Am deja 48.000km cumparata fiind pe la jumatatea lui octombrie 2009 pe la 37-38.000 nu mai stiu exact.So,la 10 miare cateva impresii si din pacate cu problemele aferente.
Totul a inceput acum vreun an jumate cand cumnatu si-a achizitionat un coupe rosu aden(pt care il urasc si acum
Buon,la vreo 2-3 sapt de la achizitionare am schimbat discurile si placutele pe fatza ca imi cam scuturam tigarile intre picioare la franari.Aparent problema rezolvata,aparent,ca franele au inceput sa sughita din nou,simtindu-ma tras de chiloti de pe la puntea spate.Nowadays se pare ca placutele pe spate sint cel putin muci si am foarte evidenta senzatie ca si discurile,care si la mana se simt uzate neuniform.
Motorul,motorul il accept asa cum e,desi iarna asta nu mi-a placut,clantane la rece uratel de tot indiferent de ce mi-a spus unul-altul ca deh...asta e comportamentul benzinarelor la rece,deci NOT.
Tot iarna fiind,supapa canister creca era nostalgica dupa cantul greierilor vara,ca o apuca o simfonie la rece de ma scotea din minti.De plasticaraie nici nu mai zic ca la grade cu minus cantau si ele de numa-numa.Aeroterma si ea zgomotoasa mai ales pe frig(o fi dizelara
+E superba
+Viraje cool shit
+Interior avangardist,not really a fan dar imi place
+Nu e germana
+Nu sint multe pe strazi
+Ma bucura faptul asta
+Ofer odihna la drum lung
+Sprinturi lansate decente
-Sistem audio decent dar...nu prea
-Insonorizare caroserie slabuta
-De unde probabil si zgomotul motorului in turatii usor ridicate
-Binecunoscuta problema a suspensiei zgomotoase cu precadere puntea spate
-(Subiectiv)Volanul desi exclusivist nu imi confera grip si siguranta in viraje abordate relativ violent
-Diferiti greieri prin masina,cum omori unul,apare altul.De vina sint si durmurile noastre toate(dar in limita kilometrilor actuali ai masinii,nu vad o scuza in asta).Mai nou am un gri-gri in airbagul de la volan,ce i-o fi placand acolo nu pot sa imi dau seama.
In concluzie cu plusuri si minusuri masinuta imi place la nebunie,mi se pare corect raportul pret/calitate.Exista ceva planuri de tuning finutz pe viitor care vor fi dezvaluite in momentul cand se vor concretiza,pana atunci mucles total.
Pana atunci avem de schimbat discuri si placute spate,kit ambreiaj,cap-bara dreapta,sper ca atat pt moment.
In speranta ca nu v-am plictisit prea tare,hai ne "vedem" pe alte topicuri !