Voi cand ati luat masina .. ce afisaj aveati ? .. de tip A sau C? .. ca eu nush ce afisaj va avea .. vedeti la semnatura masina mea
Si pls spuneti-mi si mie care sunt diferentele ..
Din ce in ce mai multe nelamuriri
C4... CPatru... CPatratel.... Patratel.... lipsa de ocupatie!!!m0rpheus scrie:Newt .. sunt indiscret daca te intreb de ce ai numit-o "Patratzel" ?
MOL EVOm0rpheus scrie:.. si EVO de la ce benzinarie e si TopPremium la fel daca imi poti spune ..
finally....!!!!!!! MS T.rac3erT.rac3Er scrie:benzina 95 NU e buna pt motorul de c4. acesta e de compresie mare.
11:1...civic are 10.5:1 si indicat ar fi sa ruleze tot cu benzine co reale 98. doar motoare cu compresie sub 10:1 isi permit sa mearga pe porcaria de la noi asa zisa 95, care real e ~91...
motorul nu este o fiinta. ci un angrenaj mecanic. nu se invata. pur si simplu, daca abuzezi de el cand inca uleiul nu s-a perindat prin toate partile motorului, va suferi in timp. de aceea in prima mie de km chiar e bine sa nu treci de 3000-4000rpm...mergi lin, te bucuri de masina, te inveti cu ea, si abia apoi, incetisor, incetisor iti dai drumul, si mai pisti pedala de acceleratie.
asta e valabil la orice masina. ca altfel risti sa apari la protv la ora 17.00...