema .. dar suntem off topic .. sry :)

Imagine
Scrie răspuns

Înapoi la “Probleme tehnice...sau mai putin tehnice”