Intrebare instalatie audio stock

Discutii generale,ce cumparam, de unde cumparam, de ce cumparam, ce dotari, ce motorizari etc
dumiflo
The Citroen C4 man

Mesaj de dumiflo »

@m0rpheus : Civicu' e gri (Alabaster Silver), ca-n avatar.
click pe semnatura cu Civicu...si poti vedea mai multe poze ;)

@Lisa : din primele clipe , C4-ul a vazut zona rosie ...si sa vezi ce fasnet a fost.
Acelasi tratament si cu actuala :D... si sunt nemaipomenit de multumit.
rodajul conteaza ...in sensu' ca , ... cum o inveti asa o ai :D
ex: '07 Civic 5D, 1.8 M/T Sport - Alabaster Silver
['06 C4 Coupe-VTR PLUS 1.6i 16V ] ...RIP
I don't drive fast, I fly low! ... ;)
Lisa
Sharky Boy
Numar Inmatriculare: B-03-LIS

Mesaj de Lisa »

ma asteptam sa ma contrazici sincer... :roll:

asta e o discutie un pic inutila pentru ca fiecare face oricum cum crede el/ea ca e mai bine. Eu zic doar k rechinashul meu e f fasnetz, consuma acceptabil, nu e obosit, ungerea se face ca lumea iar eu sunt multumita. Si el a vazut turometrul rosu de cateva ori, insa dupa 3500 de km...a vazut 4000-5000 inainte...dar 6000 abia dupa 3500 km. am folosit f mult frana de motor si am avut grija de el. De aici insa...fiecare face rodajul cum crede. Chestia cu turatia sa nu scada sub 2000 - aici insa sunt sigura k nu ma vei contrazice...e o chestie de bun simt la motoarele de c4 si nu numai...mai ales la benzina...mersul subturat nu asigura ungerea...si asta am mai zis-o in repetate randuri...si poate fi verificata cu orice mecanic...
B-03-LIS C4 coupe 1.4 VTR 90cp - "SHarky Boy"
m0rpheus
Numar Inmatriculare: B 69 GCB

Mesaj de m0rpheus »

@Lisa .. in primul rand tu .. pustoaica de 22 de ani esti mai mare ca mine cu 2 ani :"> ca eu fac 20 abia luna viitoare :D
->la mine consumul va fi putin mai mare pentru ca am motor de 1.6 si u de 1.4 dar nu cred ca va fi diferenta mare ..
->la inceput o voi menaja dupa cum am spus ca nu vreau sa ii distrug motorul ca apoi sa ma plimb prin service-urile lor nu stiu cat timp ca din tot ce ati scris voi aici .. THEY SUCK BIG TIME!
->Multumesc pt toate sfaturile "pustoaico" .. si vad ca ai experienta in schimbat masini :D
->Si daca nu ma insel .. corecteaza-ma daca o fac .. u ai luat-o pe comanda ca ai mai vrut nu mai stiu ce in plus :D .. eu am luat una care o aveau in parcare sau ce-o fi aia de la Curtici .. ca am luat varianta Champion care avea cam tot ce imi trebuia si nici nu depasea banii pe care ii aveam .. si pe contract scrie clar ca livrarea cel tarziu in august si apoi scrie ca 14 zile de la data cand se face plata la ei ... si mor de nerabdare .. daca ajunge saptamana asta sunt cel mai fericit ;))
->A, da .. si iti admir rabdarea de care ai dat dovada daca spui ca ai asteptat 4 luni .. eu cred ca visam in fiecare noapte masina :))
->Ms again de sfaturi si dupa cum am spus ma bucur ca gasesc atata intelegere pe forum si oameni dornici sa te ajute .. O zi excelenta in continuare!
LE .. Vad ca pana am scris eu raspuns ati mai conversat voi :D
C4 Berlina Champion, 1.6i 16V 110CP Negru Obsidien B 69 GCB

Imagine
m0rpheus

Mesaj de m0rpheus »

Dumiflo .. super tare Civicul .. imi place, mai ales botul ala e superb .. sa il conduci cu grija si la 5000000000000000 de km fara probleme :D

