Jurnal de VRE

Cum se comporta C4-ul tau de-a lungul timpului,cat consuma,iti mai place, nu-ti mai place etc
Scrie răspuns
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Re: VRE-ul dupa 6000 km.

Mesaj de mituc »

Exosphere scrie:Trebuie insa sa recunosc: iti lipsesc niste jante gri carbon pe 16 inch, frumoase asa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Pe o masina alba si chiar rosie nu cred ca exista nuanta mai interesanta pentru jante decit gri carbon/antracit. De fapt cred ca se pot numara pe degete culorile de masini care nu s-ar asorta perfect cu carbon/antracit.

Asadar Victore (parca as vorbi cu mine), ascult-o pe Exo, ca daca pe linga intunecimile alea de jaluzele iti mai pui si jante negre ma duc in fata primariei si te claxonez pina vii! ::P
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Victor.VR
Teh STIG
Marca si model masina: Leon FR 2015 (+Audi)

Mesaj de Victor.VR »

Ce glumeti sunteti voi, mai ales pe seama mea :x

Anyway, de ziua mea se pare ca o sa primesc un set nou de jante, numai ca trebuie sa aleg :D

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine

whatcha saaaaaaay?
Citroen C4 Coupe Facelift, 2009
Chevrolet Nubira CDX, 2005
mituc

Mesaj de mituc »

Exclusiv dintre modelele de mai sus sau iti putem face si alte sugestii? Nu de alta dar mai sus ai vreo 3 jante care arata a jante si doar doua ar fi ok pe masina ta.

Daca vrei ceva care sa nu fie nici banal (argintiu, desi anumite doua modele din lista chiar arata bine) si nici sa-ti adica aspectul masinii la unul simular unei machete de carton de luat la tinta pe poligon (negru, eventual mat) cauta ceva antracit.

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Victor.VR
Teh STIG

Mesaj de Victor.VR »

Orice sugestie aveti.. e buna! Dar neaparat sa fie pe 16.. si modelul sa fie in asa fel incat sa nu para rotile mici..

dar va puteti da parerea si din cele expuse de mine..
Ediz
Marca si model masina: Citroen C4 1.6i
Mercedes C200 Kompressor
Numar Inmatriculare: Ct 07 WOA / CT 90 ESE

Mesaj de Ediz »

Al doilea model sau cel pe negru de la ejante.ro :hi
C4
C200K
andu_nae
Marca si model masina: Volvo XC70, D5

Mesaj de andu_nae »

Eu as alege intre 3 si 5 in functie de firma/calitate/pret.
La culoare sunt de acord cu mituc, ceva antracit ar merge perfect =P~
:hi
Volvo XC70, D5
ex: C4 Coupe 1.6 HDI
Toyota Yaris, 1.0
mituc

Mesaj de mituc »

Victor.VR scrie:Orice sugestie aveti.. e buna! Dar neaparat sa fie pe 16.. si modelul sa fie in asa fel incat sa nu para rotile mici..

dar va puteti da parerea si din cele expuse de mine..
Din cele date de tine ar putea fi Dezent RB sau V, modelul ala de TSR sau ce-o fi.
Daca vrei ca rotile sa nu se vada mici atunci:
1. in mod clar nu ai ce cauta cu oribilitati negre (care mai merg cu greu pe masini rosii de exemplu, insa nu si pe albe).
2. stai departe de cele in doua culori care nu au buza jantei tot argintie si groasa.

Nu stiu daca esti fan al jantelor cu multe spite sau al celor cu putine spite. Eu eram fan al celor cu putine spite pina am inceput sa vad cum arata pe masini (prea multe zone intunecate, si daca nu-s suficient de mari, adica 18" sau mai sus arata cam aiurea). Pe de alta parte nici foarte multe spite sau groase nu e bine sa aiba pentru ca arata ca niste capace.

Ce-ti mai recomand: AEZ Xylo, Sparco Pista Matt Silver, Sparco drift Matt Bronze (o culoare deosebita si rar intilnita, dar cu alb merge de minune), OZ Superturismo LM Matt Silver, OZ Ultraleggera Matt Graphite (ideale, cred), Gold (de ce nu, pe masini albe, rosii, negre, albastre si chiar gri inchis arata senzational), Alleggerita Titanium Tech (cam acelasi lucru cu Matt Graphite).

