Noul Citroen DS5

Scrie răspuns
chainsaw
Numar Inmatriculare: B-58-HDY

Re: Noul Citroen DS5

Mesaj de chainsaw »

vai de capu meu, ce este acea aratare? zici ca-i o creatura d-aia necunoscuta descoperita pe fundu oceanului
2007 Citroën C4 VTR 1.6i 110cp
1988 Citroën BX 1.9 GTi 16V, 160cp ... din pacate, vandut.
cre8or
Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS

Mesaj de Tomita »

n-are a face hyundai. dupa ce te uiti la ds5 si apoi spre hyundai parca te trezeste cineva dintr-un vis erotic cu niste palme pe fata si o cana de apa rece.
nu exista ceva la momentul actual sa se compare cu ds5 ca design. in segmentul ei ma refer.
si la interior sunt putine masini exotice care sa aiba acele console futuriste
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop

Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024

Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
Numar Inmatriculare: BH 57 ELA

Mesaj de vlad »

Daca ar trebui sa fie un predecesor pt vechiul C4 coupe clar e DS5-ul. Nu ma refer la clasa ci la inovatiile si designul specific Citroen. E mortala masina. Love at first sight, ce sa mai. E inca un adevarat Citroen dupa care salivez intens, dar din pacate nu o sa mi-l permit.
Black pearl, 1,6 HDI, 90 caluti.

ImagineImagineImagineImagine
emicald
Marca si model masina: Citroen C4 thp

Mesaj de emicald »

Fugiti ma d-aci, ca p-afara e urita! Nu stiam de unde aveam sentimentul de deja-vu, dar mi-am dat seama: seamana cu Xsara Picasso, la proportii. Si aia n-a fost vreun top-model.

Am impresia ca o dati in directia fanilor BMW, care zic si de mizeria aia de seria 5 GT ca ar fi misto, doar fiinca e pe dinauntru nustiucum si are motoare bengoase.

In primul rind, DS5 este relativ compacta, ceea ce nu va atrage clienti de clasa premium. Iar pretul va fi premium cu siguranta. Nu stiu deloc cui se adreseaza. E cineva dintre voi dispus sa dea la nord de 3jde mii de euro pe o masina? Sigur ca aia cu dotarile din prezentare costa 40 de mii. La banii aia, cred ca sint alternative destule.
In al doilea rind, si foarte important zic eu, nu vad sa aiba suspensia hidropneumatica. Un C5 break o bate la cur, rau chiar.
Ma tem ca o sa fie un alt Renault Avantime.
C4
Juliu
Numar Inmatriculare: B-14-KWD

Mesaj de Juliu »

Colegii vorbeau despre spiritul Citroen, nonconformist si futuristic, prezent in fiecare particica din masina asta.

Suspensia hidropneumatica va fi prezenta cred si pe cel mai "ieftin" DS5.

Renault Avant a fost un esec, DS5 are atatea inovatii incat cred ca va trasa un nou drum, departe de esec. Ma rog, tot respectul pentru opinia ta, pe care te incurajez sa o mentii. :)
Ultima oară modificat Vin Iun 24, 2011 1:40 pm de către Juliu, modificat 1 dată în total.
Citroen C4, 1.6 vti
Imagine
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
Numar Inmatriculare: BH 57 ELA

Mesaj de vlad »

Nu stiu cum poti tu gindi pt alti. Mie chiar imi place si exteriorul dar mai ales interiorul. Imi place enrom de mult. Ca intimplarea face sa fiu si fan Citroen e partea a 2-a. O fi ceva subiectivism la mijloc, nu zic nu dar cert e ca e a 2-a masina in viata mea care mi-o place de la prima vedere; prima fiind C4 coupe pe care am facut pe dracul in 4 sa il iau si mi-am luat Entreprise ca atit mi-am permis.
Clar daca o sa fie cazul o sa fac pe dracu in patru sa iau si DS5-ul dar nu cred ca o sa fie accesibil ca pret chiar si SH asa ca ramine pt mine un vis.
De unde stii ca nu are suspnesia hydractive ?
Black pearl, 1,6 HDI, 90 caluti.

ImagineImagineImagineImagine
emicald
Marca si model masina: Citroen C4 thp

Mesaj de emicald »

Nu zic ca gindesc pentru altii, e doar o parere... :)
Desigur ca gusturile nu se disputa, dar exista si la masini niste criterii si juriile avizate se pun in general de acord cu privire la calitatile estetice ale unei masini. Adica "alea frumoase le cunoaste toata lumea".:)
Eu judec obiectiv, mai ales fiindca nu sint un fan neconditionat al marcii. Al nici unei marci in general.
De suspensia hidropneumatica nu am vazut nimic mentionat in legatura cu DS5, si ma gindesc ca ar cam zice ei ceva, fiind un atu important.
C4
Shadow
AfterDark Racing Club

Mesaj de Shadow »

Exteriorul....mi se pare... destul de URAT... sincer sa fiu...
Nu imi plac liniile... nu mi se pare ca are deloc o forma fluenta... iar luneta aia este oribila... imi aduce aminte de Audi A2... care in opinia mea este cel mai urat Audi facut vreodata...

