Restul combustibilului l-am lasat la service, ptr ca nu aveam ce face cu el...
Vineri seara pe 16.09.2011 m-am dus cu factura de la service la Petromul de pe Tudor Vladimirescu de unde am alimentat si am zis sa ne intelegem amiabil. In urma discutiei cu seful statiei, a ramas ca luni pe 19.09.2011, dupa discutii cu sefii lui directi, sa-mi dea un raspuns ptr a vedea ce sa fac in continuare. Seful de service o tinea oarecum pe a lui cum ca analiza de laborator ptr combustibilul din rezervoarele de combustibil ale statiei Petrom nu prezinta nici un pic de apa

I-am lasat copii de pe factura si nota de constatare de la service, a facut si el poze la motorina cu apa scoasa din filtrul de motorina pe care am adus-o cu mine.

Luni m-a sunat si mi-a dat banii inapoi atat pe factura cat si pe combustibilul pe care-l bagasem vineri dimineata de la ei si am inchis conflictul
Mi-a garantat ca are motorina buna in rezervoarele statiei (seful statiei are si el un pejo), astfel incat , trebuind sa plec la Cluj cu treaba, am facut plinul la masina. (conditia verbala a fost ca in cazul in care i-ar am probleme, in afara reparatiei pe care as face-o sa-mi dea si contravaloarea a 10 plinuri de combustibil).
Din fericire nu am mai avut probleme, chiar daca am facut aproape 1000 km si m-am intors in Bucale la limita cu motorina (consum excelent

LE. Ca fapt divers, in drum spre Cluj m-am oprit la un Lidl si am observat ca cei din service-ul din Craiova mi-au schimbat suportii de numar
Sa-i sparg la nas de bulangii