Salut

Prezinta-ti masina chiar daca e stock sau are modificari. Obligatoriu poze
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
Numar Inmatriculare: BH 57 ELA

Re: Salut

Mesaj de vlad »

Citi km avea cind ai luat-o tu ?
Black pearl, 1,6 HDI, 90 caluti.

ImagineImagineImagineImagine
AlexandruCostin
Numar Inmatriculare: B 99 FYZ

Mesaj de AlexandruCostin »

144.000km....si masina mea nu da semne deloc de imbatranire a turbinei..si pe langa asta schimb toate consumabilele plus uleiul la 7000km cel mult.
andu_nae
Marca si model masina: Volvo XC70, D5

Mesaj de andu_nae »

Descrierea ta ma face sa ma bucur de decizia de a-mi lua C4 si mai mult :D .

Multi Km inainte fara probleme, Te-ai gandit cat o ti daca nu pica nimic grav? :)

:drive
Volvo XC70, D5
ex: C4 Coupe 1.6 HDI
Toyota Yaris, 1.0
AlexandruCostin
Numar Inmatriculare: B 99 FYZ

Mesaj de AlexandruCostin »

la cat de mult imi place mie masinuta asta nu cred ca am s-o vand vreodata. pentru inca 2 ani ne vom bucura impreuna de alti mii si mii de km, apoi o sa ii ramana tatalui meu. pana acum un an nu stia ce inseamna iarna,parbriz inghetat si implicit zgariat din cauza racletelor, nopti friguroase sub clar de luna si cate si mai cate...deoarece statea si ea in casuta ei,(garajul)dar de cand m-am insurat am schimbat locuinta si uite asa ea sta de mai bine de un an in parcare alaturi de alte participante la trafic. cand va reveni la casuta ei, adica in ingrijirea si atenta supraveghere a tatalui meu va iesi la pensie in adevaratul sens al cuvantului deoarece el avand in spate vreo 7-8 milioane de km deja i s-a cam luat de sofat preferand sa mearga pe jos.si uite asa va sta "batrana" in garaj,spalata,aranjata gata de noi aventuri pana la "tara" si inapoi. :mrgreen:
Scrie răspuns

Înapoi la “C4-ul tau”