Alarme
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Alarme
Cum bre, la tine cind bagi cheia in incuietoare si deschizi nu se dezactiveaza alarma??
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Pai daca ar fi asa, orice hot ar intra in masina fara ca alarma sa sune. EU am alarma pusa pe cheia masinii, si daca deschid cu cheia(nu din buton, bag cheia in usa) incepe sa urle masina! Dar e un buton ascuns de inchidere a alarmei
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

-
sebi
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
La mine se dezarmeaza cind deschid cu cheia si se armeaza cind inchid.sebi scrie:cand o inchid ar trebui sa se armeze?
deci?? cum sta treaba? ar trebui sa se dezarmeze sau nu? la alte masini se dezarmeaza.
De deschis am avut nevoie de vreo 2 ori, de inchis am facut doar odata de test.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
-
Shadow
- AfterDark Racing Club
Daca este alarma din fabrica direct pe cheie (cum am vazut la Octavia 2) poti sa deschizi masina si sa dezarmezi alarma doar cu cheia, fara telecomanda, daca deschizi usha cu cheia si in termen de 15 sec pui contactul la masina.
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White
Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)
C4 coupe - Inferno Red (ex)
Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)
C4 coupe - Inferno Red (ex)
- Tomita
- cre8or
- Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
- Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS
in mod normal nu poti dezarma fara telecomanda. daca ti-ai montat alarma la masina unde e a 2-a telecomanda? ca eu asa am 2 chei, fiecare cu telecomanda ei. in plus. o chestie ciudata (nu neaparat in sensul rau)
armez alarma. si apoi deblochez pe telecomanda briceag doar inchiderea centrlizata. masina de descuie dar.....e in continuare armata. si binenteles urla. la fel daca inchid pe briceag si deblochez pe alarma. masina se deschuie, dar alarma e activata
armez alarma. si apoi deblochez pe telecomanda briceag doar inchiderea centrlizata. masina de descuie dar.....e in continuare armata. si binenteles urla. la fel daca inchid pe briceag si deblochez pe alarma. masina se deschuie, dar alarma e activata
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop
Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024
Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
-
shomoyoque
Recunosc ca nu prea inteleg despre ce vorbiti. Nu stiu daca vorbiti despre alarma montata din fabrica, cea montata ulterior sau de ambele in acelasi timp.
Eu am alarama din fabrica si am primit, asa cum spuneam, doua chei la fel cu toate celel trei functii. In ceea ce priveste functionarea alarmei, lucrurile sunt simple. Am un butonas in partea stanga jos sub volan de unde pot sa activez sau dezactivez alarma. Cand este activata si incerc sa deschid masina cu cheia incepe sa urle iar atunci cand deschid masina din telecomanda nu urla.
Eu am alarama din fabrica si am primit, asa cum spuneam, doua chei la fel cu toate celel trei functii. In ceea ce priveste functionarea alarmei, lucrurile sunt simple. Am un butonas in partea stanga jos sub volan de unde pot sa activez sau dezactivez alarma. Cand este activata si incerc sa deschid masina cu cheia incepe sa urle iar atunci cand deschid masina din telecomanda nu urla.
Ultima oară modificat Mar Feb 27, 2007 11:54 am de către shomoyoque, modificat 1 dată în total.
Citroen C4 Coupe VTR 1.4 90 cp
- Tomita
- cre8or
eu am ulterior montata alarma. adica nu cea de fabrica (ha, sa dau 10-15mil in plus pt o nimica toata) are senzor volumetric? mi-au zis ca nu, si ca orice senzor in plus costa. doar ca sa am alarma pe telecomanda masinii, nu merci. probabil de aceeas si ai 2 chei briceag. nu cred ca mai sunt altii care au optat pt asa ceva.
