Jurnal de bord Vlad (BH 57 ELA)
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
Re: Jurnal de bord Vlad (BH 57 ELA)
Azi am depistat un joc la bieleta de directie stinga.
Noroc ca nu e prea scumpa, 100 lei max pe net, Lemforder.
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
Azi cind am ajuns la masina mi-a stat inima in loc. Mi-a scris cineva pe capota cu piatra. Nu imi venea sa cred. Atita nesimtire, lipsa de respect; atitia badarani, ratardati si alte scursuri ale societatii citi sint in Turda nu am vazut in viata mea.
Ce drac poti avea cu cineva pe care nu il cunosti ca sa scrii cu piatra pe capota ? Nici macar nu imi cunosc bine vecinii (stind in chirie), nici decum sa am divergente cu ei sa zici ca au motive. Parca vad ca e un puradel a vreunui timpit ce nu e in stare sa isi educe copilul.
Asta e. Ma interesez de camera de supraveghere. Nu am alta solutie. Sper sa gasesc ceva ok la un pret ce mi-l permit.
Am mers la spalatorie si li s-au facut mila, au dat cu un "maglavais" si a trecut cit de cit. Nu se mai vede alb pe negru. Miine o duc la un coleg si sper sa iasa la un polish.
Ce drac poti avea cu cineva pe care nu il cunosti ca sa scrii cu piatra pe capota ? Nici macar nu imi cunosc bine vecinii (stind in chirie), nici decum sa am divergente cu ei sa zici ca au motive. Parca vad ca e un puradel a vreunui timpit ce nu e in stare sa isi educe copilul.
Asta e. Ma interesez de camera de supraveghere. Nu am alta solutie. Sper sa gasesc ceva ok la un pret ce mi-l permit.
Am mers la spalatorie si li s-au facut mila, au dat cu un "maglavais" si a trecut cit de cit. Nu se mai vede alb pe negru. Miine o duc la un coleg si sper sa iasa la un polish.
- Bogdan98
- Citroen Fan
- Marca si model masina: C4 1.6 e-HDI (nebotezat inca)
Naspa momentul 
Vlade, uita-te aici: http://supravegherevideo.com" onclick="window.open(this.href);return false; cat sa-ti faci o parere despre preturi. In general sunt cam "pe acolo" cam peste tot.
Vlade, uita-te aici: http://supravegherevideo.com" onclick="window.open(this.href);return false; cat sa-ti faci o parere despre preturi. In general sunt cam "pe acolo" cam peste tot.
C4 1.6 e-HDI 110CP 5P Gris Fer = B 16 VBF
- adrian_c
- Numar Inmatriculare: 710-B_D
Salut, imi pare rau sa aud asta ...
Ce cretini ! Totusi intreaba in stanga in dreapta, poate a vazut cineva ceva totusi.
Ce cretini ! Totusi intreaba in stanga in dreapta, poate a vazut cineva ceva totusi.
1.6HDI 110 CP cu volant bi-masa
- fanut
- Numar Inmatriculare: LGR
imi pare rau Vlade ca ai gasit robotelul zgariat sper sa iasa la un polish 
- andu_nae
- Marca si model masina: Volvo XC70, D5
Am tot auzit porcarii de genul ast, imi pare rau ca ti s-a intamplat,
Hai sa ne gandim ca o sa iasa la polish si o sa ai o capota mai stralucitoare:)
Hai sa ne gandim ca o sa iasa la polish si o sa ai o capota mai stralucitoare:)
Volvo XC70, D5
ex: C4 Coupe 1.6 HDI
Toyota Yaris, 1.0
ex: C4 Coupe 1.6 HDI
Toyota Yaris, 1.0
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Daca polishezi capota vezi daca nu poti da un polish foarte fin pe toata masina, ceva de genul 11000 sau pe acolo, si apoi sealant+ceara. Daca o faci profita de evenimentul asta de 2ROL si fa-o pina la capat.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
Nu am bani. O fac cit sa iasa "PxxA" de pe capota. Iti dai seama ca nu pot merge nicaieri asa cu masina.
-
5orin
Pfuu...imi dau seama cit e de frustrant....sa stii ca un cretin a comis asa ceva doar dintr-o rautate gratuita, e teribil. Cita bataie de cap, pentru un gest al unui babuin...
Am patit si eu asa ceva cind aveam un Espero si m-am tot gindit ca poate e mai bine sa nu-l prind pe vierme in flagrant, ca mi-e teama de reactia pe care as putea s-o am.
Am patit si eu asa ceva cind aveam un Espero si m-am tot gindit ca poate e mai bine sa nu-l prind pe vierme in flagrant, ca mi-e teama de reactia pe care as putea s-o am.
C4 1.4 berlina Rouge Lucifer 2010
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
Te oftici si pt o linie trasa cu cheia, dar cind scrii asa ceva, e clar ca nu mai poti merge cu masina in prea multe locuri. Un adult inca il exclud ca posibil autor, pt ca in ziua respectiva copii au desenat tot trotuarul unde e parcata masina, peretii garajelor si bonus capota mea. Si sint 2 copii care vb cu multe calorii (adica cu multa carne in gura, probabil au supt de la tata lor nu de la ma-sa); de la ei m-as astepta sa scrie asa ceva pe capota.
- simply the lex
- aLEX YO!...
- Marca si model masina: Citroen C5 Exclusive 2.0 Hdi
- Numar Inmatriculare: AG 85 LEX
Creca era vreun fan VW
.Imi pare rau pt tine Vladut.Si eu ma feresc pe unde pot si cand o las intre doua masini incerc sa le retin numerele.Poate o sa radeti dar ma gandeam la un moment dat sa fac poze intre ce masini o las.Plus ca in parcare am niste draci de tzanci care joaca fotbal si imi lovesc masina frecvent.Bafta s-o rezolvi.
Dezmembrari C4 Coupé/Hatchback 1.6i, 1.6 Hdi, 2.0 Hdi VTR/VTS : viewtopic.php?f=4&t=7439" onclick="window.open(this.href);return false;
- Tomita
- cre8or
- Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
- Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS
imi pare rau sa aud asta
cat de retard sa fie. sigur e un copil din ala care habar nu are, si a facut-o la nimereala pe capota ta.
bafta la solutii.
si eventual niste poze before & after pt a vedea cat de buna a fost solutia aleasa
nu stiu cu ce as putea sa te ajut.
eventual cand vii la bucuresti la intalnire me pun pe capota in dreptul scrisului sa nu se vada
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop
Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024
Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop
Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024
Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
De negru ce eram am uitat sa fac poza cind am vazut-o. Aseara am incercat dar deja in poze nu se mai vede indiferent de unghi si lumina.
- Deese
- Omul cu plasticele
- Numar Inmatriculare: B22DSM
Pai ia niste vopsea si fa contururile 
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
-
5orin
Sigur, ca sa mai diminuezi impactul vizual, poti sa incerci sa faci din P un B, din U un O, din L un E, etc...vlad scrie:Te oftici si pt o linie trasa cu cheia, dar cind scrii asa ceva, e clar ca nu mai poti merge cu masina in prea multe locuri.
C4 1.4 berlina Rouge Lucifer 2010