Interiorul in schimb arata sublim (versiunea prezentata... adica cea mai full posibila... cu 15 trape... piele de strut si blana de yak... care o sa fie garantat la un pret imens)... se vede clar ca se vrea o masina premium... sunt f curios cum o sa arate live... si la ce pret o sa apara pe la noi...
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White

Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)

C4 coupe - Inferno Red (ex)
Aiurica
Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
Numar Inmatriculare: B 32 WRC

Mesaj de Aiurica »

exact de aceea exista masini urate si masini frumoase.
pt a acoperi toate gusturile.
daca in opinia mea este perfectiune, shadow de ex i se pare urata.
trebuie sa respectam toate opiniile chiar daca unele dintre ele nu ne convin
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
Shadow
AfterDark Racing Club

Mesaj de Shadow »

Mint... spoilerul fata imi place... :lol:
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White

Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)

C4 coupe - Inferno Red (ex)
Aiurica
Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
Numar Inmatriculare: B 32 WRC

Mesaj de Aiurica »

asa cum imi place mie steagul frantei pe rezorvorul masinii mele
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
lordlaur
Numar Inmatriculare: B.38.LLL

Mesaj de lordlaur »

Mie imi place cum arata interior-exterior. The Alien is in da house :D
C4 VTR+ 1.6i 16v Aden Red
The Force Be With You
adrian_grosu09
torrente
Numar Inmatriculare: B 95 UDU

Mesaj de adrian_grosu09 »

foarte interesanta. foarte misto interiorul si exteriorul(aici astept sa o vad live sa ma conving).
si probabil ca aceasta masina sa arate extraordinar de bine si sa ramanem cu aceasta impresie si dupa ce cineva si-o v.a comanda trebuie sa fie super full options de unde rezulta super scump, deci greu de achizitionat. eu unul nu am bani. i-ar cine v-a avea peste 30 de mii probabil sa dea pe o masina cred ca o sa faca,, ca tot romanu' si o sa-si ia passat ca deh..sunt passaturile mai multe ca loganurile la noi in tara..si cum, sa "n-are" si el passat?
una peste alta, din poze arata foarte bine :D
Imagine
c4 sedan exclusive gri fer 1.6HDI
Tomita
cre8or
Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS

Mesaj de Tomita »

fiecare cu gusturile lui. culmea este ca de cand am avut c4 mereu am vazut sportlounge ca un viitor ceva. adica DS4. chiar aici pe forum daca veti cauta prin miile posturi ale mele veti gasi aceasta previziune.
am gresit. este DS5 =D>

Imagine

eu credeam ca va fi DS4 avand in vedere spatele (design clar legat de c4 coupe) dar politicile interne citroen nu le-am cunoscut asa ca au segmentat diferit produsul.
din nefericire linia spate la prototip este mult prea ridicata pt a conferi o vizibilitate sanatoasa, asa ca s-a coborat acea linie. de asemenea si din fata s-au operat schimbari stilistice datorita noului stil abordat de citroen

o remarca as vrea sa fac. juriile formate din diversi jurnalisti auto sunt fix-pix. daca si acum sustii ca sunt votate modelele pe criterii obiective inseamna ca mai ai de inteles viata. omul in sine este o fiinta subiectiva si partinitoare( a nu se intelege gresit ci sensul normal si natural al cuvantului), la cel mai mic firicel de fiinta a lui. deci orice decizie a lui nu va fi una bazata 100% pe criterii obiective si de aici se pierde perspectiva si coerenta unui rezultat indicat de respectiva persoana. si nici nu are cum caci suntem peste 6 miliarde de indivizi diferiti, e logic sa nu semanam la gusturi si preferinte. deci nise de piata pt mai multe tipuri de masini va exista.
numai bine
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop

Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024

Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
adrian_grosu09
torrente
Numar Inmatriculare: B 95 UDU

Mesaj de adrian_grosu09 »

vorbeam azi cu un tip de la cartec despre DS5 si printre altele a spus si ca pretul o sa se invarta undeva pe la 50.000...
Imagine
c4 sedan exclusive gri fer 1.6HDI
Scrie răspuns

Înapoi la “Citroen "DS" Area”