PS: in fine, fiecare a cumparat ce a considerat de cuviinta, nu judec pe nimeni (zic asta, in caz ca cineva poate s-ar gandi la un sens mai putin ortodox al cuvintelor mele)
PS: in fine, fiecare a cumparat ce a considerat de cuviinta, nu judec pe nimeni (zic asta, in caz ca cineva poate s-ar gandi la un sens mai putin ortodox al cuvintelor mele)
-
Cristi
-
shomoyoque
@tracer
Alarma din fabrica pe care o am eu are doar senzor volumetric de interior (ma rog...sa nu radeti daca zic vreo prostie ca nu ma pricep). In schimb pretul pe care l-am platit a fost de EUR 150 + TVA, adica maxim 650 RON la vremea aia.
ref PS: eu unul nu sunt aici ca sa ma supar pe altii asa ca orice critica sau parere sincera ma bucura si ajuta. Sunt aici ca sa invat, sa pot sa ajut la randul meu cu raspunsuri atunci cand voi ajunge la un anumit nivel de cunostinte si eventual sa-mi fac prieteni.
Alarma din fabrica pe care o am eu are doar senzor volumetric de interior (ma rog...sa nu radeti daca zic vreo prostie ca nu ma pricep). In schimb pretul pe care l-am platit a fost de EUR 150 + TVA, adica maxim 650 RON la vremea aia.
ref PS: eu unul nu sunt aici ca sa ma supar pe altii asa ca orice critica sau parere sincera ma bucura si ajuta. Sunt aici ca sa invat, sa pot sa ajut la randul meu cu raspunsuri atunci cand voi ajunge la un anumit nivel de cunostinte si eventual sa-mi fac prieteni.
- Tomita
- cre8or
e f bine daca in banii respectivi ai avut alarma, si cu senzor de interior (volumetric)...hm..m-au cam dus cu presul... 
-
shomoyoque
Nu stiu ce sa zic. Ce interes ar fi avut? Poate doar speranta ca te vor convinge sa iti montezi alarma de la ei (de aia mai scumpa si cu toti senzorii
). Te-au convins?
Pe de alta parte poate nici nu aveau habar. Si eu am cerut sa verifice de doua ori daca aveau disponibil pe VTR mp3 player, dupa ce intial imi spusesera ca nu se poate comanda. Pana la urma s-a putut.
Pe de alta parte poate nici nu aveau habar. Si eu am cerut sa verifice de doua ori daca aveau disponibil pe VTR mp3 player, dupa ce intial imi spusesera ca nu se poate comanda. Pana la urma s-a putut.
- Tomita
- cre8or
eu am CERUT gratis alarma si senzorii de parcare si scutul...originale...sa stiti ca o fi ca o pati...blah blah...
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Hai sa va zic cum functioneaza a mea. Este o alarma aftermarket, cu comenzile pe cheia masinii, care mi-a mancat zilele un pic la inceput(era defecta
).Are senzor de soc, si senzor de ridicare.
Daca incui masina din butonul de pe cheia masinii, atunci se armeaza si alarma. CAnd o descui din buton la fel se dezarmeaza.
Daca insa masina este incuiata si armata, si eu deschid usa cu cheia,(asa ar face un hot , ar baga cheia in usa si ar incerca sa o deschida) atunci masina incepe sa urle.
Daca o incui din cheie, masina se inchide si se si armeaza!!
Mie asa mi se pare cel mai normal sa se intample, pentru ca daca s-ar dezarma cand deschizi cu cheia, nu ar mai fi nici o protectie la incercarea de efractie.
Daca incui masina din butonul de pe cheia masinii, atunci se armeaza si alarma. CAnd o descui din buton la fel se dezarmeaza.
Daca insa masina este incuiata si armata, si eu deschid usa cu cheia,(asa ar face un hot , ar baga cheia in usa si ar incerca sa o deschida) atunci masina incepe sa urle.
Daca o incui din cheie, masina se inchide si se si armeaza!!
Mie asa mi se pare cel mai normal sa se intample, pentru ca daca s-ar dezarma cand deschizi cu cheia, nu ar mai fi nici o protectie la incercarea de efractie.
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013