Se intorc radarele fixe. Harta aparatelor radar

Discutii despre orice legat de masini
commandorsteel
PowerSteel
Numar Inmatriculare: B-88-

Se intorc radarele fixe. Harta aparatelor radar

Mesaj de commandorsteel »

sursa:http://stirileprotv.ro/stiri/actualitat ... omani.html
Politia rutiera se gandeste la aceasta solutie ca sa-i tempereze pe vitezomani, vinovati pentru multe accidente. In acest moment, lipseste cadru legal pentru cele 99 de radare fixe, montate pe drumurile noastre.
Citeste despre:
radare
Viteza este principala cauza responsabila de producerea accidentelor in Romania, dupa cum arata statisticile. Iar vitezomanii nu pot fi descurajati decat de radare. Stiu ca daca sunt prinsi, ramin fara permis.
In 21 de judete ale tarii au functionat 99 de radare fixe. Ele au fost insa oprite dupa ce s-a constat ca multe erau instalate de firme private, la cererea primariilor, fara respectarea unor norme legale. Au ramas montate, dar nu functioneaza.
Acum se cauta solutii pentru ca cele 99 de radare fixe sa functioneze din nou in cel mai scurt timp.
Toate radarele fixe vor fi semnalizare cu panouri care avertizeaza ca urmeaza o zona monitorizata. Pentru celelalte, soferii se anunta unii pe altii, cu flash-uri.
VEZI AICI HARTA RADARELOR FIXE DIN ROMANIA
http://maps.google.com/maps?f=q&hl=EN&g ... e=UTF8&z=5
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)
ImagineImagine
Imagine
wonka jr.
Marca si model masina: Citroen DS3 1.6 hdi 92 cp
Numar Inmatriculare: GL 88 WNK

Re: Se intorc radarele fixe. Harta aparatelor radar

Mesaj de wonka jr. »

foarte frumos. acum pot sa si zambesc cand trec pe langa una :ya
DS3 1.6 Hdi 92cp, 30.000km Imagine
ex DS4 So Chic 1.6 VTi 120cp, 67.110 km Imagine
ex C2 VTS 1.6i 125cp, 107.344 km Imagine
ex C4 Coupe VTR 1.6 Hdi 110cp, 216.164 km Imagine
SonyAD
Numar Inmatriculare: B 07 VDL

Mesaj de SonyAD »

Și trecerile de pietoni dotate cu radar de la Dr. Taberei 34 apar. :)
Imagine
Le lion flatulent est revenu.
jordan

Mesaj de jordan »

Macar pe astea le prinde orice detector.... :glasses
N-are baba ce-are moshu',citroen cu scaun roshu' ....
stormrage
Marca si model masina: Citroen C4
Numar Inmatriculare: AR-86-STD

Mesaj de stormrage »

jordan, cu asta chiar ar dreptate... si daca o sa fie alea fixe, o sa fie mai putine mobile :D
Mr_kokaa
Maniac
Numar Inmatriculare: TSE

Mesaj de Mr_kokaa »

aseara au transmis astia in direct de la pod Vitan Barzesti , s-au montat radare fixe.
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
cpv_13
Numar Inmatriculare: VL 21 CPG

Mesaj de cpv_13 »

Foarte bine. Eu as interzice si detectoarele si statiile (cum este in alte tari non-bananiere) ca sa terminam odata cu carnagiul de pe sosele. Nu sunt stiri la care sa nu vezi morti in accidente. Nu mai poti merge normal in tara asta ca te agreseaza cei "grabiti".
Vrei sa rupi masina in doua, sa arati cat de sofer esti? Du-te pe circuit, inscrie-te la raliu, da' nu pe drumurile publice.
C4 Berlina - Rosu Lucifer
1.6 HDI 92 CP
jordan

Mesaj de jordan »

Ai dreptate ,dar nu prea multa.
Sa le interzica dupa ce am autostrazi in tara asta pe toate 4 axele.
Daca in 1995 faceam un Cluj-Bucuresti in 4 ore,acum trebuie sa fiu kamikaze sa scoti 6 ore.
Poate ai observat ca de multe ori radarele mobile sunt amplasate in locuri tampite unde nu sunt probleme de viteze prea mari,si adesea sunt linii continue pe traseu drept de sute de metri dupa unul sinuos,cand ai putea depasi. Pe distante lungi,trebuie sa am varfuri de viteza de 140 km/h pentru a scoate o medie de 65...
Problema accidentelor este fortarea depasirilor pe baza de tupeu.Majoritatea.
N-are baba ce-are moshu',citroen cu scaun roshu' ....
cpv_13

Mesaj de cpv_13 »

Si daca n-avem autostrazi asta inseamna ca trebuie sa gonim cu 130 in localitati, pe drumurile rupte?
Imi place asta la romani: cu cat e mai prost drumu' cu atat trebuie sa mergem mai tare.
Eu pe langa asta as mai si interzice detectoarele si cu statiile - peste tot in rest nu ai voie, la noi trebuie domne', cum se mai deplaseaza rumanu' fara ele?
De-abia astept sa faca macar cum e la croati: peste 50 km/h depasire ... te premiaza cu 2000 de euro. La francezi stai pe tusa 3 ani de zile.
Vreau sa vad si eu la noi asemenea stiri: http://www.huffingtonpost.com/2010/08/1 ... 80377.html
In concluzie: viteza ucide, dar din pacate nu intotdeauna doar pe cei care merg tare. In cele mai multe cazuri mor nevinovati. Ganditi-va la asta (cei care aveti constiinta).
1.6 HDI 92 CP
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

cpv_13 scrie:Foarte bine. Eu as interzice si detectoarele si statiile (cum este in alte tari non-bananiere) ca sa terminam odata cu carnagiul de pe sosele. Nu sunt stiri la care sa nu vezi morti in accidente. Nu mai poti merge normal in tara asta ca te agreseaza cei "grabiti".
Vrei sa rupi masina in doua, sa arati cat de sofer esti? Du-te pe circuit, inscrie-te la raliu, da' nu pe drumurile publice.

