MP3 Auto Alpine CDA9815RB
-4x60w, v drive
-bass engine pro (5-band parametric EQ, 6-channel digital time correction, 6-position crossover with variable slope, plus subwoofer phase and level controls)
-hpf (separat fata spate20hz-200hz) lpf (20hz-200hz)
-3xoutput(4v) 1xinput
-folder & file search
-panou motorizat si detasabil {tilt}
-bass focus,
-media xpander.
pret:650 ron
contact 0766 266209
Se poate proba pe masina mea {inca nu ma grabesc sa-l dau jos}
Este intr-o stare foarte buna, mici zgarieturi, singurele taste tocite: open si tilt, fara probleme electrice/mecanice.
Butonul de volum are niste mici zgarieturi, iar pachetul include si rama argintie;
pentru cine nu stie iluminarea butoanelor este numai albastra;
Ca un mic inconvenient, datorita varstei banuiesc, nu citeste anumite mp3-uri {VBR, encoder-e mai recente, mi s-a intamplat la un disc din 50 ... deci foarte foarte rar} dar se poate rezolva simplu si usor, cine stie cunoaste.
Pachetul contine radiocd, mufe ISO, rama, toc nou nout si partea de manual cu setari audio {un print};
in caz ca vreti o telecomanda costa 50 ron la caraudio shop, nu am vrut sa investesc in ea.
Il vand pentru ca am inca doua aparate teoretic superioare.
Poze aici:
http://forum.4tuning.ro/showthread.php?p=932803
Vand RadioCD Alpine CDA 9815 stare buna - 650 RON
Reguli forum
1. Persoanele fizice/juridice care doresc sa isi promoveze produsele/serviciile pe forumul ClubC4, sunt rugate ca inainte de a posta sa ia legatura cu administratorul siteului
2. Offtopicul este strict interzis in aceasta sectiune
3. O poza face cat 1000 de cuvinte. Atasati va rog poze(daca se poate reale) cu produsele pe care le vindeti
4. Topicurile care nu mai prezinta nici un fel de activitate din partea autorului in decurs de 1 luna, nu vor mai fi considerate valabile, si vor fi inchise, apoi mutate la SOLD OUT
1. Persoanele fizice/juridice care doresc sa isi promoveze produsele/serviciile pe forumul ClubC4, sunt rugate ca inainte de a posta sa ia legatura cu administratorul siteului
2. Offtopicul este strict interzis in aceasta sectiune
3. O poza face cat 1000 de cuvinte. Atasati va rog poze(daca se poate reale) cu produsele pe care le vindeti
4. Topicurile care nu mai prezinta nici un fel de activitate din partea autorului in decurs de 1 luna, nu vor mai fi considerate valabile, si vor fi inchise, apoi mutate la SOLD OUT
-
bezz
Vand RadioCD Alpine CDA 9815 stare buna - 650 RON
Ultima oară modificat Mie Iul 18, 2007 8:32 pm de către bezz, modificat 1 dată în total.
just cruisin'
xs mk2 2.0 hdi 90hp 2004
xs mk2 2.0 hdi 90hp 2004
-
alesul