Starea Drumurilor - Intrebari si Raspunsuri

Informatii despre trafic, radare, gropi, militieni etc
Scrie răspuns
alexc4
Numar Inmatriculare: B 688 SKN

Re: Starea Drumurilor - Intrebari si Raspunsuri

Mesaj de alexc4 »

stie cineva cum se prezinta partia de la predeal? zapada este buna? :D
C4 VTS 2.0HDI black
ex c4 1.6 16v black in transformare
Mr_kokaa
Maniac
Numar Inmatriculare: TSE

Mesaj de Mr_kokaa »

intratea in metropola prin Afumati se va simti evident.
oricum ar fi las-o moale.
bucsi, pivoti, capete de bara, etc
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
commandorsteel
PowerSteel
Numar Inmatriculare: B-88-

Mesaj de commandorsteel »

alexc4 scrie:stie cineva cum se prezinta partia de la predeal? zapada este buna? :D
miercuri pe 02.03.2011, zapada era buna pe partii :mrgreen:
programul la telescaun este pana la ora 17, iar la teleshiul de la clabucet sosire este pana la 17,45.
casa de bilete de langa teleschi este deschisa pana la ora 18
enjoy

ImagineImagineImagineImagine
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)
ImagineImagine
Imagine
commandorsteel
PowerSteel

asta e continuarea postului de mai sus, dar nu mai pot modifica
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Wsm9ybfr ... dded#at=28[/youtube]
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)
ImagineImagine
Imagine
silviuthomas
Numar Inmatriculare: B 81 TPP

Mesaj de silviuthomas »

Pai ce sa caute un operat ca mine la ski cu voi frate ca voi chiar le aveti :hi :hi
commandorsteel
PowerSteel

pai... tu esti om al muntelui, noi suntem incepatori ::P
ImagineImagine
Imagine
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Atentie la sina aia de tren dintre sascut si adjud, in sensul de mers spre focsani (la intoarcere nu se simte). De data asta m-am uitat 10km dupa indicatoarele care o presemnalizeaza, si cind am ajuns in apropiere mi-a luat fata un tir cu faza lunga pe scurta. Atentie mare la sina aia de tren.

In rest totul a fost ok mai putin inainte, in si dupa Adjud. De asemenea pe centura Buzaului am evitat un gropalau cam cit masina, daca-l luam ramineam acolo iar tir-urile de dupa mine ar fi trecut peste fara sa ma atinga.

Spunea cineva de Afumati - e ok. Sa vezi in adjud cum e. Tot cu "A", de la 'andicapatii dreaq'.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
mituc

Mesaj de mituc »

Pentru cei care mai mergeti pe E85:

Mare atentie la o bordura limitatoare de viteza cam de 10cm inaltime si patratoasa plantata animalic in mijlocul hirtoapei Rimnicu Sarat, in zona unei benzinarii Rompetrol. Le-am si scris la buhaii de la primaria hirtoapei respective (tot era sa scriu oras, nu stiu de ce) si le-am sugerat ca in timpul orelor de program al sectiei de ortopedie pediatrica din groapa lor de gunoi sa treaca cu 20-30kmph de vreo 3-4 ori avind in masina un copil in scaun de masina sau scoica.
Exista cite o astfel de bordura pe ambele sensuri de mers.

Iata un clip cu aceasta bordura + canalele de dinainte + claxonul de rigoare masinii cu radar (toate masinile cu radar pe care le-am intilnit si-au luat claxon in ziua aia - motivul - vezi descrierea clipului):

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6KtNwccdjVc[/youtube]

Atentie in localitatea Adjud pe ambele sensuri dar mai ales in sensul spre Bacau, aia mai au putin si pun semn dintr-ala cu sfirsitul drumului public prin centrul satului lor din virf de munte unde nu au asfalt si ploua in continuu de nu pot pune altul.

Pe sensul spre Focsani, dupa ce iesiti din Adjud, atentie la o groapa la intrarea pe un pod imediat dupa o curba (prima curba dupa Adjud cred). Tre' sa intrati putin pe marcajul hasurat sa nu dati in ea.

Atentie si la sina de tren dinainte de Adjud pe sensul de mers spre Focsani, trebuie luata cu maxim 30 daca nu vreti sa va varzuiti capetele de bara, jantele in functie de cum o prindeti, etc. Locatia aproximativa pe GPS: 46.116853,27.166007

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
emicald
Marca si model masina: Citroen C4 thp

Mesaj de emicald »

Tu asculti Parazitii cu copilu' in masina? :)
C4
mituc

Mesaj de mituc »

Nu, eram singur. Cu copilul in masina nici nu trec de 110-120 si nici nu apas acceleratia mai mult de 30% indiferent de situatie.

Nu ca ar intelege la virsta ei de 7 luni ceva din parazitii (desi ii pot ramine in memorie diverse cuvinte :) ), dar in general muzica cu versuri usor antisociale poate avea un efect foarte aiurea asupra celor care nu inteleg semnificatia sau tinta acelor versuri. Ritmul e ok si ar merge acum (de exemplu nevasta'mea nu ma lasa sa ascult rammstein cu copilul in masina).