Imagine
dumiflo
The Citroen C4 man

Mesaj de dumiflo »

merci la fel !
... sper sa te bucuri cat mai curand de negrutza ta !
...si sa ne vedem sanatosi pe la intalnirile clubului ;) :occasion5:
m0rpheus

Mesaj de m0rpheus »

Sa dea Domnu'!
Cu siguranta daca nu se nimeresc intalnirile cand sunt la munca voi veni .. daca nu deranjeaza pe nimeni .. (kiddin') ..
Dar fara :occasion5: ca avem nevoie de permis si apoi ne :argue: cu nenea militianu ;))

Imagine
Lisa
Sharky Boy

Mesaj de Lisa »

@morpheus...da...am luat-o pe comanda...dar tot mi se pare ca a durat prea mult.

Bafta sa iti vina negrutza cat mai repede...si sa ne vedem la urmatoarele intalniri! ;)
dumiflo
The Citroen C4 man

Mesaj de dumiflo »

m0rpheus scrie: Cu siguranta daca nu se nimeresc intalnirile cand sunt la munca voi veni .. ...
de ce? lucrezi si in weekend ? :?
m0rpheus

Mesaj de m0rpheus »

@Lisa .. da ai dreptate ca a durat prea mult dar neseriozitatea unor oameni nu ai cum sa o vindeci .. lasa noi sa fim sanatosi si sa avem pe cine injura :D .. in alta ordine de idei ms frumos pt urare si sa speram ca asa va fi .. si pt ca toti ati dat nume la masini cred ca o s-o numesc si eu "Negrutza" ca suna frumos .. :oops:
@dumiflo .. nu, nu lucrez si in week-end dar nu stiam ca toate intalnirile sunt numai in week-end .. atunci sigur voi fi acolo :D
ty pentru invitatie amandurora :D

Imagine
Shadow
AfterDark Racing Club

Mesaj de Shadow »

Chestia cu rodajul este f subiectiva...
Eu sunt de acord cu Dumi...cum o inveti asa merge....a mea a vazut 5000 rpm dupa vreo 900-1000km.
Trebuie sa te porti frumos cu ea, asta e tot, dar motorul ala nu are 6000 rpm degeaba.
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White

Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)

C4 coupe - Inferno Red (ex)
m0rpheus

Mesaj de m0rpheus »

@Shadow ai dreptate .. dar la inceput nu vreau sa o fortez ca sa se faca ungerea calumea si abia apoi o "forjez" .. :P
@Lisa .. cum aflu sexul masinii sa vad daca ii spun Negrutza sau Negrutzu ??? :lol:

Imagine
Lisa
Sharky Boy

Mesaj de Lisa »

uuuuuuuuu...... :? nu stiti nimik!
shaddow...aveam incredere in tine...
Lisa
Sharky Boy

Mesaj de Lisa »

m0rpheus scrie:@Shadow ai dreptate .. dar la inceput nu vreau sa o fortez ca sa se faca ungerea calumea si abia apoi o "forjez" .. :P
@Lisa .. cum aflu sexul masinii sa vad daca ii spun Negrutza sau Negrutzu ??? :lol:
LOL

Eu zic ca tu stabilesti ce sex are masina...eu mi-am vrut-o golan...de-asta i-am spus Sharky Boy...poate si din cauza k arata a Bad mother fucker...:D
Shadow
AfterDark Racing Club

Mesaj de Shadow »

Lisa scrie:uuuuuuuuu...... :? nu stiti nimik!
shaddow...aveam incredere in tine...
:lol: :lol:

Sry...dar mie imi place ca masina sa aiba un comportament sportiv si am vazut multe masini "imbatranite" inainte de vreme din cauza mersului subturat. Nu te-am contrazis cu ce ai zis tu.
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White

Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)

C4 coupe - Inferno Red (ex)
m0rpheus

Mesaj de m0rpheus »

Lisa .. eu cred ca o sa-l fac tot golanas .. sa alerge fetele cu numarul LIS :)) just kiddin' :-j
Dar baiat e mai bine ca sa nu fie tentati ceilalti barbatzi din trafic sa imi puna botul pe fundul masinii :lol: :violent1:

Imagine
Scrie răspuns

Înapoi la “Citroen C4 Coupe, Berlina & Sedan”