Audio tuning

Sisteme audio,DVD, Navigatie, etc..
Scrie răspuns
VeNoM386

Mesaj de VeNoM386 »

In dimineata asta mi-au montat baietii de la Tottal boxe Hertz DSK-165 pe fata / DCX-165 pe spate.
SAMmy, multumesc pentru ajutorul oferit, dar din lipsa de timp am zis sa le monteze cei de la Tottal.
VeNoM386

Mesaj de VeNoM386 »

Boxele Hertz se aud foarte bine pe Pioneer 5900 MP. Setat pe Powerfull si bass +2 la 17-18 volum pe house, usile din fata vibreaza la greu, deci trebuie si insonorizare. Eventual pus un subwoofer si taiata frecventa in masina la 100 Hz cu HPF. Am facut asta fara subwoofer si se aude excelent peste 30-40 ca volum.
bezz

Mesaj de bezz »

ma bucur ca-ti plac dieci si ca se descurca in usile de c4; ar cam trebui sa te gandesti la o minima insonorizare, o solutie de buget este standartplast, cea premium este stinger/dynamat; relu face treaba foarte buna la insonorizare, totul e sa-ti convina pretul; la setup-ul tau merita sa-l intrebi pe relu daca nu te descurci cu doua spray-uri de insonorizant caliber si eventual un speaker kit {folie doar in zona difuzorului} cu avantajul ca poti da cu spray si pe partea interioara a fetei de usa.

CUM ti se par tweeter-ele? suna bine? le-ai pus in lacasele lor sau pe bord?
just cruisin'
xs mk2 2.0 hdi 90hp 2004
VeNoM386

Mesaj de VeNoM386 »

bezz scrie:ma bucur ca-ti plac dieci si ca se descurca in usile de c4; ar cam trebui sa te gandesti la o minima insonorizare, o solutie de buget este standartplast, cea premium este stinger/dynamat; relu face treaba foarte buna la insonorizare, totul e sa-ti convina pretul; la setup-ul tau merita sa-l intrebi pe relu daca nu te descurci cu doua spray-uri de insonorizant caliber si eventual un speaker kit {folie doar in zona difuzorului} cu avantajul ca poti da cu spray si pe partea interioara a fetei de usa.

CUM ti se par tweeter-ele? suna bine? le-ai pus in lacasele lor sau pe bord?
Da, tweeterele se aud super si sunt exact la locul lor, numai ca s-a cam tuguiat putin tabla aia neagra, dar nu arata rau.
bezz

Mesaj de bezz »

continuare montaj head unit

din nefericire drumurile de epoca de piatra de la mine din zona {se schimba toata reteaua de termoficare, au spart strazile in nshpe mii de locuri si normal ca lucreaza apoi pe rand} mi-au gazduit inca doi greieri, de data asta in bord, unul la rama si sania radiocd-ului si unul la aerator stanga {sofer}
asa ca am desfacut pentru a nustiu cata oara headunit-ul, am vazut ca sania nu poate fi intepenita doar din decupajele ei, am folosit patru coliere de cablu lungi si fine {soricei} strecurati prin gaurile de la sanie si niste gauri in sertarul din bord.
tot nu am reusit s-o intepenesc definitiv si in cazul asta am apelat la putin mastic sinto cu care am inconjurat rama adaptoare, si peste care am mai aplicat un strat de silicon universal {alb :P }
nu mai misca nimic, nu se vede nimic pentru ca siliconul este mascat de rama headunit-ului.

ce sa fac acuma cu aeratorul ala? {vibreaza rama lui, ii dau un pumn deasupra tace 5 secunde} si-a desfacut cineva pana acum vreunul? are niste cleme, am inteles cum e cu fixarea, mi-e cand il scot sa nu stric ceva pe la tubulatura sau la jaluzeaua de inchidere la tubulatura.
just cruisin'
xs mk2 2.0 hdi 90hp 2004
VeNoM386

Mesaj de VeNoM386 »

Adaptor pentru MP3 Player after market C4
http://www.connects2.com/c2search.aspx? ... 17&catID=1
http://www.ktduk.com/site/product.cfm?i ... 1AAA7AAF78

In .ro nu l-am gasit, doar in UK si card-ul meu nu merge pe site-ul www.ktduk.com :((
C4 Champion Coupe 1.6 HDI 110 CP
bezz

Mesaj de bezz »

mai am una de 2mm grosime, te intereseaza? 0766 266 209
cer pentru ea o rola de banda izolatoare neagra :snorting: ca nu mai am si mi-e lene pana la magazin :lol: .
just cruisin'
xs mk2 2.0 hdi 90hp 2004
tzun
c4 eXpLoSiF
Numar Inmatriculare: TCI

Mesaj de tzun »

VeNoM386 scrie:Adaptor pentru MP3 Player after market C4
http://www.connects2.com/c2search.aspx? ... 17&catID=1
http://www.ktduk.com/site/product.cfm?i ... 1AAA7AAF78

In .ro nu l-am gasit, doar in UK si card-ul meu nu merge pe site-ul www.ktduk.com :((
adaptor exista in .ro am si eu unul acasa mi-am luat cu gandul sa imi schimb HU dar am reununtat la idee !!
C4 1.6 HDI 110 CP "berlina"
vw passat 1.9 tdi 131 cp 4motion
VeNoM386

Mesaj de VeNoM386 »

Voi ziceti de astea ?

RAM-40.026.15 Rama casetofon auto iso 15mm.citroen
http://www.capodimonte.ro/poza_463110.html

RAM-40.136 Rama casetofon auto citroen c3/xsara (2 4 10mm)
http://www.capodimonte.ro/poza_463143.html

Nu sunt pentru C4, poate se potrivesc cat de cat.
Shadow
AfterDark Racing Club

Mesaj de Shadow »

Exista si una speciala pt C4, dar nu se prea gaseste...asa, decat sa improvizezi, mai bine lasi asa.
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White

Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)

C4 coupe - Inferno Red (ex)
bezz

Mesaj de bezz »

Shadow scrie:Exista si una speciala pt C4, dar nu se prea gaseste...asa, decat sa improvizezi, mai bine lasi asa.
ai montat vreuna? eu da, din cele postate a doua oara de venom, sunt pe dimensiunile saniei radio-cd-ului, care din cate stiu eu sunt universale. nu neg ca o exista speciala pentru c4, dar mi-e teama ca se potriveste cam la orice.

uite cum vine adaptorul in jurul saniei:
http://www.picoodle.com/view.php?srv=im ... ef4ce8.jpg
just cruisin'
xs mk2 2.0 hdi 90hp 2004
Shadow
AfterDark Racing Club

Mesaj de Shadow »

O sa masor si eu la mine, pt ca 15 mm mi se pare cam mare.

bezz

Mesaj de bezz »

eu am de 10 mm si este la fix. vezi pozele de pe pagina 6 a acestui thread.
just cruisin'
xs mk2 2.0 hdi 90hp 2004
VeNoM386

Mesaj de VeNoM386 »

Intrebare pentru cei care au subwoofer. Pe unde aveti bagat cablu de alimentare de la baterie pana in spate ? Eu o sa pun zilele astea un Focal Bomba 20A si nu stiu pe unde sa-l bag in masina. Nici cei de la Tornado nu cred ca au pus asa ceva pe C4, zicea unu ca trebuie sa dea gaura :) cand am auzit ...
Shadow
AfterDark Racing Club

Mesaj de Shadow »

Ori pe langa manunchiul de cabluri, ori vezi ca e o gaurica mai buclucasa prin spate pe la panoul de sigurante.

Scrie răspuns

Înapoi la “Audio&Navi”