Daca ar fi dupa mine as scrie pe toate cd-urile cu paraziti sa nu fie ascultate de persoane mai tinere de 18-21 de ani, sau jocuri precum need for speed sa nu fie jucate de persoane mai tinere de 25 (dirt, collin mcrae si altele merg pentru ca nu faci puncte din infractiuni si stricaciuni provocate altora).

Tomita
cre8or
Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS

Mesaj de Tomita »

mituc rula prin localitate cu peste 50kmh - avertisment
in dreptul camilei ai avut viteza de ~20kmh (si + si -), si peste ele se recomanda trecerea cu maxim 30kmh, si sunt amplasate special in zone unde ar trebui sa reduci viteza la acel nivel
acum vine cretinismul sau spagareala.
acea curba de deaparte, oricate accidente ar fi avut loc acolo, nu se preta la un astfel de obstacol daunator subansamblelor de rulale ale masinilor. este larga. acolo un sistem din acela de vibratoare, plasate din timp si mai des pe timp ce se apropie (tipic de altfel), cu scopul de a trezi soferii visatori, ar avea exact acelasi efect activ de trezire, si nu ar abuza de trafic si masinile participante.
chiar mai mult, acea camila invita la ocolirea ei, si deci poate produce mai multe necazuri
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop

Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024

Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
mituc

Mesaj de mituc »

Tomita scrie:mituc rula prin localitate cu peste 50kmh - avertisment
mergeam in coloana, prefer un avertisment dintr-asta decit avertismente cleioase pe luneta de la ceilalti participanti la trafic care tre' sa ajunga undeva preferabil secolul asta (chiar era 50+ intr-o zona unde limita era 40, deci daca postez asa ceva pe trafictube o sa se manince tone de rahat pe tema asta de catre impecabilii si imaculatii de acolo :) ).

Cind am venit bordura de pe celalalt sens am luat-o cu vreo 35 pentru ca nu am vazut-o din timp. Bordura nu e semnalizata asa cum ar trebui. Drumul nu e marcat, deci banuiesc ca nu era drum public, deci puteam sa merg si cu 300 pe acolo ;)

Tomita
cre8or
Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS

Mesaj de Tomita »

si te streseaza comentariile imaculatilor?!
nu te stiam asa sensibil :ok
daca ai un punct valid ar fi culmea sa te lasi afectat de chestii minore (nu fete minore :D )
si eu am remarcat lipsa marcajelor rutiere de pe drum. si pe tema asta as fi curios cum se marcheaza anumite drumuri pt soferi ca acestia sa le recunoasca. asfaltarea nu este un factor, ca daca badea gheorghe are bani si vointa isiasfalteaza pana la stana accesul, pe drum forestier.
iarasi, existenta unui drum asfaltat intr-o localitate nu il face public. si in plus faptul ca exista in baza de date a autoritatilor ca fiind "strada x" nu inseamna ca soferul este conectat online sa vada ca se afla pe drum public.
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop

Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024

Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
alex82
Alex Ploiesteanu'
Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI

Mesaj de alex82 »

pe langa Ploiesti e un sat numit Pantazi... drumul este din placi d`alea de beton , si are limitatoare d`astea de viteza ... problema e ca sunt extrem de mari si din beton si ele...nu sunt cauciucate , iar daca nu esti atent nu le observi...prima data m`am cocotat pe frana si cred ca am trecut cu vre`o 20 la ora peste unu ... am crezut ca o sa`mi iau rotile de prin santuri...
Imagine
Se vinde leul - 2.0 HDI 190 cp fara FAP , an 2005
mituc

Mesaj de mituc »

Tomita scrie:si te streseaza comentariile imaculatilor?!
Nu, dar ma enerveaza ipocrizia crasa de care dau ei dovada :) Si culmea e ca majoritatea lor sint taietori de fete, nesemnalizaci, nedepasaci sau kamikaze de trafic.
Tomita scrie: si eu am remarcat lipsa marcajelor rutiere de pe drum. si pe tema asta as fi curios cum se marcheaza anumite drumuri pt soferi ca acestia sa le recunoasca. asfaltarea nu este un factor, ca daca badea gheorghe are bani si vointa isiasfalteaza pana la stana accesul, pe drum forestier.
iarasi, existenta unui drum asfaltat intr-o localitate nu il face public. si in plus faptul ca exista in baza de date a autoritatilor ca fiind "strada x" nu inseamna ca soferul este conectat online sa vada ca se afla pe drum public.
Ai perfecta dreptate. Si in completare: in codul rutier se spune printel altele ca drumul public trebuie sa fie amenajat circulatiei autovehiculelor. Ori daca lipsesc marcajele si/sau portiuni din covorul asfaltul (ambele il fac periculos pentru circulatia autovehiculelor si pietonilor) deja poti contesta acest lucru (ca e drum public).

Scrie răspuns

Înapoi la “Info Trafic”