Ce nu va place la masina voastra?
-
cosminnuss
- SeXy si Foarte Bun
- Numar Inmatriculare: B-15-DFK
- Intr-adevar, si la C4 montantul stanga este suparator, insa te obisnuiesti cu timpul.
- Scaunul niciodata nu l-am dat la maxim in jos pentru ca riscam sa nu mai vad mai nimic (am 1.73)
- Sunt destul de multumit de textura materialului de pe bord. Este peste medie (parerea mea).
Spor la cumparaturi! Nu-ti va parea rau!
- Scaunul niciodata nu l-am dat la maxim in jos pentru ca riscam sa nu mai vad mai nimic (am 1.73)
- Sunt destul de multumit de textura materialului de pe bord. Este peste medie (parerea mea).
Spor la cumparaturi! Nu-ti va parea rau!
merchandising, externalizare vanzari, sampling, hostess, backoffice
Ford Mondeo mk4, 2009, 2.0tdci, TitaniumX, neagra ca noaptea
-
lecram
imi place Citroen de cind am C3, nu cred ca C4 mi-ar schimba parerea in rau, dimpotriva, va fi numai de bine.
Mi-a placut bordul, mai ales ca trec de la C3 la C4 nici nu poate fi altfel.
Mi-au placut scaunele, sunt mult mai profilate.
Mi-a placut sentimentul de "ocrotire", masina e mai mare, e mai grea, de unde si sentimentul de siguranta.
In ceea ce priveste pozitionarea scaunului, nu-mi fac probleme, pozitia in C4 e mai buna, am 1.84 dar nu imi fac griji ca o sa am probleme.
Mi-a placut bordul, mai ales ca trec de la C3 la C4 nici nu poate fi altfel.
Mi-au placut scaunele, sunt mult mai profilate.
Mi-a placut sentimentul de "ocrotire", masina e mai mare, e mai grea, de unde si sentimentul de siguranta.
In ceea ce priveste pozitionarea scaunului, nu-mi fac probleme, pozitia in C4 e mai buna, am 1.84 dar nu imi fac griji ca o sa am probleme.
basic instinct ( mers pe jos )
-
cosminnuss
- SeXy si Foarte Bun
Ai facut testdrive cu berlina sau coupe?
Scaunele de la coupe te tin mult mai bine in viraje deoarece sunt mai pronuntate in lateral decat cele de la berlina.
Scaunele de la coupe te tin mult mai bine in viraje deoarece sunt mai pronuntate in lateral decat cele de la berlina.
-
lecram
Am facut drive test cu C4 Coupe, 1.6i , eu vreau berlina.
Dar mi-au spus ca sint identice, cu exceptia usilor, a spatelui. Bordul si scaunele mi-au spus ca sint la fel, o sa intreb sa ma asigur. Am citit pe forum ca ar fi diferite scaunele, unii sustin ca da altii ca nu.
O sa verific.
Dar mi-au spus ca sint identice, cu exceptia usilor, a spatelui. Bordul si scaunele mi-au spus ca sint la fel, o sa intreb sa ma asigur. Am citit pe forum ca ar fi diferite scaunele, unii sustin ca da altii ca nu.
O sa verific.
- Tomita
- cre8or
- Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
- Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS
sunt diferite intre coupe si berlina. la coupe scaunul e putin mai scoica decat berlina, care tre sa fie mai comod...
plasticul de la bord c4 e mult peste alte plastice de la compacte. se simte mult mai placut la atingere...plus ca e mai aerisit. un prieten cu golf5 mi-a si zis ca e mult mai spatios al meu. si nu se simte inghesuit in masina...
eu merg cu scaunul la "minim" la inaltime. am 1.80...sunt momente in parcari cand mai intind gatul
, dar...
plasticul de la bord c4 e mult peste alte plastice de la compacte. se simte mult mai placut la atingere...plus ca e mai aerisit. un prieten cu golf5 mi-a si zis ca e mult mai spatios al meu. si nu se simte inghesuit in masina...
eu merg cu scaunul la "minim" la inaltime. am 1.80...sunt momente in parcari cand mai intind gatul
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop
Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024
Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop
Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024
Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
-
lecram
Da, corect, si eu la C3 ma mai "lungesc".
Fiind topic de "ce nu-ti place", am scris cam ceea ce ma deranjeaza mai ales la C3, am uitat sa mentionez ca la C3 as mai fi vrut sa fie afisata pe bord si treapta de viteza in care te aflii, asa mi-ar fi placut.
Cit despre C4 ... imi plac toate la el, forma, materiale, coportament.
Cu scaunele diferite, putin ma intristeaza ca sunt altfel.
Fiind topic de "ce nu-ti place", am scris cam ceea ce ma deranjeaza mai ales la C3, am uitat sa mentionez ca la C3 as mai fi vrut sa fie afisata pe bord si treapta de viteza in care te aflii, asa mi-ar fi placut.
Cit despre C4 ... imi plac toate la el, forma, materiale, coportament.
Cu scaunele diferite, putin ma intristeaza ca sunt altfel.
