Probleme AC

Discutii generale,ce cumparam, de unde cumparam, de ce cumparam, ce dotari, ce motorizari etc
cisu
Numar Inmatriculare: AG1.6HDI

Re: Probleme AC

Mesaj de cisu »

Daca nu e termistorul dus, e vorba doar de contacte oxidate (la oxidare, creierul termometrului vede o rezistenta suplimentara serie si interpreteaza ca a scazut temperatura. Le cureti mecanic si cu spray de contacte si cred ca se rezolva doar cu atat.
se schimba ceva la citroen service ... sau numai la CARTEC?
( hmmm....)
karateka1978
Marca si model masina: C4 Grand Picasso Exclusive
Numar Inmatriculare: yy08vpf

Mesaj de karateka1978 »

mephisto scrie:Una peste alta, si eu m-am lovit de aceeasi problema: am umplut instalatia cu freon (pentru ca freonul disparuse pe cai necunoscute), iar in 24 de ore masina nu mai racea deloc. Verdictul?

Gaura in radiatorul de clima cauzata, cel mai probabil, de pietrele aruncate de masinile din fata, pietre care au intrat prin gurile de aerisire. Un radiator nou costa in jur de 600 de RON, dar se poate suda cel vechi (cred ca ma ajunge undeva pe la 100-150 RON).

Sfatul meu pentru cei care nu au inca probleme cu instalatia de AC este sa isi monteze o plasa de protectie in fata radiatorului, ca sa evite eventuale neplaceri.
unde se gasesc plase de genul asta?
1.6HDI 110cp sedan 2008 negru
B25BUY
Numar Inmatriculare: B-BUY

Mesaj de B25BUY »

Multumesc de raspunsuri...
E greu sa dovedesc la service defectul asta. atunci cand voi merge acolo, sigur nu-mi mai arata niciun defect... :(
C4 berlina 5 usi, culoare: Mativoire/2.0 HDI VTR Pack 140 CP - 2009
mephisto

Mesaj de mephisto »

karateka1978 scrie:
mephisto scrie:Una peste alta, si eu m-am lovit de aceeasi problema: am umplut instalatia cu freon (pentru ca freonul disparuse pe cai necunoscute), iar in 24 de ore masina nu mai racea deloc. Verdictul?

Gaura in radiatorul de clima cauzata, cel mai probabil, de pietrele aruncate de masinile din fata, pietre care au intrat prin gurile de aerisire. Un radiator nou costa in jur de 600 de RON, dar se poate suda cel vechi (cred ca ma ajunge undeva pe la 100-150 RON).

Sfatul meu pentru cei care nu au inca probleme cu instalatia de AC este sa isi monteze o plasa de protectie in fata radiatorului, ca sa evite eventuale neplaceri.
unde se gasesc plase de genul asta?

Din pacate asta nu stiu sa iti zic, dar mi-am imaginat ca ar trebui sa existe ceva de genul acesta, ceva aftermarket.
C4 Coupe 1.6 HDi 16V 92 CLUB STE
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
Numar Inmatriculare: BH 57 ELA

Mesaj de vlad »

B25BUY scrie:Multumesc de raspunsuri...
E greu sa dovedesc la service defectul asta. atunci cand voi merge acolo, sigur nu-mi mai arata niciun defect... :(
Pai ai zis ca iti arata mereu. Fugi acum cit e cald afara sa nu coicida eroarea cu realitatea, ca atunci chiar nu ai ce-i face.
Black pearl, 1,6 HDI, 90 caluti.

ImagineImagineImagineImagine
kap
Numar Inmatriculare: VL06HCA

Mesaj de kap »

La mine s-a rezolvat altfel.
Mi-a bagat freon tatal meu care repara frigidere si pana acum nu am mai avut probleme (au trecut aprox 3 sapt). Cand am bagat cu instalatie specializata mi-a tinut vreo 2 zile.
Concluziile le trageti voi...
Scrie răspuns

Înapoi la “Citroen C4 Coupe, Berlina & Sedan”