OZ-urile e posibil sa-ti sara putin din buget, insa vezi care sint preturile si cum ti le permiti respectiv cum iti plac pe masina.

Juliu
Numar Inmatriculare: B-14-KWD

Mesaj de Juliu »

Si eu spun tot 3, modelul TSR.

Primul model, Dezent V cred ca micsoreaza vizual rotile pe 16" iar al doilea model nu imi place defel.
Modelul patru asemenea nu imi place.
Modelul 5 merge mai degraba pe rosul meu insa, la fel, as alege 3.

Prin urmare sugestia mea este modelul 3 - TSR. Unde mai pui ca arata bine si sunt gama Racing - greutate scazuta.
Citroen C4, 1.6 vti
Imagine
mituc

Mesaj de mituc »

Din lista lui TSR-ul arata cel mai bine.

Exosphere
Marca si model masina: Citroen C4 1.6 VTi

Mesaj de Exosphere »

Iti recomand Toora T650, au si prinderea 4x108 ET15/25 la alegere, insa nu stiu sincer daca sunt si pe 16. Eu pusesem ochii pe ele cand imi cautam jante, si cautasem numai pe 17 (pretul era 1900-2000 lei pentru 17 inch noi). Oricum, sfatul meu e sa alegi un model spitat.

Imagine Imagine
C4 coupe Rouge Aden - 122 cai frumosi
Victor.VR
Teh STIG

Mesaj de Victor.VR »

Azi, dupa 28000 de km cu masina, am schimbat placutele de frana de pe fata. Nu mai era canalul ala, dar mai era destul pana la metal. Am pus Ferodo Premier care m-au costat ~125 de lei.
mituc

Mesaj de mituc »

Nu inteleg, reusesti sa scoti consum de 2 litri la mie dar placutele le termini in 28k? Ceva nu se leaga. Eu dupa 52k cu C4-ul aveam placutele uzate 65-70% pe fata si 50% pe spate. Cu vaca, care e cu vreo 150 de kile mai grea decit C4, dupa 60k aveam 50% pe fata si 30% pe spate (astea de pe spate sint cam 60% duse acum la 86k).

Daca nu mai aveai sant pe mijloc probabil ca erai aproape de martori. Placutele erau uzate relativ uniform si pe interior si exterior?

vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
Numar Inmatriculare: BH 57 ELA

Mesaj de vlad »

Despre ce sant pe mijloc vorbesti pt ca la placutele fata la C4 nu au nici un sant.
Cam asa arata o plcuta fata: http://www.leboncoin.fr/equipement_auto ... tm?ca=12_s" onclick="window.open(this.href);return false;
Black pearl, 1,6 HDI, 90 caluti.

ImagineImagineImagineImagine
Victor.VR
Teh STIG

Mesaj de Victor.VR »

Am crezut ca Boschurile originale aveau sant, oricum mai aveau putin pe ele, cam pentru 1000 de km sa zicem.

Oricum, placutele erau uzate uniform int/ext.

Chestia cu consumul.. o fac uneori, la cateva sute de km. Din 28000 km, 1500 maxim sunt facuti la consum. In restul km am tras de masina si am fost un franar.. :D
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

Victor.VR scrie:Ce glumeti sunteti voi, mai ales pe seama mea :x

Anyway, de ziua mea se pare ca o sa primesc un set nou de jante, numai ca trebuie sa aleg :D

whatcha saaaaaaay?
Jante asemanatoare am avut eu prima data pe masina mea, bine erau negre, insa dupa parerea mea, acest tip de roti dau cel mai bine pe masina(chiar daca ele ca jenti nu iti spun poate mare lucru)
Imagine

Acum am niste sparco, asemanatoarea cu astea:
Imagine

Masina nu arata la fel de bine cum arata cu vechile jante!
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
Scrie răspuns

Înapoi la “Jurnal de Bord”