deci am riscat si mi-am pus eu jucaria asta pe masina! o am de 2 zile si sunt multumit. Navigatia este geniala, car-kit-ul e super bun, se aude bine, citeste cam orice formate, se vede bine, rezolutia e f buna, merg comenzile de pe volan si manete, afiseaza datele pe care le afisha ecranul vechi.....cine mai are intrebari ascult:))))si 2 poze cu gadget-ul
eu nu mi-am luat antena de tv si nici camera spate ca am parktronik.... cu tot cu montaj, adus, transport etc...vreo 24 de mil. o sa mai coste vreo 50 de ron sa schimb luminile la unitate, ca eu am roshu peste tot si asta saracu e portocaliul standard. si am mai facut o investitie care vine abia maine, am luat carcasa noua pt cheia briceag plus o husa din piele neagra cusuta cu ata rosie speciala pentru cheile briceag de c4, revin cu poze si pt ele:D))))
Ultima oară modificat Mie Feb 02, 2011 12:41 am de către ATK, modificat 1 dată în total.
deci pe cel mai al draq soare de azi, se vedea perfect, ecranul este HD cu rezolutie 800x480, detaliile sunt f bune, la o intalnire daca vreti, spontana, vin sa ne jucam pe el!
mi-a venit si carcasa de cheie, am instalat-o, este de calitate, ma asteptam la o chinezarie, sistemul de rabatare al lamei de cheie este metalic deci adio tocit si stricat( sper eu), husa este ok, arata bine de tot si da un plus de eleganta cheii!
pai pretul este ok, avand in vedere ca o navigatie cu diagonala de 14 cm e vreo 9 milioane, un car kit e vreo 6 mil, un dvd player cred ca e peste 5 mil, daca adunam iesi destul de bine. la care se adauga faptul ca nu trebuie sa tai sau sa compromiti nimic...astia sunt banii. oricum cine vrea sa-mi zica si vb sa mai aducem cateva bucati, daca ne strangem poate ne face un discount tipul, eu am deja o persoana care vrea sa-si puna.
ATK scrie:apropo, cristi, daca citroenul din poza e al tau. intrebare: farurile alea merita investitia? adica bat mai bine sau sunt doar de design
Mai, sa stii ca da. Este totusi o diferenta, acestea sunt cu lupa iar cele stoc sunt fara.
Sunt mult mai multumit cu ele atat pentru modul cum bate lumina cat si pentru ca arata foarte bine pe masina.
Prin ce zona te invarti? Poate ne vedem si le vezi iar eu vad noua minunatie instalata.
Pe cheie si husa cat ai dat?
vezi ca e o intalnire maine la ora 21 la academia militara. poate tragi o fuga acolo, si te vezi cu lumea. si daca nu va grabiti, cine stie, mai ajungem si altii
vezi ca am vb deja cu nenea asta, si nu e acelasi model, nu are ecran HD si are rezolutie si procesor mai slab. al meu nu este modelul TTi-7910. Plus ca am mai vb cu cativa care le dadeau la vreo 21 sau 22 de milioane si ghici ce....veneau fara cuplaje care mai costa si alea o carutza de bani. Altele veneau fara cardul de navigatie, care in magazin e vreo 3 milioane daca nu ma insel. ma rog daca il gasesti mai ieftin cu atat mai bine, teapa mea:)))
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti. All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!