Ele costa la fel, poti face comparatia ta (total deplasata si offtopic) dupa ce bagi aceeasi suma de bani in ambele.Shadow scrie:Sry ca sunt off-topic, dar un Type-R daca ii pui kitul turbo mananca pe paine orice Cupra, MPS, OPC, GTI...
Alegere culori
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
- SAMmy
- My C4 Rocks!
- Marca si model masina: Citroën C6 Exclusive
Citroën C4 Coupé VTR - Numar Inmatriculare: VN 29 SAM
@Mituc: Sfatul meu:
NU:
- Negru cu jante Negre = mafia
- Negru cu jante Argint = banal
- Gri cu jante Argint = banal
DA:
- Negru cu jante Aur = subaru lover
- Gri cu jante Grafit = stealth (second personal favorite)
- Rosu cu jante Grafit = urban (third personal favorite)
- Rosu cu jante Aur = P.E.S.T.E. (personal favorite - trebuie curaj dar arata bestial...)
NU:
- Negru cu jante Negre = mafia
- Negru cu jante Argint = banal
- Gri cu jante Argint = banal
DA:
- Negru cu jante Aur = subaru lover
- Gri cu jante Grafit = stealth (second personal favorite)
- Rosu cu jante Grafit = urban (third personal favorite)
- Rosu cu jante Aur = P.E.S.T.E. (personal favorite - trebuie curaj dar arata bestial...)
Citroën C6 Exclusive 2.7 V6 HDi Gris Fer Claudia Alezane nicknamed Jax
Citroën C4 Coupé VTR 1.6i 16V Noir Obsidian nicknamed Tux
Citroën C4 Coupé VTR 1.6i 16V Noir Obsidian nicknamed Tux
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Gri sobolan cu jante negre arata cam prea inchis, nu? Asa ma gindeam si eu, gri sobolan cu jante grafit.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
- ace117
- WRC
off-topic: In planurile mele de viitor figureaza un Type R, defapt doua : una de curse iar alta de antrenament.(sa vedem daca si sponsorii o sa vrea). Aia de curse se apropie ca performante de un kit-car (nici nu discuta cu mps , gti , opc , etcShadow scrie:Sry ca sunt off-topic, dar un Type-R daca ii pui kitul turbo mananca pe paine orice Cupra, MPS, OPC, GTI...
Cam asa sta treaba...
Am C4, vreau un Type-R si visez la EVO 10
SEAT LEON FR "STEALTH KNIGHT"- 2.0 TDI - POWERED BY RaBaNne - 220 CP / 450 NM soon STAGE 2: 250 CP / 500 NM!
DESIGN BY ONO TUNING

http://www.clubseat.eu/viewtopic.php?t= ... &start=525" onclick="window.open(this.href);return false;
ex C4 COUPE 1.4 16V - POWERED BY DIMSPORT - 110 CP, LESTER DESIGN
DESIGN BY ONO TUNING

http://www.clubseat.eu/viewtopic.php?t= ... &start=525" onclick="window.open(this.href);return false;
ex C4 COUPE 1.4 16V - POWERED BY DIMSPORT - 110 CP, LESTER DESIGN