-
[DeaMoN]
-
cosminnuss
- SeXy si Foarte Bun
Pai vezi ca la C4 nu este afisata treapta de viteza decat daca are cutie automatalecram scrie: am uitat sa mentionez ca la C3 as mai fi vrut sa fie afisata pe bord si treapta de viteza in care te aflii
-
lecram
Eh, m-am plins si eu de lipsa afisarii treptei de viteze
De ce Berlina!? Hm, pentru ca are 4 usi, nu pentru familie. Dar. Vad ca cei mai multi cepatristi au coupe. Cred ca 70-80% din cei de pe forum au coupe, tot cititnd pe aici despre una alta, parca parca coupe-ul ma face sa ma mai gindesc ce fel de model va fi.
Observ ca de cind citesc forumul, sint mai nehotarit in privinta modelului si a motorizarii
Dar am timp sa ma decid.
De ce Berlina!? Hm, pentru ca are 4 usi, nu pentru familie. Dar. Vad ca cei mai multi cepatristi au coupe. Cred ca 70-80% din cei de pe forum au coupe, tot cititnd pe aici despre una alta, parca parca coupe-ul ma face sa ma mai gindesc ce fel de model va fi.
Observ ca de cind citesc forumul, sint mai nehotarit in privinta modelului si a motorizarii
Dar am timp sa ma decid.
-
lecram
mai am,totusi, o nelamurire. Cei care au Coupe, nu aveti probleme cu oglinda retrovizoare? Eu la drive test mi-am reglat oglinda, mi s-a parut ca e ok cit eram in parcare, dar pe drum am constatat ca nu vad masina din spate in intregime, imi e obturata vederea de zona de imbinare a celor 2 geamuri ce formeaza haionul.
Cum e? Banuiesc ca te adaptezi, dar realitatea este asta, ca obtureaza din vedere!?
Cum e? Banuiesc ca te adaptezi, dar realitatea este asta, ca obtureaza din vedere!?
-
newt
- CPatratzel
- Marca si model masina: Mercedes-Benz CLA 250 4matic
Obtureaza, e adevarat, dar exact zona farurilor masinii din spate. Ceea ce, la mersul noaptea, devine extrem de util. Aproape ca uiti ca n-ai (daca n-ai!!) oglinda heliomata de interior.
Jupiter Red CLA 250 4matic | AMG Sport | AMG Exclusive | Night | ILS | Command Online | RVC | Sunroof | Harman/Kardon
Ex: Golf V alb, 1.9TDI 105CP M6 Comfortline, ESP, clima bi-zona, cotiera
Ex: C4 coupe luciferos 1.6i 16v 110cp, VTR + clima bi-zona, monograme, sticker, '06
Ex: C4 coupe luciferos 1.6i 16v 110cp, VTR + clima bi-zona, monograme, sticker, '06
-
alesul
Eu zic sa iti iei o berlina. Este foarte practica, nu tb sa te deranjeze nimeni cand are acces in masina!lecram scrie: Observ ca de cind citesc forumul, sint mai nehotarit in privinta modelului si a motorizarii![]()
Dar am timp sa ma decid.
Renault Laguna III, Noir Nacre, Dynamique.
Ex: Berlina cu hayon, 1.6 HDI Noir Obidisien.
Ex: Berlina cu hayon, 1.6 HDI Noir Obidisien.
-
Krm
Te ajutam noi, stai linistit...alesul scrie:Eu zic sa iti iei o berlina. Este foarte practica, nu tb sa te deranjeze nimeni cand are acces in masina!lecram scrie: Observ ca de cind citesc forumul, sint mai nehotarit in privinta modelului si a motorizarii![]()
Dar am timp sa ma decid.
Eu zic sa iti cumperi coupe... Ce, chiar trebuie sa aiba cineva acces in masina???
the most beautiful C4
Urban Jungle Coupe
1,6I, 110CP
Urban Jungle Coupe
1,6I, 110CP
-
newt
- CPatratzel
- Marca si model masina: Mercedes-Benz CLA 250 4matic
COUPE clarr!!!! Cine vrea sa merga cu masina, sa-si cumpere!! Nu trebuie sa ma deranjeze pe mine!!!!
Personal m-am urcat in masina la dealer (venisem sa vad cum arata masina "up, close and personal"), mi-am reglat scaunul, si am zis: "asta e!!! o iau!!!! cum facem cu actele??". Nici macar n-am facut test-drive. Mi-a sters orice amintire legata de Leon sau Astra (care erau de asemenea in short-list).
Personal m-am urcat in masina la dealer (venisem sa vad cum arata masina "up, close and personal"), mi-am reglat scaunul, si am zis: "asta e!!! o iau!!!! cum facem cu actele??". Nici macar n-am facut test-drive. Mi-a sters orice amintire legata de Leon sau Astra (care erau de asemenea in short-list).
Jupiter Red CLA 250 4matic | AMG Sport | AMG Exclusive | Night | ILS | Command Online | RVC | Sunroof | Harman/Kardon