primele poze

Cum se comporta C4-ul tau de-a lungul timpului,cat consuma,iti mai place, nu-ti mai place etc
Scrie răspuns
bebexo
Numar Inmatriculare: B 333 BEX

primele poze

Mesaj de bebexo »

Hello,

N-am mai postat de mult si cred, de fapt sunt convins ca am ramas dator cu niste poze.

Robotelu nu a fost cuminte, nu a vrut sa faca baie asa ca e cam murdar....

Pe la 10000 de km
Va trebui sa incep cautarile pentru niste adidasi noi.
As fi interesat de ceva in genu asta:Imagine dar nu stiu daca exista modelu si pe 16 si (spre rusinea mea) inca nu stiu cate prezoane am la masina ca nam dat niciodata jos capacele, doar le-am legat (asa ca momentan nu stiu decat ca imi trebuie pe 16.

O zi buna,
Bogdan
ImagineImagineImagineImagine
Citroen C4 coupe vtr 1.6 hdi 110CP negru
B 333 BEX
simply the lex
aLEX YO!...
Marca si model masina: Citroen C5 Exclusive 2.0 Hdi
Numar Inmatriculare: AG 85 LEX

Re: primele poze

Mesaj de simply the lex »

Modelul ala de jante exista doar pe 17,iar prezoane ai 4 si distanta dintre ele este 108mm.

Welcome back !
Dezmembrari C4 Coupé/Hatchback 1.6i, 1.6 Hdi, 2.0 Hdi VTR/VTS : viewtopic.php?f=4&t=7439" onclick="window.open(this.href);return false;
fanut
Numar Inmatriculare: LGR

Mesaj de fanut »

Destul de greu sa gasesti jantele Resolfen (janta din poza ta) la sh sunt cautate si eu am vrut modelul ala de janta si in momentul cand am cautat in nici un parc de dezmembrari din tara nu erau de gasit pretul jantei noi e undeva la 700 lei baftaa
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

700RON pentru o janta de 17" OEM e foarte bun. Desigur, daca si ai acei bani si esti dispus sa-i dai... pentru ca daca mai pui si pneurile ajungi la 1200-1500EUR.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
fanut
Numar Inmatriculare: LGR

Mesaj de fanut »

macar jantele originale sunt fix genul plug and play la aftermarket mai cauti un distantier mai trebuie un prezon lung ehee distractie nu gluma
bebexo

Mesaj de bebexo »

Inca trebuie sa ma mai gandesc, mai ales ca depind de finantare.... cand o sa fiu pe banii mei(nu c a imi doresc asta) o sa vad cum o sa fie. Pana acum, am mai cautat si eu ceva sh, ca noi sunt cam scumpe. Cand le schimb revin cu poze.
B 333 BEX
Victor.VR
Teh STIG
Marca si model masina: Leon FR 2015 (+Audi)

Mesaj de Victor.VR »

la suceava jantele resolfen erau 1100 ron pe bucata.
Citroen C4 Coupe Facelift, 2009
Chevrolet Nubira CDX, 2005
keli
Numar Inmatriculare: MS 10 FYB

Mesaj de keli »

Si la jantele alu OEM o sa ai nevoie de alte prezoane, daca nu le aveai inainte. Prezoanele pt. jantele aluminiu pot sa prinda roata de tabla, dar invers nu din cate stiu eu.

Iar de distantiere ai nevoie doar in cazul in care ET-ul jantei aftermarket difera semnificativ de cel original. Mai multe aici: http://www.carbibles.com/tyre_bible_pg4.html
VTS Noir Obsidien, 1.6 HDi, 110cp
bebexo

Mesaj de bebexo »

Observ ca devine costisitor sa schimb cu ceva aliaj, am mai cautat prin targ si am gasit ceva de ford dar nu se potrivesc au alt ET si am incercat sa caut unele sh originale sa fie cum ati zis voi plug and play si momentan nam gasit cam nimic sa fie si la un pret pe care mi-l pot permite. Asa ca probabil o sa-mi mai cumpar de otel originale.
B 333 BEX
Scrie răspuns

Înapoi la “Jurnal de Bord”