Total eronat, intai creezi conditiile necesare ( retea de drumuri macar 2 benzi ca autostrazi ne-am luat gandul...) apoi impui asemenea masuri...e ca si cu parcarile in Bucuresti, nu avem locuri dar ridicam pe alea parcate ilegal.

Mie mi se pare asa laba de stire din moment ce acele radare au fost desfiintate pentru ca s-au achizitionat fara licitatii si respectarea altor legi , acum ce faci le reinfintezi si le mai cumperi odata ? Cred ca se mai testeaza un pic reactia publica iar eu nu pot decat sa le arat curul! Si daca or sa le dea drumul o sa-mi dau jos placutele de inmatriculare ca sa-i trimita amenzile pe adresa mamei lu` Boc.

Drive safe :mrgreen:
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
Numar Inmatriculare: BH 57 ELA

Mesaj de vlad »

Total de acord cu Mihay. Pai sa merg legal pina la Buzau de exemplu mi-ar lua 10 ore linistit ca sa nu zic mult mai mult. E inadmisibil asa ceva. 400 km in timpul ala. Asa ca am mers cum am stiut eu (nu cu 130 km/h cum exemplifici printr-un caz dintr-o mie) 70-80 km/h in localitate si nu mai mult de 120-140 km/h in afara si tot am facut 7 ore cu citeva pauze de tigari. :shock:
Cind am autostrazi ca sa pot face si eu 400 km in 4-5 ore atunci sint dispus sa arunc detectorul pe geam. Pina atunci zic pa.
Revenind ontopic aceasta activare nu va tempera nici un sofer. Majoritatea se vor informa de locatiile lor si va reduce viteza doar in acele sectoare; in rest tot cum stie conduce. Totul e pt a prinde cit mai multi cu intentia de a aduce bani statului, ministerului, ... drac sa le ia nu ma intereseaza cui.
Black pearl, 1,6 HDI, 90 caluti.

ImagineImagineImagineImagine
commandorsteel
PowerSteel
Numar Inmatriculare: B-88-

Mesaj de commandorsteel »

apropos, din oarece surse sigure, am aflat ca puteti contesta cat vreti in instanta procesele verbale de contraventie ptr ca nu o sa aveti sanse de castig, deoarece s-a dat o "circulara verbala" sa le respinga pe toate ptr a se incasa bani la buget #-o
asa ca, in proportie de 90 %... va bateti cu morile de vant :evil:
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)
ImagineImagine
Imagine
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
Numar Inmatriculare: BH 57 ELA

Mesaj de vlad »

Nu cunsoc termenii aia. Adica daca primesc o amenda care pot sa demonstrez ca e abuziva si nelegala nu mi se ia in considerare ? Ii vor da cistig de cauza politiei pt nu stiu ce curicula ?
Black pearl, 1,6 HDI, 90 caluti.

ImagineImagineImagineImagine
Tomita
cre8or
Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS

Mesaj de Tomita »

oho, aia va deschide portile catre alte situatii in care ii iei la tavaleala si pe astia din justitie.
daca te tin baierele si cojones, te bati pana la haga, unde castigi, logic, daca e abuz. si jupoi cat poti de pe urma statului roman, de tip pirateistic. in fine, inca o stire banala din cotidianul romaniei. fata de faza cu taxa de poluare e mica treaba asta
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop

Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024

Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
cpv_13

Mesaj de cpv_13 »

Mihay scrie: Total eronat, intai creezi conditiile necesare ( retea de drumuri macar 2 benzi ca autostrazi ne-am luat gandul...) apoi impui asemenea masuri...e ca si cu parcarile in Bucuresti, nu avem locuri dar ridicam pe alea parcate ilegal.
Drive safe :mrgreen:
Ce treaba are lipsa infrastructurii cu faptul ca se merge foarte tare la noi? Situatia cu parcarile nu se compara: acolo trebuie sa ai unde parca, altfel te obliga sa parchezi aiurea (sunt de acord aici ca e ilegal ce fac) dar nu inteleg cum lipsa infrastructurii (nu avem autostrazi deloc, drumurile existente sunt dinamitate) te obliga sa mergi peste limita legala.
Sa nu ma intelegeti gresit: sunt total pentru impunerea unor limite, dar limitele alea trebuie gandite de niste oameni cu cap, nu de niste primari imbecili care pun limite de 30-40 in toata localitatea (in dreptul scolilor, gradinitelor sunt total pentru limitele astea).
Ziceti de lipsa autostrazilor. Sa fim seriosi. Cu ce viteza se circula la noi pe drumurile alea interjudetene (.. pseudo-autostrazi)? Si daca am avea autostrazi tot peste limita s-ar merge. Problema la noi este ca nu avem notiunea de limite si nu ne gandim la ceilalti. Da, daca vrei sa o
"arzi" si esti singur pe drum poti sa te duci si cu 300. Dar in momentul in care esti in trafic trebuie sa te gandesti si la ceilalti. O explozie la o viteza de peste 110 poate fi fatala.
1.6 HDI 92 CP
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii diverse”