Keia succesului
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
- Cosma Adrian
- Numar Inmatriculare: SJ-45-ADY
Re: Keia succesului
C4 berlina, 1,6i ,16v (110cp),gri iceland
- catalin4u24
- StarShip Pilot
- Marca si model masina: Lancer Sportback
Dap
Thank u!
Alea raman...
Thank u!
Alea raman...
- catalin4u24
- StarShip Pilot
Doua poze de la pescuit

Acum vestile proaste:
Wolfrace Ultra-Lite Eco pe 17" nu importa nimeni la noi, cu toate ca apar pe multe site-uri romanesti... Am gasit intr-un loc dar nu avea cu prindere 5x114,3 adica ce imi trebuie mie
Scotocind internetul am aflat ca aliajul din care sunt fabricate jantele Wolfrace este un pic cam moale si nu unul a fost cazul in care s-au strambat...
Cele de Kia Soul pe 18" intradevar sunt frumoase, dar sunt pe 18 iar ca sa pastrez circumferinta rotii sa nu am dereglari ale vitezometrului, ar insemna anvelope 225/40/18 ceea ce este mult prea exotic pentru drumurile din Romania. Plus rupere de rinichi si plus ca as pierde garantia la partea de rulare a masinii caci roti de 18 nu sunt agreate de Kia pentru Ceed / ProCeed.
Modele frumoase sunt multe, si mi-au placut multe care se incadrau in bugetul meu de 550 euro alocat pentru jante dar multe erau cu buza si cele cu buza in general par mai mici decat sunt defapt si nu am vrut sub nici o forma acest lucru.
Am ales si am cumparat un model pe 17" care mi-a placut de prima oara cand l-am vazut acum un an si ceva si anume Toora T560.
Am dat 500 de euro pe set, cu toate ca am vazut si pe la 460 de euro pe la noi. Un plus este ca jantele au gaura de centrare exact pe butucul meu nemai fiind nevoie de inele de centrare...
N-am mai avut rabdare sa mi le trimita prin curier si le-am ridicat personal din Bucuresti
Uite si o poza... doua:

Pentru cine vrea sa afle mai multe despre Toora:
http://www.toora.it/" onclick="window.open(this.href);return false;
Din curiozitate am cantarit o janta si are 8,8kg
Acum... nu stiu daca inseamna ca e grea sau usoara

Acum am vzt mesajul de la tine... sincer, ma bucur ca iti plac modelele stiindu-te un entuziast in materie de tuningAiurica scrie:grea alegere!
te invidiez pt situatia in care te afli.
ai doua jante extrem de frumoase....pt mine e extrem de greu sa aleg.
eu zic sa dai cu banul
Acum vestile proaste:
Wolfrace Ultra-Lite Eco pe 17" nu importa nimeni la noi, cu toate ca apar pe multe site-uri romanesti... Am gasit intr-un loc dar nu avea cu prindere 5x114,3 adica ce imi trebuie mie
Scotocind internetul am aflat ca aliajul din care sunt fabricate jantele Wolfrace este un pic cam moale si nu unul a fost cazul in care s-au strambat...
Cele de Kia Soul pe 18" intradevar sunt frumoase, dar sunt pe 18 iar ca sa pastrez circumferinta rotii sa nu am dereglari ale vitezometrului, ar insemna anvelope 225/40/18 ceea ce este mult prea exotic pentru drumurile din Romania. Plus rupere de rinichi si plus ca as pierde garantia la partea de rulare a masinii caci roti de 18 nu sunt agreate de Kia pentru Ceed / ProCeed.
Modele frumoase sunt multe, si mi-au placut multe care se incadrau in bugetul meu de 550 euro alocat pentru jante dar multe erau cu buza si cele cu buza in general par mai mici decat sunt defapt si nu am vrut sub nici o forma acest lucru.
Am ales si am cumparat un model pe 17" care mi-a placut de prima oara cand l-am vazut acum un an si ceva si anume Toora T560.
Am dat 500 de euro pe set, cu toate ca am vazut si pe la 460 de euro pe la noi. Un plus este ca jantele au gaura de centrare exact pe butucul meu nemai fiind nevoie de inele de centrare...
N-am mai avut rabdare sa mi le trimita prin curier si le-am ridicat personal din Bucuresti
Uite si o poza... doua:

Pentru cine vrea sa afle mai multe despre Toora:
http://www.toora.it/" onclick="window.open(this.href);return false;
Din curiozitate am cantarit o janta si are 8,8kg
Acum... nu stiu daca inseamna ca e grea sau usoara
- simply the lex
- aLEX YO!...
- Marca si model masina: Citroen C5 Exclusive 2.0 Hdi
- Numar Inmatriculare: AG 85 LEX
Nice,sa le porti sanatos 
Dezmembrari C4 Coupé/Hatchback 1.6i, 1.6 Hdi, 2.0 Hdi VTR/VTS : viewtopic.php?f=4&t=7439" onclick="window.open(this.href);return false;
- alex82
- Alex Ploiesteanu'
- Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI
hai ca sunt generos... sa ti se`nvarta fara probleme 
- catalin4u24
- StarShip Pilot
- alex82
- Alex Ploiesteanu'
eh , acum ai si tu roti... sa treci pe la mine pe la munca , ca am niste catei p`aici sa le udam 
- Ediz
- Marca si model masina: Citroen C4 1.6i
Mercedes C200 Kompressor - Numar Inmatriculare: Ct 07 WOA / CT 90 ESE
- fanut
- Numar Inmatriculare: LGR
Frumoase 
- Costi596
- Numar Inmatriculare: B 42 CJJ
- alex82
- Alex Ploiesteanu'
abia astept sa vad urmarile unei chei sau cui 
- catalin4u24
- StarShip Pilot
Multumesc
@alex82 - Si io sa te vad client la tine la clinica cu probleme la funduletz
@alex82 - Si io sa te vad client la tine la clinica cu probleme la funduletz
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
stii ca nu mint!
stiu ca nu te superi!
mie mi se pare ca te-ai grabit! spun asta pentru ca , in opinia mea, sunt cam simple.....nu imi spun nimic....
eident ca TOTUL ce conteaza este ce simti tu , insa parerea mea e ca cele doua prezentate initial , te faceau sa te bucuri cand le vedeai pt simplul fapt ca erau altfel.Asea sunt doar jante.
stima.
stiu ca nu te superi!
mie mi se pare ca te-ai grabit! spun asta pentru ca , in opinia mea, sunt cam simple.....nu imi spun nimic....
eident ca TOTUL ce conteaza este ce simti tu , insa parerea mea e ca cele doua prezentate initial , te faceau sa te bucuri cand le vedeai pt simplul fapt ca erau altfel.Asea sunt doar jante.
stima.
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
- catalin4u24
- StarShip Pilot
Logic ca nu ma supar si stiu ca ai dreptate, intradevar cele doua erau deosebite dar nu am putut sa le am...
Wolfrace'ul ala nu-l puteam aduce decat pe comanda personala din UK si ma duceau cat nu faceau.
Iar cele de Kia erau pe 18" si asta insemna cauciucuri extrem de scumpe, atentie la gropi exagerata si stii si tu f bine ca nu poti sa le eviti mereu pe toate, si cel mai important nu erau legale pe masina mea.
Asa ca am ramas la astea. Sa stii ca am studiat f mult piata si chiar nu m-am grabit.
Acum... ma multumesc cu ce am
Iar in ordinea fireasca, o sa-mi trebuiasca kit de arcuri. Caut sa vad ce gasesc...
Wolfrace'ul ala nu-l puteam aduce decat pe comanda personala din UK si ma duceau cat nu faceau.
Iar cele de Kia erau pe 18" si asta insemna cauciucuri extrem de scumpe, atentie la gropi exagerata si stii si tu f bine ca nu poti sa le eviti mereu pe toate, si cel mai important nu erau legale pe masina mea.
Asa ca am ramas la astea. Sa stii ca am studiat f mult piata si chiar nu m-am grabit.
Acum... ma multumesc cu ce am
Iar in ordinea fireasca, o sa-mi trebuiasca kit de arcuri. Caut sa vad ce gasesc...
- catalin4u24
- StarShip Pilot