MS 10 FYB

Prezinta-ti masina chiar daca e stock sau are modificari. Obligatoriu poze
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
Numar Inmatriculare: BH 57 ELA

Re: MS 10 FYB

Mesaj de vlad »

Chiar nu vreti sa intelegeti. VTS e un nivelul de echipare. Aia nu inseamna ca orice VTS e full. E foarte bine dotat si atit. Nu trebuie sa aibe motor de 180 CP, nu trebuie sa aibe eleron, nu trebuie sa aibe piele sau mai stiu si eu ce. Cum zicea si Alex, din moment ce pe service.citroen scrie negru pe alb ca e VTS noi sintem mai catolici ca Papa si nu credem.
Daca nu ma insel din fabrica vine cu eleron doar C4 cu motorizarea de 180 CP. Nici macar 2.0HDI 138 CP nu are eleronul stock din fabrica; doar optional.
Black pearl, 1,6 HDI, 90 caluti.

ImagineImagineImagineImagine
ferrarienzogumball
Numar Inmatriculare: 6510 GCX

Mesaj de ferrarienzogumball »

VTS trebuie sa iasa de fabrica cu xenón, scaune de piele si alcantara, senzori de parcare, detalii color aluminiu in interior si pedale de aluminiu. Nu este obligatoriu sa aibă motor de 180cp si nici aleron.
By Loeb-ul si VTS 180cp au eleron de serie :wink:
ImagineImagine
Citröen C4 Coupe VTR Blanco Blanquise con techo panorámico,llantas krakatoas blancas,RT5,angels eyes negros,pilotos led's ahumados,diurnas homologables,pomo DS3 blanco,doble cola escape,etc
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

vlad scrie: Daca nu ma insel din fabrica vine cu eleron doar C4 cu motorizarea de 180 CP. Nici macar 2.0HDI 138 CP nu are eleronul stock din fabrica; doar optional.
Doar in romania echiparea VTS se vindea cu motorul de 2 litri si 180cp.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
Numar Inmatriculare: BH 57 ELA

Mesaj de vlad »

Am facut varza topicul omului cind noi contestam realitatea.
Continuam aici: viewtopic.php?f=4&p=160048#p160048" onclick="window.open(this.href);return false; cu VTS-urile si eleroanele.
Black pearl, 1,6 HDI, 90 caluti.

ImagineImagineImagineImagine
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

MS 10 FYB

Mesaj de Bogdan »

O sa fac eu un split curamd!
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
keli
Numar Inmatriculare: MS 10 FYB

Mesaj de keli »

Să mai liniștesc puțin spiritele :) echiparea (câteva chestii care-s non-standard, din câte știu eu)
  • logo VTS :)
  • interior WEAVE 3D XRAY + ALCANTARA "ST"
  • jante 17 Resolfen (eu nu le mai am, poveste lunga, dar mașina a venit cu ele)
  • senzor presiune în roți (eu, iarăși, rămas fără partea din roți :P )
  • pedale aluminiu
  • oglinde încălzite și controlate electronic, care se închid automat
  • faruri direcționale xenon, spălător faruri
  • Cruise Control / Speed Limiter
  • asistență parcare
  • faruri de ceață
  • climă bi-zonală
  • oglinda retrovizoare interioară electrocrom
  • afișaj monocrom tip C
Nu-i nici pe departe ”full options”, nu are decât CD-player, nu are navi, nu are senzor de îndepărtare bandă, motorul e 9HY, fără FAP și Euro 3 (noroc că nu a mai trebuit să-l înscriu eu, alfel cred că nici nu-l luam :) ), în spate are doar centura de siguranță din mijloc (lucru care m-a surprins la maxim, deși se pare că nici pe service.citroen.com nu apare că ar trebui să le aibă ... )

Imagine

O să mai adaug și niște poze din interior în curând.

ps: echipările (cred că) sunt non-standard față de modelul de bază, nu presupun că numai pe VTS ar exista din fiecare dintre ăștia. Unele sunt și pe VTR etc. ... La fel, lista s-ar putea să nu fie completă, deși am încercat să includ dotările mai interesante ...
VTS Noir Obsidien, 1.6 HDi, 110cp
commandorsteel
PowerSteel
Numar Inmatriculare: B-88-

Mesaj de commandorsteel »

ai folosit vreodata asistenta la parcare?
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)
ImagineImagine
Imagine
keli
Numar Inmatriculare: MS 10 FYB

Mesaj de keli »

nu încă. am ”deschis” jurnalul de bord, acolo sunt mai multe detalii ... Sincer nu știu dacă am să-l folosesc ... precum probabil putem trăi fără majoritatea acestor ”dotări” :)

Pt mine ”dotarea” cea mai importantă erau cei 110 de cai :) (da, pt. ăsta nu e nevoie de VTS, dar când l-am luat ăsta era singura opțiune pt. mine ... vezi mai multe la jurnal :) )
VTS Noir Obsidien, 1.6 HDi, 110cp
Scrie răspuns

Înapoi la “C4-ul tau”