Da pai stiu de cei 5mm in fiecare parte dar nu imi pot da seama cum vine,cand sa o vad gumele o sa iau o janta cu mine pe care o sa montez sa vad cum pica.
In alta ordine de idei,Michelin sau Pirelli? Nu mai stau sa vad ranking-uri,nu dati cu pietre

Cum era de asteptat,nu am mai apucat sa iau Michelin-urile si Pirelli nu mai aduce.Cautand si cautand SH si noi si facand raportul calitate pret,m-as opri la Nankang NS-2 205/50/17.Sunt constient ca nu sunt cele mai bune....In fine 350 Ron/bucata ,noi. Ce ziceti?simply the lex scrie:Baietii vreau si eu o parere :
Am o oferta pt anvelope de vara dar pe 215 si nu 205 cum ar trebui si vreau sa stiu cum ar da pe Resolfen care au 6.5J...nu vreau sa se vada prea umflate pe jante dat fiind ca idiotii francezi au facut jante pe 17 atat de inguste.Chestia e sa nu se vada urat asta-i faza care ma ingrijoreaza.
Ofertele pe care le-am primit ar fi urmatoarele:
1.Michelin Primacy HP 215/50/17 second hand rulate 5000 km DOT 2010 Saptamana 34 -10 milioane(1000 ron)
2.Pirelli P Zero Rosso 215/50/17 noi - 16 milioane(1600 ron)
Merci
Pot sa iti dau un like?simply the lex scrie:Gata.Mi-am comandat Continental Sport Contact 3,noi.