AG-91-SMN 1.6 HDI

Prezinta-ti masina chiar daca e stock sau are modificari. Obligatoriu poze
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
Scrie răspuns
psmpaul
Numar Inmatriculare: AG-91-SMN

AG-91-SMN 1.6 HDI

Mesaj de psmpaul »

Salut,
Citesc forum-ul de ceva timp si m-am gandit sa-mi prezint si eu masina.
Posed un Citroën C4 Coupe 1.6 HDI, 90 caluti, alb.
Masina am cumparat-o in august, anul trecut, SH, an de fabricatie 2007 cu 66.000 km urmand a-i adauga pana la momentul actual inca 16.000 km fara a modifica prea multe la ea. Dat fiind ca am cumparat-o second-hand i-am facut o revizie aproape completa (schimbat filtre - motorina,aer,polen - , kit distributie etc) si pana acum nu am avut nicio problema cu vreuna dintre acestea. Ca echipare, masina nu are decat AC manual, ABS, si un sistem audio stock format dintr-un Radio-CD cu 6 difuzoare.
Pentru ca sunt student si nu prea am bani :) nu am reusit decat sa-i cumpar un set de cauciucuri de vara (fiindca, atunci cand am cumparat-o era echipata cu gume de iarna) si o cotiera Armster. Urmeaza, peste 2 saptamani (termin sesiunea si ma intorc in Pitesti), sa schimb Radio-CD -ul cu un aftermarket (chiar daca raman fara comenzile de pe volan). De asemenea, vara asta am in plan sa schimb si discurile de frana spate, pentru ca cel de pe stanga este erodat si la frane puternice sau lungi (in cazul serpentinelor sau al pietonilor care se arunca pe trecerea de pietoni) se aude un zgomot progresiv (bataie) la viteze pana in 50km/h. Tot vara asta planuiesc sa schimb si placutele de frana fata pentru ca scartaie ingrozitor, mai putin cand ploua.
Personal sunt foarte multumit de masina (mai ales de consum), poate si pentru ca inainte de C4 am avut un Logan.
P.S. Sorry de poze dar o sa pun dupa ce spal masina :)
Scrie răspuns

Înapoi la “C4-ul tau”