@Lisa .. in primul rand tu .. pustoaica de 22 de ani esti mai mare ca mine cu 2 ani :"> ca eu fac 20 abia luna viitoare

->la mine consumul va fi putin mai mare pentru ca am motor de 1.6 si u de 1.4 dar nu cred ca va fi diferenta mare ..
->la inceput o voi menaja dupa cum am spus ca nu vreau sa ii distrug motorul ca apoi sa ma plimb prin service-urile lor nu stiu cat timp ca din tot ce ati scris voi aici .. THEY SUCK BIG TIME!
->Multumesc pt toate sfaturile "pustoaico" .. si vad ca ai experienta in schimbat masini

->Si daca nu ma insel .. corecteaza-ma daca o fac .. u ai luat-o pe comanda ca ai mai vrut nu mai stiu ce in plus

.. eu am luat una care o aveau in parcare sau ce-o fi aia de la Curtici .. ca am luat varianta Champion care avea cam tot ce imi trebuia si nici nu depasea banii pe care ii aveam .. si pe contract scrie clar ca livrarea cel tarziu in august si apoi scrie ca 14 zile de la data cand se face plata la ei ... si mor de nerabdare .. daca ajunge saptamana asta sunt cel mai fericit

)
->A, da .. si iti admir rabdarea de care ai dat dovada daca spui ca ai asteptat 4 luni .. eu cred ca visam in fiecare noapte masina

)
->Ms again de sfaturi si dupa cum am spus ma bucur ca gasesc atata intelegere pe forum si oameni dornici sa te ajute .. O zi excelenta in continuare!
LE .. Vad ca pana am scris eu raspuns ati mai conversat voi