Alegere culori

Discutii despre orice legat de masini

Ce culoare ati alege dintre:

Comunul argintiu metalizat
2
7%
Tristul gris sobolan
6
22%
Un rosu metalizat (girlish)
7
26%
Problematicul negru metalizat
12
44%

Voturi totale: 27

mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Shadow scrie:Sry ca sunt off-topic, dar un Type-R daca ii pui kitul turbo mananca pe paine orice Cupra, MPS, OPC, GTI...
Ele costa la fel, poti face comparatia ta (total deplasata si offtopic) dupa ce bagi aceeasi suma de bani in ambele.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
SAMmy
My C4 Rocks!
Marca si model masina: Citroën C6 Exclusive
Citroën C4 Coupé VTR
Numar Inmatriculare: VN 29 SAM

Mesaj de SAMmy »

@Mituc: Sfatul meu:
NU:
- Negru cu jante Negre = mafia
- Negru cu jante Argint = banal
- Gri cu jante Argint = banal

DA:
- Negru cu jante Aur = subaru lover
- Gri cu jante Grafit = stealth (second personal favorite)
- Rosu cu jante Grafit = urban (third personal favorite)
- Rosu cu jante Aur = P.E.S.T.E. (personal favorite - trebuie curaj dar arata bestial...)
Citroën C6 Exclusive 2.7 V6 HDi Gris Fer Claudia Alezane nicknamed Jax
Citroën C4 Coupé VTR 1.6i 16V Noir Obsidian nicknamed Tux
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Gri sobolan cu jante negre arata cam prea inchis, nu? Asa ma gindeam si eu, gri sobolan cu jante grafit.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
ace117
WRC

Mesaj de ace117 »

Shadow scrie:Sry ca sunt off-topic, dar un Type-R daca ii pui kitul turbo mananca pe paine orice Cupra, MPS, OPC, GTI...
off-topic: In planurile mele de viitor figureaza un Type R, defapt doua : una de curse iar alta de antrenament.(sa vedem daca si sponsorii o sa vrea). Aia de curse se apropie ca performante de un kit-car (nici nu discuta cu mps , gti , opc , etc :lol: ) dar nu se descurca cu un evo sau sti. Asta-i realitatea , trebuie sa recunostem ca aceste masini (evo/sti) au fost create ca versiuni de strada care trebuie fabricate obligatoriu pt omologarea masinilor de raliu de grupa N. Si pt ca costurile de omologare sa fie cat mici, ei fabrica in serie gadget-uri (awd 50-50 , diferential autoblocant activ in 3 trepte selectabil manual, program de start , etc, etc) care te ajuta sa lasi in urma cam tot ce vrei cand nu esti pe o autostrada.
Cam asa sta treaba...
Am C4, vreau un Type-R si visez la EVO 10 :lol:
SEAT LEON FR "STEALTH KNIGHT"- 2.0 TDI - POWERED BY RaBaNne - 220 CP / 450 NM soon STAGE 2: 250 CP / 500 NM!
DESIGN BY ONO TUNING
Imagine
http://www.clubseat.eu/viewtopic.php?t= ... &start=525" onclick="window.open(this.href);return false;
ex C4 COUPE 1.4 16V - POWERED BY DIMSPORT - 110 CP, LESTER DESIGN
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii diverse”